UPDATE. Fostul director general al Oil Terminal, Doru Luțac, s-a stins din viață

Fostul director general al Oil Terminal SA, Doru Luțac s-a stins din viață din cauza unei boli incurabile. Acesta era în prezent prim-vicepreședinte al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat (P.N.T.C.D.)-organizația județului Constanța. Informația a fost confirmată pentru ZIUA de Constanța de Adrian Țapliuc, unul din liderii PNTCD de la malul mării. 

Unul dintre cei care l-a cunoscut pe Doru Țuțac, Paul Pârvu, a postat un mesaj pe contul său de Facebook prin care anunță dispariția acestuia. 

”Ne mor prietenii..., "pe capete", în ultimul timp ! Astăzi..., o nouă veste îngrozitoare: a decedat DORU LUȚAC, doctor în geologie, fost director-general al "Oil Terminal" S.A. Constanța (în perioada guvernării Convenției Democrate), prim-vicepreședinte al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat (P.N.T.C.D.)-organizația județului Constanța !!! 
 A fost răpus de un cancer (de piele, pornit de la o aluniță netratata sau tratată greșit !), cu o evoluție galopantă!... Din primele informații, de la colegii noștri din partid, trupul neînsuflețit se află depus la casa mortuară a Cimitirului Municipal Constanța (cimitirul cel nou, din zonă "Energia") ! Data înmormântării urmează să fie anunțată, de către familie... 
 DUMNEZEU SĂ TE ODIHNEASCĂ, ÎN PACE, dragul nostru Doru ! Sincere condoleanțe, familiei și prietenilor !” - se arată în mesajul postat pe Facebook. 

UPDATE. Mesaj de condoleanțe de la PNTCD

Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat - Organizația județului Constanța anunță, cu multă durere, trecerea către cele veșnice a iubitului coleg DORU LUȚAC, prim-vicepreședinte al P.N.T.C.D. - județ Constanța, doctor în geologie, fost director-general al "Oil Terminal" S.A. Constanța (in perioada guvernării Convenției Democrate) !

”În intreaga sa Viață, colegul nostrum de luptă a fost un om  CU ADEVĂRAT DEOSEBIT, în cel mai POZITIV sens al cuvântului: calm, ponderat, cu maniere impecabile, de autentic Domn (născut și educat în acest fel), un profesionist desăvârșit, în domeniul său, un administrator competent și, nu în ultimul rând, foarte corect și cinstit, un om hotărât în ceea ce avea de întreprins, dar, în același timp, cu un suflet plin de empatie față de problemele celor din jurul său ! 

A fost răpus de un cancer, cu o evolutie galopantă ... 

Trupul neînsuflețit se află depus la casa mortuară a Cimitirului Municipal Constanța (cimitirul cel nou, din zona "Energia") ! Data înmormântării urmează să fie anunțată, de către familie...

DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCĂ, ÎN PACE, dragul nostru Doru !
Sincere condoleanțe, familiei și prietenilor, alături de care suntem, în aceste dureroase momente !” - se arată în mesajul transmis de Adrian Țapliuc, Președintele P.N.T.C.D. - județ Constanța.   

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Ionescu Ion

05 Aug, 2017 06:06

Dumnezeu să -l odihnească in pace!

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.