Horeca Spring Show este la a șaptea ediție (galerie foto)

Spring Show este un eveniment pe care cei de la Horeca Expert îl organizează în fiecare an, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor din sezonul estival ale deţinătorilor de hoteluri, baruri și restaurante.

„Spring Show a devenit deja tradiție pentru compania noastră. Cu ocazia acestui eveniment, dorim să le arătăm clienților noștri noutățile pe care le promovăm pentru noul sezon estival. Avem noutăți atât în materie de utilaje, cât și pe parte de gastronomie și vinuri. Alături de noi sunt atât partenerii interni, cât și cei externi, pentru a ne susține în promovarea produselor lor. De asemenea, sunt alături de noi și maeștri bucătari și patiseri din Italia, care, în aceste două zile de eveniment, vor pregăti diferite preparate pe care oaspeții care ne vor trece pragul le pot gusta. Evenimentul se desfășoară în această perioadă tocmai pentru a veni în întâmpinarea nevoilor din sezonului estival. Horeca Expert sugerează noile tendințe în ceea ce privește echipamentele, produsele alimentare și vinurile de înaltă calitate. Ca noutăți, propunem brânzeturile și mezelurile cu specific italian, care pot fi servite atât în restaurante, cât și în cadrul evenimentelor“, ne-a declarat Oana Bică, agent importuri și achiziții Horeca Expert.
 
Trebuie menționat că, în fiecare an, furnizorii vin cu produse și oferte noi pe care le prezintă doritorilor.
Anul acesta, vedeta expoziției au fost pastele semi-preparate după rețete italiene veritabile, care pot fi servite foarte ușor și rapid în restaurante.
Reprezentantul furnizorului acestor preparate, Stefano Meazzi, ne-a declarat: „Eu nu mi-am imaginat că în România voi găsi o companie atât de specializată. Am întâlnit aici profesionalism, iar experiența și-a spus cuvântul. Ne gândim să organizăm și noi un eveniment asemănător, specializat pentru sectorul de baruri și cafenele, cu produse adaptate acestui tip de punct de desfacere”.
Evenimentul se desfășoară pe 23 și 24 aprilie, timp în care clienții, dar și doritorii au oportunitatea de a interacționa cu reprezentanții Horeca Expert sau cu oricare dintre furnizorii și partenerii Horeca.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Ideal Horeca

27 Jun, 2014 12:02

Sunt foarte bine venite astfel de evenimente care prezinta cele mai noi trenduri si inovatii din domeniul Horeca. O astfel de inovatie este Ideal Horeca, care permite o getionare eficienta a activitatii afacerii Horeca si chiar cresterea vanzarilor. Feliciari pentru eveniment. www.donauinvest.ro

Articole asemanatoare

Ce s-a întâmplat după fuziunea societăţilor Horeca Bar şi Horeca Expert, deţinute de urmaşii fostului patron al cafenelelor Filicori

04 Jul 2018 2614

Date din proiectul de fuziune a firmelor Horeca Bar SRL şi Horeca Expert SRL, deţinute de urmaşii fostului patron al cafenelelor Filicori

16 Jun 2018 2263

Aurora Economu, soţia fostului patron al cafenelelor Filicori, solicitare către CLM Constanţa (document)

28 May 2018 5999

Horeca Bar SRL și Horeca Expert SRL, deținute de urmașii lui Dumitrache Economu, fostul patron al cafenelelor Filicori, au fuzionat

27 Oct 2017 6120

Un alt bun mobil deţinut de urmaşii lui Dumitrache Economu, de vânzare (document)

30 Jun 2017 6637

Fiscul din Constanţa nu iartă! A scos la mezat bunurile imobile deţinute de urmaşii lui Dumitrache Economu (document)

27 Jun 2017 7117

Cum a fost împărţită averea lui Dumitrache Economu, patronul lanţului de cafenele Filicori. Cine şi cât a primit din firme (galerie foto)

26 Jun 2017 45938

Răsfăţ în stil italian Cafenelele Filicori Zecchini şi Antica Pasticceria D'Italy, destinaţii în călătoria spre gustul desăvârşit (galerie foto)

17 Sep 2014 11478