Europarlamentar PSD - Susţin cererea protestatarilor de retragere a OUG

Europarlamentarul PSD Sorin Moisă a anunţat, pe Facebook, că susţine cererea protestatarilor de retragere a OUG 13/2017 privind modificarea codurilor penale.
 

„Vine un moment când tăcerea devine vinovată. Speram să pot amâna un mesaj pe această temă până pe 15 februarie, când Parlamentul European va vota tratatul commercial UE-Canada, ‘copilul’ pe care l-am crescut în Grupul S&D (...) Dar e clar că am ajuns într-un moment de tensiune insuportabilă, şi mă voi exprima, indiferent de consecinţe”, îşi începe Sorin Moisă postarea.


Europarlamentarul îşi exprimă sprijinul pentru ei care protestează împotriva OUG şi susţine că Parlamentul este locul în care legislaţia penală trebuie elaborată.  


 „Într-o democraţie normală, a avea puterea legală de a face un lucru nu înseamnă că acel lucru este musai bun sau pe deplin legitim. Majorităţile se câştigă o dată la patru ani, dar comunicarea cu societatea, căutarea consensului şi legitimităţii, mai ales în chestiuni esenţiale, sunt permanente”, mai spune europarlamentarul.


Sursa foto: Facebook
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 06 decembrie 2021

07 Dec 2021 1700

Europarlamentarul Sorin Moisă a demisionat din PSD. Ce a condus la această decizie

18 Nov 2017 2152

Lista completă a candidaților pentru europarlamentare a Alianției PSD-UNPR-PC

26 Apr 2014 3892