Fuziune prin absorbţie Marina Regia Residence, „înghiţită“ de o societate din Brăila

SC Tracon SRL, cu sediul social în municipiul Brăila, strada Vapoarelor, va absorbi societatea Marina Regia Residence, cu sediul social în municipiul Năvodari, bulevardul Mamaia Nord. Decizia de fuziune a fost publicată în Monitorul Oficial.

Economic, se urmăresc reducerea structurilor paralele administrative şi de management şi creşterea eficienţei actului de decizie managerial, precum şi reducerea costurilor administrative. Societatea absorbită (Marina Regia Residence) va transmite întregul activ format din active imobilizate şi circulante în valoare de 2.585.973 de lei şi datorii de 2.078.246 de lei. Rezultă un activ net de 507.727 de lei, ce va fi transferat societăţii beneficiare Tracon SRL.

Despre cele două societăţi

Potrivit datelor Registrului Comerţului, Tracon SRL a fost înfiinţată în anul 1991 şi are sediul social în municipiul Brăila, strada Vapoarelor. Capitalul social subscris este de 6.526.000 de lei, integral vărsat, fiind compus din 652.600 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Valoarea aportului în natură este de 5.046.256,96 de lei. Asociaţii societăţii sunt Mihai Manea, născut în 1956, în Buzău, comuna Siriu, care deţine 640.628 de parţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 98%, şi Nicolae Moga, care deţine 11.972 de părţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 1.8%. Administratorul societăţii este Lucian Petrişor Ninoiu, născut în 1966, în Brăila. Activitatea principală a societăţii este legată de lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.

La rândul său, SC Marina Regia Residence SRL a fost înfiinţată în anul 2010 şi are sediul social în localitatea Năvodari, bulevardul Mamaia Nord. Capitalul social subscris este de 10.000 de lei, integral vărsat, fiind compus din 100 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 100 de lei. Asociat unic al societăţii este SC Tracon SRL, reprezentată de Lucian Petrişor Ninoiu. Administratorul societăţii Marina Regia Residence este Eliza Desdemona Manea. Principala activitate a societăţii este legată de administrarea imobilelor pe bază de comision sau contract.                                                                                                                                           
SC Marina Regia Residence deţine complexul rezidenţial cu acelaşi nume.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.