Descindere în forţă, soldată cu pumni şi păruialăCine i-a învineţit ochiul primăriţei de la Grădina (galerie foto)

gradina_-_gabriela_iacobici.jpgPrimăriţa Gabriela Iacobici, însoţită de fiica sa Sonia - secretara Primăriei Grădina - s-a prezentat la legist pentru certificarea vânătăilor de pe faţă

Primarul comunei Grădina, Gabriela Iacobici, şi-a început săptămâna într-un mod mai puţin plăcut, mai exact cu o vizită dis-de-dimineaţă la Serviciul de Medicină Legală.

Îmbrăcată la patru ace, dar cu un ochi vânăt, Gabriela Iacobici a făcut şi ea parte din valul agresiunilor de week-end care aglomerează lunea holurile de la Medicina Legală. Cu ochiul stâng înconjurat de o vânătaie violacee şi o alta mai mare dar de culoare mai deschisă, pe falca stângă, primăriţa din Grădina a completat formulare, timp de câteva minute, pe holul Serviciului de Medicină Legală. Stătea cu partea stângă spre perete, astfel încât să nu i se vadă urmele de lovituri pe care nici cel mai bun fond de ten nu le putea acoperi. La un moment dat, nu a avut încotro şi a trebuit să se ridice pentru a se îndrepta către cabinetul medicului legist, iar vânătăile i se puteau observa în toată splendoarea. Gabriela Iacobici atrăgea atenţia tuturor "răniţilor" ce făceau ieri coadă la SML - deh, nu vezi în fiecare zi o cucoană vânătă la ochi.

Primăriţa a luptat corp la corp pentru nepoată

"Nu am nimic de comentat. Sunt lucruri ce ţin de viaţa personală. Să nu amestecăm viaţa personală cu lucruri ce ţin de funcţia publică", ne-a declarat Gabriela Iacobici, după care şi-a ascuns vânătăile după o pereche de ochelari negri mari, care-i acopereau aproape jumătate din faţă. Primăriţa nu s-a prezentat singură la legist, ci însoţită de fiica sa, Sonia Funda, angajată ca secretar al Primăriei Grădina, condusă de mama sa. După ce a ieşit din cabinetul legistului, primăriţa din Grădina a ieşit pe la intrarea din dosul SML pentru a evita un nou contact cu presa. Ea a aşteptat în parcarea din spate de unde a fost ridicată chiar de către Sonia, care a demarat în trombă la volanul Nissan-ului Pathfinder. De precizat că maşina fusese parcată iniţial la intrarea principală a SML, însă pentru a evita jurnaliştii ZIUA de Constanţa, fiica primăriţei a întors maşina şi a mers la intrarea din spate. Se pare că întâmplarea din care Gabriela Iacobici a ieşit atât de şifonată, are legătură cu viaţa personală a fiicei sale. Vânătăile de pe faţa Gabrielei Iacobici au fost cauzate, se pare, de lupta fizică pe care primăriţa a dat-o pentru a-şi recupera nepoata din casa cuscrilor, ca urmare a divorţului fiicei sale.

Cu un convoi de limuzine, la recuperarea moştenitoarei

Ginerele primăriţei din Grădina, Ion Funda - soţul Soniei - a precizat că soacra sa s-a deplasat vinerea trecută, pe la prânz, la reşedinţa părinţilor săi, pentru a-şi lua nepoata în vârstă de doi ani şi zece luni, ca urmare a faptului că el şi Sonia s-au despărţit. Ion Funda a povestit că Gabriela Iacobici şi Sonia au venit la Cogealac vineri, în jurul orei 12.00, cu un Audi Q7, şi escortate, la volanul unui Audi A6, de către Alexandru Iacobici - fiul primăriţei - care ar mai fi fost însoţit, potrivit martorilor, de către doi tineri bine făcuţi, cunoscuţi ca bodyguarzi. Pentru că nu au găsit pe nimeni acasă la părinţii lui Ion Funda, care o cresc pe nepoata Briana Cristina de la vârsta de patru luni, au plecat la reşedinţa lui Constantin Stelian Butcaru, unchiul soţului Soniei, unde Maria Butcaru - cuscra primăriţei - era în vizită împreună cu nepoţica de doi ani şi zece luni. "Au găsit poarta întredeschisă, iar Sonia a intrat în casă şi a încercat să smulgă fetiţa din braţele mamei. După ea a intrat şi fratele ei, Alexandru Iacobici, care a început să dea cu spray lacrimogen, deşi în casă se afla fetiţa noastră, băieţii lui unchi-miu, de doi ani şi jumătate, respectiv patru ani, mama şi bunica mea, în vârstă de 75 de ani. Mama i-a dat fata bunicii mele să o ţină, după care a fost îmbrâncită şi a căzut pe canapea. Sonia a smuls până la urmă fetiţa din braţele bunicii, în timp ce frate-său continua să dea cu spray", ne-a declarat Ion Funda, adăugând că Sonia Funda şi-ar fi înfipt mâinile în părul soacrei şi chiar i-ar fi smuls câteva şuviţe.

