Firma datornicului lui Mazăre deschide vilă în Mamaia

Asociaţii firmei Blue Beach SRL s-au gândit că, dacă tot vine vara, să deschidă vilă în Mamaia.

Ioannis Skantzikas, Antonios Gioxas şi SC Mega Devlopment SRL, reprezentată prin Sorina Gina Hortolomei Moscu, au hotărât pe 8 martie a.c. deschiderea punctului de lucru „Vile Blue Beach". Cele două vile sunt situate în staţiunea Mamaia, aleea Lamia nr. 6, corp 1 şi 2 (C1 şi C2, vile turistice). Asociatul Skantzikas este nimeni altul decât cel care îi datorează primarului Radu Mazăre 600.000 de euro, fapt dovedit de declaraţia de avere a edilului. Gioxas este prietenul şi partenerul său de afaceri... care nu sunt puţine. Cei doi greci apar în mai multe societăţi: SC Black Sea Suppliers SRL, Metal Trade SRL, Europroiect SRL, Romexpress Line SRL, Instalatorul SRL, Blue Beach SRL, Oro Invest SRL, Oro Construct SRL şi Iolkos Invest SRL. Societatea parteneră cu cei doi greci în Blue Beach, SC Mega Development SRL, este înfiinţată în 2001. Unicul său deţinător de părţi sociale este Talmage Overseas Limited, cu sediul în Cipru, iar administrator este Sorina Gina Hortolomei Moscu, nume cunoscut şi foarte controversat. Femeia are multe afaceri, în care apare atât ca asociat, cât şi ca administrator. Oficiul pentru Registrul Comerţului arată că SC Mehmetoglu SRL, Contest SRL, Termoinstal Construct SRL, Aqualand SA, Clubo Galactico SRL, Glamob SRL şi Galatap SRL o au ca asociat pe Hortolomei Moscu. Este administratorul firmelor Bulevard SA, Millenium Global Development SA, Mega Development SRL şi Holland Development Group SA, dar şi cenzor la SC Mobitom SA. Majoritatea societăţilor care o menţionează în documente pe Sorina Gina Hortolomei Moscu au fost asociate, de-a lungul timpului, cu numele primarului Radu Mazăre. Ba, mai mult, câteva dintre ele au fost implicare în retrocedările ilegale şi apar în celebrul dosar instrumentat de DNA.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Constanța pierde la Curtea de Apel terenul de la Cazino Sud, din Mamaia, ce fusese vândut către Mehmetoglu SRL! Apele Române, victorioase (MINUTA)

12 Mar 2024 671

Curtea de Apel Constanța, așteptată să se pronunțe în procesul pentru terenul de la Cazino Sud

11 Mar 2024 576

Consiliul Local, victorie la Curtea de Apel! Zeci de mii de metri pătrați de terenuri din Dosarul Retrocedărilor rămân ai Constanței

05 Mar 2024 4542

Firme Constanța Florina Moscu, numită administrator special al Holland Development Group SA

18 Dec 2023 1090

Terenul de la Cazino Sud, din Mamaia, recâștigat de Apele Române, ajuns în atenția Curții de Apel. Când se judecă apelul

07 Dec 2023 915

Documentații urbanistice cu impact, pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local Constanța Printre investitori, Florina Moscu, familia Nicolae și Prefabricate Dobrogea SRL (DOCUMENTE)

28 Nov 2023 1063

Proces pe terenul de la Cazino Sud, recâștigat de Apele Române! Municipalitatea și Consiliul Local, nemulțumite de taxa de timbru (MINUTA)

13 Nov 2023 918

Oficial! Municipiul Constanța și CLC au dus la Curtea de Apel dosarul pentru terenul de la Cazino Sud, din Mamaia

20 Oct 2023 903

Terenul de la Cazino Sud, din Mamaia, vândut de Municipiul Constanța companiei Mehmetoglu, ajunge la Apele Române! Consiliul Local, nemulțumit

16 Oct 2023 1580

Monden Constanța Viceprimarul Ionuț Rusu a oficiat căsătoria dintre Bursucu și Andreea Șerban, fiica Sorinei-Gina Hortolomei-Moscu

15 Oct 2023 5738

Familia Darie a băgat în insolvență Holland Development Group SA, beneficiară a unor terenuri din Dosarul Retrocedărilor! (MINUTĂ)

02 Oct 2023 2360

Motivarea unei victorii de răsunet! Tribunalul Constanța - terenul de la Cazino Sud, din Mamaia, nu putea fi vândut, căci este plajă! (DOCUMENT)

21 Sep 2023 4640

După ce a fost achitată într-un dosar alături de Radu Mazăre și-a schimbat numele Florina Moscu, vrea să ridice o clădire cu două etaje în Zona Peninsulară. Rezultatul consultării publice (DOCUMENT)

25 Aug 2023 1204

Alexandru Darie cere insolvența Holland Development Group SA! S-a fixat primul termen

10 Jun 2023 1857

Ar putea dispărea Aqua Magic? Aqualand SRL, demersuri pentru construirea unui complex turistic balneoclimateric

12 Nov 2022 2816