Firmă „veterană“ în afacerile constănţene Acţionarii SC Five Holding votează prelungirea mandatului cenzorilor

Preşedintele Consiliului de Administraţie al SC Five Holding SA convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor pe data de 4 mai, ora 10.00, la sediul societăţii din municipiul Constanţa, strada Ion Roată. În aceeaşi zi, la ora 13.00, este convocată Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor.
 
În cazul neîndeplinirii condiţiilor de validitate la prima convocare, Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor va alea loc pe data de 5 mai, ora 10.00, iar Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor, la ora 13.00. Printre punctele incluse pe ordinea de zi a Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor se numără aprobarea situaţiilor financiare pentru anul 2014 şi prelungirea mandatului cenzorilor şi al cenzorului supleant. Pe ordinea de zi a Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor se află un singur punct, şi anume retipărirea acţiunilor la purtător, deţinute de acţionari.

Cine este Five Holding SA?


Five Holding SA, societatea pe care funcţionează magazinul Brick, i-a aparţinut lui Gheorghe Oancea, cunoscutul om de afaceri trecut în nefiinţă unul în anul 2013 şi unul dintre mentorii echipei Mazăre - Constantinescu - Strutinsky. Potrivit Registrului Comerţului, în prezent, asociaţi în societate sunt Alexandru şi Ionuţ Oancea, care deţin câte 3,5% din acţionariatul firmei. Cei doi sunt fiii lui Gheorghe Oancea şi ai Georgetei Oancea, care a decedat la un an după moartea soţului său.
Alături de Alexandru şi de Ionuţ Oancea apar, cu câte 3,5% din participări, şi Oana Drăistaru-Oancea, născută în ianuarie 2013, şi Rareş Drăistaru-Oancea, născut în 2007. În continuare, firma cipriotă Ditline Investment Ltd deţine 86% din participări. În prezent, administratorii societăţii sunt Gabriel Culea, Victor Fedul şi SC Anirva Manager SRL, reprezentată de Valentin Ciuceanu. Înfiinţată în 1998, firma Five Holding funcţionează în acelaşi sediu unde îşi au cartierul general mai multe afaceri ale echipei Mazăre - Constantinescu - Strutinsky, fiind vorba de clădirea de pe strada Ion Roată nr. 3. Five Holding apare ca asociat şi în SC Sigma Trading SA, firmă în care deţin acţiuni Sorin Strutinsky, primarul Radu Mazăre şi preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean, Nicuşor Constantinescu. Potrivit Registrului Comerţului, societatea Five Holding mai este implicată şi în Mobitom SA, Mira Impex SRL, Italnegro şi Plonge Prest.

Anirva Manager administrează afacerile propriului asociat - Five Holding

Valentin Ciuceanu a pus bazele Anirva Manager SRL, administrator al Five Holding. Potrivit Registrului Comerțului, dar şi Monitorului Oficial nr. 5838/24.09.2014, Ciuceanu a înființat societatea Anirva Manager SRL, care se ocupă de „alte activităţi profesionale, ştiinţifice şi tehnice n.c.a“. Ciuceanu mai figurează, în prezent, ca administrator şi la SC Libri Maris SA, SC Mobitom SA şi SC Onix Sercom SRL. El a mai fost asociat în SC Samet SA, societate radiată. În prezent, în afară de noua afacere, Ciuceanu mai desfăşoară activități economice şi printr-un PFA.

Citeste si:

Magazinul Brick are proprietari noi: Schimbări de trupe în Five Holding. Cine sunt moştenitorii lui Gheorghe Oancea

Cum s-a pricopsit Five Holding cu teren retrocedat 
 
Unul dintre administratorii SC Mobitom SA și-a deschis o nouă afacere

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.