S-a smuls păr, s-au împărţit pumni

"A venit poliţia apoi şi a pozat părul pe care nevastă-mea i l-a smuls maică-mii", a mai spus Ion Funda. El a mai afirmat că, în tot acest timp, în curte ar fi intrat şi cei doi tineri cu aspect de dulap care au însoţit-o pe primăriţă, iar Gabriela Iacobici era la intrarea casei. "Când a venit unchi-miu, Constantin Stelian Butcaru s-a enervat când a văzut ce este în casă, mai ales că fratele Soniei dăduse cu paralizant, iar în casă erau trei copii mici, şi i-a dat pe toţi afară. Le-a împins pe Sonia şi pe soacră-mea, care au căzut una-peste alta în curte", a precizat Ion Funda, acesta fiind şi modul în care, crede el, primăriţa s-a ales cu vânătăi. El nu exclude însă ca primăriţa să se fi ales şi cu un pumn-doi în învălmăşeala creată. Ion Funda a mai spus că toţi cei din casă au avut nevoie de îngrijiri medicale. S-a chemat Salvarea, iar asistenta medicală a fost nevoită să acorde îngrijiri în curte pentru că în casă, potrivit lui Funda, nu se putea respira şi era ceaţă de la spray-ul lacrimogen.gradina_-_iacobici.jpg

Spray lacrimogen, în nasul a trei copii

"Şi copiii şi mama şi bunica au avut nevoie de ventilaţie cu oxigen, aveau ochii roşii şi căile respiratorii iritate de la spray", a adăugat Ion Funda, care a spus că a aflat modul cum s-au desfăşurat faptele de la rude, întrucât el se afla la Constanţa. Bărbatul mai spune că sănătatea şi integritatea fiicei sale au fost periclitate prin această acţiune în forţă, precizând că fetiţa se afla sub tratament la momentul la care a fost luată, şi, în plus, în învălmăşeala creată vineri copilei i-a fost smuls cercelul din ureche. "I-a găsit mama cercelul pe jos. Copiii au fost afectaţi toţi. Vecinii spuneau că fata plângea şi striga 'abBuni, Buni!'bb, iar ceilalţi doi copii au început şi ei să plângă din cauza scandalului", a adăugat Funda. Bărbatul este de părere că primăriţa Gabriela Iacobici se va folosi de influenţa sa pentru a-i lua copilul definitiv, dar este hotărât să lupte pentru dreptul de a-şi vedea fiica crescând. "Până şi la înfăţişarea de divorţ Sonia a venit însoţită de primăriţă", a povestit tânărul. Ion Funda a mai spus că nu vrea ca fiica sa să fie crescută de către familia Iacobici, pe care a catalogat-o drept o familie "mereu pusă pe scandal". {!jomcomment}

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

gindacii de cogealac

28 Oct, 2010 18:46

mai bine gindac decit rima de gunoi

fosta angajata.

28 Oct, 2010 18:37

am asistat la diferite certuri intre cele doua as ruga reporterul ziuadeconstanta ,sa scrie in presa ca au nevoie de psihiatru,doamna reporter doar stiti cum sa u purtat cu dumneavoastra.primarita si isterica de ficasa,oricum sunt irecuperabile dar puse in camase de forta se pot face minuni

partidu rosu

28 Oct, 2010 18:06

cum se poate demonstra prostia;daca esti primar si violezi o propietate a2 zi te duci la medicina legala ca sa ai poze pentru posteritate.

vizitator

28 Oct, 2010 17:31

eu sint turc si ma mir dece atita ura pe machedoni cind stii ca ai un copil jumate machedon,am afaceri in apropierea localitatii cogealac si sint oameni deosebiti

vizitator

28 Oct, 2010 17:25

domnule s au doamna care stii de existenta acestor fotografii dule la televiziune s au presa o sa ajuti un copil nevinovat sa nu traiasca linga o mama denaturata care ar putea sa ajunga centurista.

fara nume

28 Oct, 2010 13:30

Daca ar fi stiut Sonia faptul ca amantul ei actual nu-i vrea copilul si ca el se fereste de obligatii si responsabilitati...sigur nu s-ar mai fi zbatut sa ia copilul de la socrii. N-a realizat faptul ca pentru el a fost inca o aventura si atat!!!

constantean

27 Oct, 2010 23:48

cu machedonii te-ai amestecat a oaie proasta pari!de ce draga te-ai cuplat cu imbogatitii!? nu te expune. trebuie striviti gandacii de cogealac.

