De la filmări la nunţi şi filme documentare pentru Prefectură Maria Magdalena Licoi vrea să construiască un bloc în cartierul Tomis Plus

Încă un bloc de patru nivele urmează să fie ridicat în cartierul Tomis Plus. Ieri, Primăria Constanţa a emis certificatul de urbanism cu nr. 1542 pe numele Mariei Magdalena Licoi, având o valabilitate de 24 de luni, pentru „construire imobil S+P+3E+4Ep - locuinţe colective şi împrejmuire teren“. Cu toate că, mai nou, probabil printr-o „găselniţă“ a municipalităţii, numele străzii apare ca „nespecificat“, amplasarea imobilului va fi pe parcela VN 283, lotul 2.1.16 din Constanţa. Parcelele VN sunt situate în cartierele noi ale Constanţei, zona Tomis Plus, Boreal, cartiere aflate în plin avânt şi unde se construieşte constant. De pildă, nu de mult, Eugen Jugreavu a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului un memoriu de prezentare pentru construirea unui imobil de trei etaje pe un teren situat în intravilanul oraşului Constanta, parcela VN 283, Lot 2.1.8 şi Lot 2.1.9. Deci, undeva aproape de blocul pe care Maria Magdalena Licoi intenţionează să îl ridice, dacă ne luăm după certificatul de urbanism solicitat la Primăria Constanţa.

Citeşte şi
Proiectele imobiliare ale anului 2014: Un bloc de apartamente se va ridica în vecinătatea străzii Napoli
 
Cine este însă beneficiarul? Până nu demult, Maria Magdalena Licoi era asociată cu soţul său, Aurelian Gabriel Licoi, în firma Digital Passion SRL. De câteva luni, conform informaţiilor publicate în Monitorul Oficial al României, Maria Magdalena Licoi a cesionat trei părţi sociale în valoare de 30 de lei, reprezentând 6% din capitalul social al Digital Passion SRL, către un asociat nou cooptat, Andrei Ionuţ Alexe. Totodată, Maria Magdalena Licoi s-a retras din societate şi a cesionat cele 22 de părţi sociale, în valoare de 220 de lei, către Aurelian Gabriel Licoi.
 
Maria Magdalena Licoi mai apare ca asociat în Expert Media Consulting SRL, dar şi în alte două firme radiate de la Registrul Comerţului - Club Alessandra SRL şi Top Fantesi Studio SRL. Prima este firma care se va ocupa de producţia şi realizarea unui film de informare pentru Prefectura Constanţa. Contractul în acest sens a fost adjudecat de firma soţilor Licoi în urma unei proceduri de cumpărare directă. Firma va primi 50.000 de lei pentru serviciile prestate.
 
Mai multe detalii pe acest subiect puteţi citi pe ZIUA de Constanţa:
Plătiţi, că se filmează! Achiziţie directă de 50.000 de lei: Prefectura Constanţa, protagonistă într-un film documentar

Legături cu firma „Magazinului pensionarului“ a surorii lui Babinciuc

Potrivit portalului Vrăjitorul.eu, de pe vremea când acesta afişa legături de afaceri între firme şi persoane sub forma unor raze, Maria Magdalena Licoi pare că a stabilit o legătură directă şi cu societatea RVD şi Pensionarii SA. Pe această firmă a funcţionat „Magazinul pensionarului“ din Constanţa, un proiect al municipalităţii care nu a avut viaţă lungă. Amintim că este vorba despre acele magazine pentru pensionari pe care primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, le inaugura, cu surle şi trâmbiţe, cu doar cinci zile înaintea alegerilor locale din 10 iunie 2012. Pentru a deschide magazinele pentru pensionari, Primăria municipiului Constanţa s-a asociat cu RVD şi Pensionarii SA, societate înfiinţată în 2005, cu sediul pe bulevardul Mamaia nr. 341 A, ce are ca obiect de activitate „comerţul cu ridicata nespecializat“. Asociaţi sunt Camelia Lenuţa Trofim şi Steluţa Cătălina Covaciu, administrator fiind Nicolae Cătălin Văcaru Buzea. Camelia Lenuţa Trofim este sora cunoscutului Cameliu Vasilică Babinciuc.

Pe numele firmei este deschisă în prezent o procedură de faliment la cererea debitorului. Dosarul se află pe rolul Tribunalului Constanţa, iar creditori sunt EO Stamp SRl şi RAEDPP Constanţa.
Totuşi, în urma unor discuţii ulterioare, Aurelian Licoi a precizat că el a fost cel care, în anul 2005, a înfiinţat o firmă pe care a administrat-o vreme de câteva luni, apoi a cesionat părţile sociale. Între timp denumirea firmei s-a schimbat în RVD şi Pensionarii SA.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.