Exclusiv. USL Mangalia pe un butoi de pulbere Dr. Ion Niculescu, candidatul PNL la primărie !

cap_6.jpgNu este pentru prima dată când preşedintele PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir, recunoaşte indirect că platforma USL a creat mare deranj în unele organizaţii din teritoriu ale PNL.

La rândul ei şi conducerea PNL Mangalia apreciază că acţiunile pesediştilor şi ale primarului Mihai Claudiu Tusac„încalcă în mod flagrant protocolul USL". Liberalii nu pot digera nici acum evenimentele petrecute în şedinţa din 19 iunie, când pesediştii au părăsit sala în momentul validării consilierului Sorin Mihai în funcţia de viceprimar şi nici şedinţa extraordinară din 26 iunie, la care liberalii şi conservatorii nu au fost convocaţi.

În urmă cu câteva săptămâni, în cadrul unui interviu online acordat cotidianului nostru, şeful liberalilor constănţeni, spunea că :„ Nu am semnat încă protocolul la Constanţa, pentru că am dorit să facem un eveniment politic, dar, fiind vară, nu merge, aşa că o vom lăsa pentru la toamnă. În Tuzla, Năvodari, Mangalia, şi Cernavodă recunosc că sunt probleme şi îi mai lăsăm să discute". Vara fiind pe terminate, liberalii au de luat o decizie extrem de importantă atât în Mangalia, cât şi în celelalte localităţi, unde USL este cu un picior în groapă. Referindu-se la situaţia din Mangalia, Dragomir a mai spus că : „PNL nu va fi condus nici de Tusac, nici de PSD şi nici de Zanfir Iorguş" şi a completat că, după cum evoluează lucrurile, liberalii au mari şanse să aibă primar în sudul litoralului. „Noi, la Mangalia, nu ne batem cu Tusac. Când se vor apropia alegerile şi dacă disputa va fi între noi, social-democraţi şi liberali, atunci e în regulă, cine e mai bun câştigă. Dacă locuitorii din Mangalia îl vor în continuare pe actualul primar, sigur că-l vom sprijini, în cadrul USL, dar e un mare semn de întrebare aici. Nu punem aceste întrebări doar de dragul de a avea un candidat PNL la Mangalia. Este o consultare largă a oraşului, în care chiar trebuie să ţinem cont de locuitori. În mod cert, candidatul PNL pentru Primăria Mangalia va fi un băştinaş, spulber aici orice prezumţie de candidatură din partea mea. Va fi un cetăţean al Mangaliei, respectat în urbe, iar noi vom merge în fiecare casă din Mangalia, vom discuta cu fiecare cetăţean, pentru a vedea cine este acest candidat. PNL, bucurându-se de un vot masiv în Mangalia, e logic să vedem pe cine vom avea drept candidat. Pentru că, da, PNL este pe primul loc în Mangalia, ştim asta, şi trebuie să consultăm oraşul pentru a vedea cine trebuie să fie candidatul nostru", a precizat Dragomir.

Dr. Ion Niculescu, prima opţiune a PNL Mangalia

Chiar dacă fostul consilier PNL, dr. Viorel Oleniuc are încă grupul său de susţinători pentru Mangalia, pregătesc candidatura la localele din 2012 al unui alt medic, la fel de bine cunoscut în urbea din sudul judeţului. Este vorba despre dr. Ion Niculescu, fost manager al Spitalului Municipal Mangalia. Niculescu a fost în anul 2009, pentru o scurtă perioadă, directorul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, după ce managerul conf. univ. dr. Ioan Tofolean, care s-a aflat la cârma celei mai mari unităţi sanitare din judeţ timp de aproximativ trei ani, şi-a înaintat demisia. La rândul său, şi doctorul Niculescu a fost forţat să-şi dea demisia împreună cu echipa sa managerială. Chiar dacă medicul şi-a motivat decizia invocând motive personale, surse din spital au susţinut, în acea perioadă, că Niculescu ar fi fost împins de la spate să se retragă de la conducerea spitalului chiar de „colegii de partid". Pe scurt, managerului i s-a recomandat de către conducerea PSD-ului să organizeze nişte licitaţii la care ar fi trebuit să câştige neapărat anumite societăţi apropiate lor. Dar dr. Niculescu nu a vrut să le facă jocurile.

