Le-au fost retrase licenţele. Ce agenţii de turism celebre din Constanţa au fost luate în colimator de ANT! (II) (document)


 
În ediţia din 5 octombrie, ZIUA de Constanţa a publicat articolul „Le-au fost retrase licenţele. Agenţii de turism celebre din Constanţa, pe «lista neagră» publicată de ANT! (document)”, în care am prezentat primele zece agenţii de turism cărora Autoritatea Naţională pentru Turism le-a retras, în vederea radierii din oficiu, licenţele de turism, deoarece acestea nu au prezentat poliţa valabilă de asigurare privind asigurarea rambursării cheltuielilor de repatriere şi/sau a sumelor achitate de turişti pentru achiziţionarea serviciilor/pachetelor de servicii turistice, în cazul insolvabilităţii sau al falimentului agenţiei de turism. De la data publicării respectivei note de informare, operatorii economici care figurează pe listă nu mai pot desfăşura activităţi specifice agenţiilor de turism.


 
Pe lista agenţiilor de turism pentru care s-a procedat la retragerea în vederea radierii din oficiu a licenţelor de turism acordate se regăsesc mai multe societăţi din Constanţa. Acestea sunt: SC Mareea Comtur SRL, SC Litoral SA, SC Neptun-Olimp SA, SC Triumph Comtur SRL, SC Mamaia SA, SC Aurora Mamaia SRL, SC Latina SRL, SC Mistral Voyages SRL, SC Zeit Company SRL, SC Martin Resorts SRL, SC Softex Trade SRL (actuala Prigoria Travel SRL), SC Regent Tour Constanţa SRL, SC Stella Holiday SRL, SC Ro-Tur Travel Agency SRL, SC Paradis Tours SRL, SC Sun Paradise SRL, SC City Travel SRL, SC Euroinvest Tour SRL, SC Codrul SRL, SC Auralife SRL, SC Xtel Marketing Grup SRL, SC Mapamond D.S. Travel SRL, SC Imotour Travel SRL, SC Melmaris Art SRL, SC Agenţia de Turism Bulevard SRL, SC Yan City Company SRL, SC C&S Virtual Voyage SRL, SC GO2HOLIDAY RO SRL, SC Irra Magic Zone SRL, SC Royal Voyages SRL, SC Histria Travel SRL, SC Kirvad General SRL, SC Latina-Itineraires SRL, SC Full Moon Consulting SRL, SC Saphiretour SRL, SC Lian Serv SRL, SC Pai-Carmen Tour SRL, SC Sempre Viaggi Tour SRL, SC Almara Management SRL, SC Fanfara Relaţii Publice SRL, SC Play Travel SRL, SC New Era Travel SRL, SC Black Sea Development SRL, SC Ralubia Travel SRL, SC Blasor Group SRL, SC Fifth Avenue Star Inc SRL, SC Expert Euro Curs SRL, SC Airtours SRL, SC Adagio Travel SRL, SC Travel Plus 2015 SRL, SC Andy Travel Pro SRL, SC Tigitrans SA şi SC Sind România SRL.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă, astăzi, următoarele 15 agenţii de turism din Constanţa aflate pe lista publicată de ANT.
 
SC Softex Trade SRL (actuala Prigoria Travel SRL) este deţinută de Paul Săndulescu. Firma a fost fondată în anul 2000 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Gheorghe Lazăr. Societatea a fost radiată pe data de 26.08.2016. Pe această firmă funcţionează agenţia de turism Arrow Tours.
 
Cu sediul social în Constanţa, Regent Tour Constanţa SRL a fost înfiinţată în 2002. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Asociat unic este Sabina Eliana Beznea, născută pe 19.07.1975, în Constanţa. Tot ea este şi administratorul societăţii. Pe această firmă funcţionează agenţia de turism Regent Tour Constanţa.
 
Stella Holiday SRL a fost fondată 2009 şi are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, incinta Casei de Cultură a Sindicatelor Constanţa. Societatea a fost radiată pe 22.03.2016. Pe această firmă funcţionează agenţia de turism Stella Holiday.
 

Înmatriculată în anul 2003, Ro-Tur Travel Agency SRL are sediul social în municipiul Constanţa, strada Theodor Burada. Capitalul social subscris, de 33.300 de lei, integral vărsat, este compus din 3.330 de părţi sociale. Asociat unic al societăţii este Marian Constantin, născut pe 23.07.1976, în Constanţa. Administrator judiciar este Vizitiu Cătălina C.I.I. Pe această firmă funcţiona agenţia de turism Ro Tur Travel.
 
Paradis Tours SRL a fost înmatriculată în 2002 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Duiliu Zamfirescu. Firma a fost radiată pe 8.05.2014. Pe această societate funcţionează agenţia de turism Paradis Vacanţe de Vis.

 
Cu un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale, Sun Paradise SRL a fost fondată în anul 2001. Firma are sediul social în municipiul Constanţa, strada Milano. Asociat unic este Svitlana Skoryk, născută pe 5.01.1961, în Severodonetski, Ukraina. Pe această firmă funcţionează agenţia de turism Sun Paradise.
 