Cu penisu pe tine

27 Oct, 2010 22:41

esti o depravata, denaturat-o---sa-ti cresti copilul cu amantul

alina

27 Oct, 2010 17:08

Iuliano taci dracu din gura ca oricum esti o proasta!Vezi sa nu vina Nely cu cucul lui mic cum spui tu sa te puna cu botul be labe.O sa zici ca nu ti-a mai facut nimeni felul cum ti-a facut el!

vizitator

27 Oct, 2010 16:34

Vai mama ei de piscina !!! Cu putin timp inainte sa te casatoresti miroseai a sconcs ! Dupa , miroseai a om ! CU PROSTIA IN SCHIMB ... NU TE SPALA PISCINA "DOAMNEI" PRIMAR !DE-ABIA ASTEPT SA SE INSOARE SI DOBITOCUL ... SA VA FACETI CENTURA OCOLITOARE !

vizitator

27 Oct, 2010 16:05

doamna neli ajutati copilul daca stiti ce facea la hotel aceasta asa zisa mama ca primarita stie tot satul ca si a lasat copii si aplecat la turci cind erau mici

vizitator

27 Oct, 2010 14:08

Draga ;Ileana; daca asa te-o fi chemand ,eu totusi cred ca esti Sonia.Esti tare prostuta.De unde stii ce cocosel are Funda?Bai Sonia proasta mai esti!Te mai lauzi ca ai si 2 facultati si ca ai bani.A trebuit sa fie maica-ta primarita sa va faceti si voi o mansarda si o piscina.Vai de capul vostru de nebuni ce sunteti!ti-ai gazat propriul copil.Tu si maica-ta sunteti 2 denaturate.Sper sa se faca dreptate si sa ramai cu amantii tai ca pe copil nu-l meriti!

nely

27 Oct, 2010 13:59

de unde stiti "dna Ileana" despre cucul mic al lui Ion Funda??? cred ca de fapt sunteti DOMNUL ILEANA,SI MAI EXACT CEL CARE A STRICAT MARIAJUL SOTILOR SONIA SI ION FUNDA... si mai exact de atat,cel care face bazele sportive,om al primariei Gradina prin care se spala banii.Exista fotografii domnilor,in care este surprinsa mama denaturata numita SONIA si vestitul domn cu limuzina alba pe la diverse hoteluri prin constanta inca dinainte de a se intenta procesul de divort al sotilor Funda.Sunt probe si martori care dovedesc ca mama denaturata nu a stat nici macar 1 zi cu copilul pentru care de ochii limii "se lupta",copilul crescand la Cogealac la mama d-lui Ion Funda, timp in care denaturata, SONIA, mai avea putin si si-o tragea chiar in sediul primariei cu cel care acum face afirmatii despre cucul mic al d-lui Funda.Mai bine stati in banca voastra cu afirmatiile,caci s-ar putea sa vi-o traga "cucul mic".

Ileana

26 Oct, 2010 20:34

Ce va mai place sa va dați cu părerea pe aici sub masca anonimatului. NORMAL ca dacă ți se fura copilul de la gradinita recurgi la gesturi disperate.Ca mama a procedat corect,eu una i-as fi distrus,i-as fi desfiintat pe mizeriile alea lenese,pe saraciile alea care nu au una de un leu,care nu au nici măcar o casa a lor.Cât despre Ion Funda nu am cuvinte,ptr ca el este o nulitate,un gunoi josnic fără căpătai,pe deasupra mai este si impotent si cu cucul mic.Astia ai lui Funda trebuiesc calcati pe cap,dar nu este tarziu.De ce nu au declarat si faptul ca s-au bătut cu mașina Soniei vandalizand-o???Vine imediat si ziua când toate se vor plăti.Felicitări doamnelor ptr curajul de care ati dat dovada

MIRELA

26 Oct, 2010 20:02

Familia Iacobici nu se desminte ! Se cred destepti ! Faptele dovedesc contrariul ! Se cred puternici ( ROATA SE INVARTE ... )! Stiu ca primarita si-a " asigurat " un nou mandat la pachet cu un cazier frumos ! ... EXISTA PSIHIATRU ... DE FAMILIE ? IN ACEST CAZ E O NECESITATE !

cristina

26 Oct, 2010 16:38

Ion funda si maica,sa sa puna osul la munca.....SI SA LASE MINCIUNILE.

vizitator

26 Oct, 2010 16:00

Familia Iacobici a fost adesea implicata in scandaluri . In toate violenta a fost nelipsita . ( SE CRED IN WILD , WILD WEST ) . Si problemele de familie se " rezolva " la fel ! Avand o functie publica , primarita ar trebui sa incerce sa para mai inteligenta ! FELICITARI PARTIDULUI DIN CARE FACE PARTE ! EXISTA PARTIDUL "CAINE RAU "?

vizitator

26 Oct, 2010 15:20

te intrebi ce mama isi expune copilul la o baie de gaz lacrimogen ignorind o hotarire judecatoreasca care urma sa aiba loc pe data de 4 noiembrie 2010.