Surse din PNL ne-au declarat că, încă din momentul demisiei din funcţia de manager al spitalului judeţean, Niculescu a rupt orice legătură cu partidul care îl susţinuse, respectiv PSD, mai ales că medicul nu se implicase mai deloc în activitatea politică. Între timp, numele său a răsărit pe buzele liberalilor care susţin că, în momentul în care îl vor prezenta ca şi candidat al PNL la primărie, toate sondajele făcute de la începutul anului atât de USL, cât şi de PDL vor sări în aer.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

ovidean

22 Aug, 2011 13:29

Domnule Dragomir,la Ovidiu cine candideaza?Va rugam sa nu-l bagati la inaintare pe hanganu,asta ia facut campanie lui bocai acum 3 ani, cind Podaru nu murise.Va rugam sa nu va bateti joc de liberalii din Ovidiu, acolo exista oameni seriosi care pot cistiga alegerile, dar fara curve pedeliste.

adriana

22 Aug, 2011 11:19

In sfarsit o alegere potrivita. Cine a putut sa faca un Spital ca Spitalul Mangalia poate sa transforme si un oras!Bravo!!!

pastaie

22 Aug, 2011 09:35

Da de Cernavoda de ce nu vorbiti,ca si aici actuala nu mai are nici o sansa.

emilia

22 Aug, 2011 09:18

Cine sa ia conducerea Mangaliei? Escrocul de Niculescu? Mare bandit si hot! Fosta pacienta!

Nu are sanse

22 Aug, 2011 07:55

Mai intai a fost cu PSD, acum e cu PNL? si maine cu cine?...nu prea are cum sa castige

Emil

22 Aug, 2011 03:14

Are sanse Niculescu mai mari decat Oleniuc ? Nu cred

Articole asemanatoare

Candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, și-a anunțat demisia din fruntea ANPC

28 Mar 2024 518

Baza sportivă de pe malul lacului Siutghiol, din Constanța, miza unui proces intentat de Clubul Sportiv Electrica Președinte Dumitru Frățilă face acuzații -„Nu ne putem desfășura activitatea!“

23 Mar 2024 1841

Scupra, primar Ovidiu „Nu mă interesează funcțiile în partid. (...) Florin Mitroi știe că se bazează pe sprijinul meu! "

17 Mar 2024 1192

UPDATE George Scupra a demisionat din funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali din organizația județeană a PNL Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 1580

UPDATE Trei primari PNL din județul Constanța, vizați de intoxicări din partea PSD Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 1393

PUZ pentru terenurile din strada Belvedere ale afaceristului George Secărea! Curtea de Apel anunță data verdictului

15 Mar 2024 682

Iată cine vrea să conducă judecătoriile din Mangalia și Medgidia! (DOCUMENTE)

05 Mar 2024 948

Mesajul lui Emil Constantinescu despre trecerea în neființă a lui Max Bădin „Regret profund că nu mai este printre noi și că nu am avut ocazia să-mi iau rămas bun”

02 Mar 2024 752

Conferința județeană a PUSL Constanța. Chiforeanu -președinte, Eserghep-primvicepreședinte (FOTO+VIDEO)

01 Mar 2024 1129

ZIUA LIVE Interviu cu Gabriel-Octavian Nicolae, președinte al Asociației Societatea Culturală „Magrin 1878”, despre proiecte și noutăți pentru pasionații de fotografie

27 Feb 2024 729

ZIUA LIVE Gabriel-Octavian Nicolae, președinte al Asociației Societatea Culturală „Magrin 1878”, despre proiecte și noutăți pentru pasionații de fotografie

26 Feb 2024 1005

Preşedintele CNAS, Valeria Herdea „În România sunt peste 200.000 de pacienţi oncologici”

19 Feb 2024 883

Remus Zăgan, ales președinte al Senatului Universității Maritime din Constanța. Averea și interesele (DOCUMENTE)

19 Feb 2024 1278

Alegeri interne la UAR, Sucursala Constanța. Liviu Merdinian, președinte pentru următorii patru ani

19 Feb 2024 764

Are termen să predea absolut toate actele partidului în original Șoșoacă a divorțat politic de soțul său!

18 Feb 2024 1257