Defunctul Viorel Vălimăreanu a fost asociat cu Constantin Chicheanu în firmă. Super Bonus LV, refuzată de Primăria Constanţa

Una dintre firmele în care Constantin Chicheanu este implicat a fost întoarsă din drum de Primăria Constanţa. Pentru imobilul de pe strada Miron Costin numărul 4 al firmei Super Bonus LV SRL, societatea a cerut certificat de urbanism în vederea supraetajării clădirii cu parter şi etaj, cu funcţiunea de locuinţe colective. Municipalitatea le-a transmis însă că oportunitatea modificării reglementărilor urbanistice aprobate poate fi studiată printr-un PUZ elaborat conform Legii nr. 350/06.07.2001 privind amenajarea teritoriului şi urbanismul.
 
Aşa cum arată datele de la Registrul Comerţului, Super Bonus LV SRL, care funcţionează chiar la adresa mai sus menţionată, în baza unui contract de vânzare-cumpărare, începând cu anul 1995, este deţinută în prezent de Constantin Chicheanu (30%) şi de Luigi Cioranu (70%), acesta din urmă fiind şi administratorul societăţii. Activitatea principală a firmei vizează domeniul „restaurante“.
 
În anul 2002, în firmă este cooptat Constantin Chicheanu, dar şi Gheorghe Ion şi Dan Pelcinschi - cel care a ocupat funcţia de director general adjunct al Administraţiei Canalelor Navigabile şi pe cea de preşedinte al unei organizaţii PNL Constanţa. În 2006, Gheorghe Ion se retrage din firmă, cedând părţile sociale către Luigi Cioranu şi Viorel Vălimăreanu. În 2014, în urma decesului tatălui său, Claudiu Vălimăreanu cesionează toate părţile sociale către Luigi Cioranu.

Citeşte şi

Fiul defunctului Viorel Vălimăreanu a cesionat părţile sociale pe care tatăl său le deţinea în societatea Super Bonus LV SRL.
 
Amintim faptul că, în ianuarie 2014, localitatea 23 August a fost zguduită de o tragedie. Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea“ au fost chemaţi să lichideze un incendiu izbucnit la o maşină, la ieşirea din comuna 23 August, pe drumul spre staţiunea Olimp. Maşina îi aparţinea lui Viorel Vălimăreanu, şeful Clubului 23 Cherhana, acesta fiind găsit decedat în propriul autovehicul.

Citeşte şi

Bărbat găsit mort într-un jeep, lângă 23 August: Cu cine făcea afaceri Viorel Vălimăreanu 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Au îndoliat Constanţa. Ce a împins la sinucidere oameni de afaceri, scriitori şi sportivi cunoscuţi. Poveşti de viaţă tulburătoare. Cei mai mulţi au preferat funia (galerie foto)

16 Mar 2017 35805

Fiul defunctului Viorel Vălimăreanu a cesionat părţile sociale pe care tatăl său le deţinea în societatea Super Bonus LV SRL

26 Oct 2014 3005

La peste o lună de la deces Cine i-a luat locul lui Viorel Vălimăreanu în Cherhana Olimpus SRL

13 Aug 2014 2699

Nu-i deloc rău să fii manager la ACN! Dan Pelcinschi, proprietar de tablouri în valoare de sute de mii de euro (document)

17 Jul 2014 7429