De 1 iunie copiii petrec în voie la Phoenicia Hotels în Mamaia. Ce program le este pregătit micilor invitaţi

Sub deviza ’’Copilaria nu are culoare politica’’ brandul hotelier Phoenicia Hotels cu capital autohton, invita de Ziua Internationala a Copilului – pe 1 iunie la orele 11.00, la masa dezbaterilor autoritatile judetene, locale, jurnalisti, dar si reprezentanti ai asociatiilor si fundatiilor din sfera umanitara. In contextul discutiilor ce îi vizeaza in mod direct, de ziua lor, copiii din invatamantul de stat, alaturi de cadre didactice, parinti si chiar bunici,  vor putea avea rol de interlocutori. De asemenea, aproximativ 70 de copii cu nevoi speciale din cadrul asociatiilor si fundatiilor vor fi prezenti la evenimentul dedicat in totalitate lor.

Care este viitorul copiilor in Romania?- aceasta este intrebarea care ne preocupa.

Din dragoste pentru copiii care vor contura viitorul nostru, Phoenicia Hotels ii invita pe cei prezenti sa analizeze, dar si sa caute strategii de solutionare a problemelor cu care se confrunta in Romania anului 2017.

Cateva dintre indicele ingrijoratoare ale prezentului sunt:
➔    4 200 000 de romani lucreaza in afara granitelor;

➔    100 000 de copii din Romania cresc fara ambii parinti alaturi, acestia fiind plecati la munca in strainatate;

➔    80 000 de copii de la noi cresc cu un singur parinte alaturi, celalalt parinte fiind plecat din tara la munca in strainatate;

➔    62 .055 copii cu handicap neinstitutionalizati existau la noi in tara la sfarsitul anului 2016;  

➔    7,89% din totalul copiilor sunt cu handicap institutionalizati sau nu.

       
In cadrul evenimentului, participantii vor fi invitati la un flash mob unic pe plaja! Potrivit directorului lanţului hotelier, Leonard Buianu, sute de copii, parinti, cadre didactice, autoritati judetene si locale, oameni de afaceri,oaspeti ai  hotelului si echipa Phoenicia vor forma o inima concentrica tricolora chiar pe plaja Phoenicia Holiday Resort.Demersul apartine in totalitate lantului hotelier Phoenicia, care isi propune sa traga un semnal de alarma la nivel national in ceea ce priveste viitorul Romaniei. Adultii vor purta tricouri albastre si vor reprezenta baza formei de inima, iar cei mici, se vor alatura in tricouri de culorile galben si rosu.

Dupa rolul de interlocutori in cadrul discutiilor cu adultii, care au putere de decizie in ceea ce le priveste viitorul, cei mici isi vor putea relua activitatile preferate, intrucat echipa de animatie Phoenicia, le-a pregatit numeroase momente distractive - interactive. De la petreceri cu spuma la piscina, la jocuri si consursuri cu premii, gustari dulci si povesti muzicale, toate le vor crea copiilor prezenti un taram de poveste.

Program:

Program: 10:00-10.45 „Welcome”- Bufet de dulciuri pentru copii care vin din Navodari de la fundatii locale si de la scoli de stat, pentru oaspetii invitati la dezbatere. Locatie: in fata receptiei Phoenicia Holiday Resort (daca ploua in interior); Pregatiri pt emisiune, organizare, discutii; 

11:00 – 12.00 – Participarea la intalnirea cu reprezentantii autoritatilor si ai societatii civile; Locatie: Terasa Orientala. Tema: „Care este viitorul copiilor in Romania?” – intrebari si raspunsuri. Dezbatere moderata de Dragos Nicula, transmisa in direct de Realitatea TV si live pe facebook Phoenicia Holiday Resort.

12.30 – Actiunea „INIMA”: toti copiii sunt invitati sa se imbrace in tricouri rosii si galbene, iar adultii in tricouri albastre si formam o inima din copii pe plaja; la realizarea inimii (concentrice) participa si adultii, pe margine, imbracati in tricouri albastre (400 buc), in centru sunt copii imbracati in tricouri rosii 250 disponibile, iar intre cele doua, copiii imbracati in 250 tricouri de culoarea galbena * sunt invitati sa participe inclusiv turistii si copii lor. 

13:00 – 13.30 - Masa de pranz restaurant „Kasttane” pentru toti invitatii;

 13.30-14.00 - „Tort” pentru toti copiii + reprezentanti + invitatii la Kasttane ( Muzica, artificii, coifuri, fluiere, masti, trompete, confetti). 

14.00 – Poveste muzicala pentru copii Trupa Dementialii- locatie scena Restaurant Kasttane. 

15.00 –Petrecere cu spuma si pistoale cu apa. Petrecere pe piscina „CLEO”, jocuri. Animatori.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

După 4 ani de înființare, Anca Țurcașiu a luat o decizie importantă! Ce se întâmplă cu firma de la Năvodari?

22 Jan 2024 936

Au renunțat la contestație O companie din București a atacat la CNSC concesiunea cuvetei lacului Neptun din sudul litoralului!

15 Dec 2023 833

Primul zbor charter Tel Aviv - Constanța aduce pe litoralul românesc al Mării Negre 220 de turiști israelieni (GALERIE FOTO+VIDEO)

25 Jul 2023 1200

„Blue Flag” Plajele care au primit eticheta de calitate. O plajă din Năvodari, în faza pilot a programului

30 Jun 2023 1040

Primăria Mangalia a concesionat bunuri către Phoenicia Express SRL, firmă administrată de Mohammad Murad

22 Jun 2023 1515

Phoenicia Hotels, noul partener al Federației Române de Canotaj (GALERIE FOTO)

01 Sep 2022 1622

Mohammad Murad „Trebuie să se pună capăt construcțiilor din stațiuni turistice. Ați făcut din Mamaia un cartier din oraș“

08 Jun 2022 2286

Mohammad Murad „Soarta României se decide la șprițuri“

08 Jun 2022 1755

LIVE TEXT Mohammad Murad despre concesionarea Penitenciarului Doftana și problemele cu care se confruntă investitorii de pe litoralul românesc (GALERIE FOTO+VIDEO)

08 Jun 2022 1668

Omul de afaceri Mohammad Murad a luat în concesiune Închisoarea Doftana. Ce sumă va investi pentru reabilitarea clădirii(DOCUMENT)

04 Jun 2022 2270

Prefectul Județului Constanța, despre eveninimentele la care a participat săptămâna aceasta. „Îmi place să văd mereu punți de legătură între oameni, dar și între situații“

07 May 2022 1421

LIVE VIDEO și TEXT Eveniment gastronomic de amploare desfășurat în stațiunea Olimp. Ce surprize sunt pregătite (GALERIE FOTO+VIDEO)

05 May 2022 2720

Incendii la hotelurile Phoenicia Luxury din Mamaia și Edmond din Eforie Sud!

08 Sep 2021 2272

Accident rutier în zona Mamaia Nord. Două mașini, avariate

18 May 2021 2699

Grupul de firme patronat de omul de afaceri Mohammad Murad, noul partener de imagine al clubului Dinamo București

18 Oct 2020 5194