Hotelul Apollo din Mamaia va fi ipotecat pentru garantarea unui credit bancar. Ce decizii au mai fost luate de AGEA

Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor Societății Hotel Apollo SA (AGEA), întrunită legal la sediul societății în data de 2 noiembrie 2017, la prima convocare cu un cvorum de 99,7784% din totalul capitalului social hotărăște:
 
Art. 1 Se aprobă, cu majoritate de voturi garantarea de către S.C. HOTEL APOLLO - S.A. a unui credit bancar pe care Societatea ALFA HOTELS - S.R.L., cu sediul social în Bucureşti, Şos. Virtuţii nr. 14, doreşte să îl obţină de la Banca Intesa Sanpaolo Romania - S.A., în vederea refinanţării creditului pe care îl deţine la Patria Bank - S.A. (fosta Banca Comercială CARPATICA -SA).

Art. 2 Se aprobă cu majoritate de voturi, ipotecarea clădirii Hotelului Apollo din localitatea Mamaia, județul Constanța și a două terenuri în suprafaţă totală de 6.852,92 mp, din localitatea Mamaia, jud. Constanța aflate in proprietatea S.C. HOTEL APOLLO - S.A. pentru garantarea de către S.C. HOTEL APOLLO - S.A. a unui credit bancar pe care Societatea ALFA HOTELS - S.R.L., cu sediul social în Bucureşti, şos. Virtuţii nr. 14, doreşte să îl obţină de la Banca Intesa Sanpaolo România - S.A., în vederea refinanţării creditului pe care îl deţine la Patria Bank - S.A. fostă Banca Comercială CARPATICA - S.A.).

Art. 3 Se aprobă, cu majoritate de voturi, împuternicirea directorului general Manole Catalin Adrian să semneze din partea societăţii toate documentele necesare, la notariat şi oriunde va fi nevoie, în vederea ipotecarii clădirii hotelului Apollo din localitatea Mamaia, județul Constanța şi a două terenuri în suprafaţă totală de 6.852,92 mp, din localitatea Mamaia, județul Constanța aflate în proprietatea S.C. HOTEL APOLLO - S.A.

Art. 4 Se aprobă cu majoritate de voturi împuternicirea directorului general Manole Cătălin Adrian să îndeplinească toate formalităţile legale şi să semneze actele necesare, la Registrul Comerţului, la Monitorul Oficial al României, la notariat şi oriunde va fi nevoie pentru a duce la îndeplinire hotărărea ce se va lua şi pentru a efectua operaţiunile legale de publicitate şi de înregistrare a hotărării la Oficiul Registrului Comerţului.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Acționarii societății Hotel Apollo SA din Constanța, convocați în Adunarea Generală Extraordinară și Adunarea Generală Ordinară. Puncte importante, incluse pe ordinea de zi

19 Feb 2024 606

RAJA Constanța Consumatorii din zonele Mamaia Sat și Mamaia Nord nu au apă la robinete!

03 Nov 2023 751

Acționarii Apollo Estival 2002 SA, convocați în Adunare Generală Ordinară. Firma are sediul în județul Constanța

14 Jun 2023 1004

UPDATE Incendiu într-un bloc de pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța! Intervin salvatorii

17 Dec 2022 1506

Se convoacă Adunarea Generală a Acționarilor societății Apollo SA. Urmează să fie adoptate decizii importante

13 Mar 2021 1545

Hotel Apollo, din Mamaia, va fi ipotecat. Cine a luat decizia și de ce

22 Jan 2021 2492

Avarie RAJA în stațiunea Mamaia

13 Aug 2020 1741

Incendiu în stațiunea Neptun, lângă hotelul Apollo

30 Jul 2020 1501

Administrator nou la firma care deţine hotelul Apollo, din staţiunea Neptun

18 Aug 2014 4196

Cine va face parte, alături de sindicalistul Bogdan Hossu, din CA-ul SC Hotel Apollo Mamaia SA

08 Aug 2014 3520