ALIN

26 Oct, 2010 14:40

Copilul este normal sa stea langa mama , cu conditia ca aceasta sa se poarte ca o mama ... Cand iti agresezi propriul copil , cand afirmi ca le intelegi " pe cele care recurg la pruncucidere " ... mai ai si o licenta in drept ... FA UN EXAMEN PSIHIATRIC SI ACCEPTA CA NU ESTI DECAT O MAMA PURTATOARE ! E NORMAL CA PROTECTIA COPILULUI SA SE AUTOSESIZEZE ! De data aceasta a refuzat sa se prezinte la solicitare ! DE CE ? ARE LEGATURA PRIMARITA CU CONDUCEREA D.P.C. ... LEGATURA E ROSIE !!!

rusine

26 Oct, 2010 13:15

de ce 2 ani si jumatate nu le-a interesat unde e copilul? daca s-ar fi gandit la binele copilului nu creeau atatea scandaluri si batai in fata ei, ptr ca deja copilul are un comportament ciudat! Sonia, in loc sa le multumeasca socrilor ei ca au avut grija de copil, timp in care ea a umblat din barbat in barbat, ea ii rasplateste cu scandaluri de mahala tipice pentru ea si mama ei. Sunt bine cunoscute cu astfel de practici, atat Sonia cat si dna Iacobici

normal

26 Oct, 2010 09:00

locul unui copil mic este langa mama!, nu la bunici. Daca nu au vrut sa-i dea copilul, mama a facut ce a putut ca sa-l ia!

fara nume

26 Oct, 2010 08:42

Sonia nu s-a gandit ca e viata unui copil nevinovat la mijloc?Atat de inconstienta a fost?S-a luat dupa mamasa?Ii trebuia mai rau doamnei primar cat si Soniei.

Articole asemanatoare

Acţionarii Model Constanța SA decid vânzarea unui teren situat la intrarea în zona peninsulară a municipiului Constanţa

18 Mar 2024 546

Convocare AGA Litoral SA Se aprobă oferta de cumpărare a unui teren intravilan şi a unei construcții situate în Mamaia, zona Club Castel

16 Mar 2024 534

Firme Constanța Rapid Credit I.F.N. SA prelungește linia de credit. Ce decizii au mai adoptat la ultima ședință AGEA?

07 Mar 2024 410

Firme Constanța Acționarii Brise Grains SA, convocați în AGA și AGEA, vor decide desfiinţarea punctului de lucru din Bucureşti, Gara Herăstrău

22 Feb 2024 586

Firme Constanța Ordinea de zi a AGEA THR Marea Neagră SA, completată. Ce puncte au fost adăugate?

05 Feb 2024 651

Convocator Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor Societății Muntenia Estival 2002 SA

30 Jan 2024 473

Firme Constanța Structură nouă a acţionariatului Brise Grains SA, rezultată în urma distribuirii acţiunilor

23 Jan 2024 651

Firme Constanța Fondul de Investiții în Energie Kazah-Român SA actualizează contractul de împrumut pentru centrala în cogenerare de la Petromidia

02 Jan 2024 888

Acționarii Oil Terminal, convocați în AGOA și AGEA. Despre ce se va discuta

29 Dec 2023 1067

Metalica Medgidia SA convoacă AGOA și AGEA. Ce se află pe ordinea de zi

22 Dec 2023 716

Firme Constanța Camelia Pleșca a fost aleasă în funcția de administrator al Campio ICM SA

14 Dec 2023 635

Decizii importante luate de AGEA societății Xanadu Turism Constanța. Cine a fost cooptat în cadrul firmei

07 Dec 2023 771

Firme Constanța Acționarii firmei conduse de Mihaela Borcea pe litoral, se reunesc în AGEA! Iată ce vor discuta

03 Dec 2023 792

Damen Shipyards Mangalia SA vrea să împrumute 10 milioane de euro de la compania olandeză Damen Holding B.V.

07 Nov 2023 1831

Firme Constanța Acționarii Sammarina Imobiliare SA, convocați în ședință

04 Nov 2023 1354