City Travel SRL a fost înfiinţată în anul 2006 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Făgetului. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Firma este controlată de Corina Buricea, născută pe 7.06.1983, în Constanţa, şi George Ionuţ Buricea, născut pe 1.08.1979, în Brăila. Fiecare  asociat deţine 50% din capitalul social.  Administratorul societăţii, care desfăşoară „activităţi ale agenţiilor de voiaj şi ale tur-operatorilor; activităţi de asistenţă turistică”, este Corina Buricea. Pe această firmă funcţionează agenţia de turism City Travel.
 
Controlată de Horia Ioan Chipară şi Ioan Chipară, Euroinvest Tour SRL are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul 1 Mai. Societatea a fost înfiinţată în anul 2007 şi are un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale. Horia Ioan Chipară, născut pe 7.02.1968, în Constanţa, deţine 80% din capitalul social, iar Ioan Chipară, născut pe 24.08.1935, în Sibioara, Constanţa, deţine 20% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii firmei. Pe această firmă funcţionează agenţia de turism Euroinvest Tour.
 
Codrul SRL are sediul social în municipiul Constanţa, strada  Miron Costin. Firma a fost înmatriculată în 2006 şi are un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale. Asociat unic este Diniciu Dimcică, născut pe 3.11.1936, în Balagea, Bulgaria. Administratorul societăţii este Gabriel Panait Dimcică. Pe această firmă funcţionează agenţia de turism Reve Tour.
 
Cu sediul social în municipiul Constanţa, strada Theodor Burada, Auralife SRL a fost înfiinţată în anul 2007. Capitalul social subscris, de 1.150 de lei, integral vărsat, este compus din 115 părţi sociale. Asociat unic este Gurol Karaman, născut pe 17.08.1975, în Istanbul, Turcia. Tot el este şi administratorul firmei. Pe această societate funcţionează agenţia de turism Auralife Travel Agency.
 
Xtel Marketing Grup SRL are sediul social în municipiul Constanţa, strada Constantin Brătescu. Firma a fost înfiinţată în anul 2005 şi are un capital social subscris de 400 de lei, integral vărsat, compus din 40 de părţi sociale. Este controlată de Simona Antonoaea Zepa, născută pe 23.11.1960,  în Sibiu, cu 35% din capitalul social, şi
Dănuţ Antonoaea Zepa, născut pe 3.12.1958, în Fălticeni, Suceava, cu 65% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii societăţii, care desfăşoară activităţi de consultanţă în domeniul relaţiilor publice şi al comunicării. Pe această firmă funcţionează agenţia de turism Xtravel.
 
Mapamond D.S. Travel SRL are sediul social în municipiul Constanţa, strada Popa Farcaş. Înmatriculată în anul 2008, firma are un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale. Asociaţi persoane fizice sunt Adriana Iolanda Rapotan, născută pe 26.04.1962, în Popeşti, Bihor, şi Silvia Bebu, născută pe 6.05.1955, în Constanţa. Fiecare asociat deţine 50% din capitalul social. De administrarea firmei se ocupă Adriana Iolanda Rapotan. Pe această firmă funcţionează agenţia de turism Mapamond D.S. Travel.
 
Înmatriculată în anul 2009, Imotour Travel SRL are sediul social în Năvodari, strada Albinelor. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Societatea este controlată de asociatul unic Ioana Lescaru, născută pe 6.01.1992, în Constanţa. Tot ea este şi administratorul societăţii. Pe această firmă funcţionează agenţia de turism Imotour Travel.
 
Melmaris Art SRL are sediul social în municipiul Constanţa, aleea Stejarului. Înfiinţată în anul 2009, firma are un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale. Asociaţii societăţii sunt Marioara Latiş, născută pe 7.10.1972, în Babadag, Tulcea, şi Marian Latiş, născut pe 5.04.1972, în Suceava. Fiecare asociat deţine 50% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii firmei, pe care funcţionează agenţia de turism Inna Travel.
                                                                                                                                             
SC Agenţia de Turism Bulevard SRL (actuala Viv Assistance SRL) are un capital social subscris de 500 de lei, integral vărsat, şi este compus din 50 de părţi sociale. Firma are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia, fiind înfiinţată în 2004. Asociat unic este Ana Maria Vlad, născută pe 7.07.1981, Râmnicu Vâlcea, judeţul Vâlcea. Tot ea este şi administratorul societăţii. Pe această firmă funcţionează agenţia de turism Bulevard Travel.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta lista agenţiilor de turism pentru care s-a procedat la retragerea în vederea radierii din oficiu a licenţelor de turism.

Citeşte şi Le-au fost retrase licenţele. Agenţii de turism celebre din Constanţa, pe „lista neagră“ publicată de ANT! (document)


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IPJ ArgeșAcțiuni de reducere a riscului rutier, desfășurate de Biroul Rutier Pitești

08 Mar 2024 315

Alianța Național Țărănistă a anunțat ruperea protocolului de colaborare cu Alianța AUR

03 Mar 2024 660

APIA A fost deblocată autorizarea la plată a ANT-urilor aferente sectorului vegetal pentru anul de cerere 2023

22 Feb 2024 555

Accident în SUA. Un șofer a intrat cu un vehicul în gardul Casei Albe! (VIDEO)

09 Jan 2024 709

Baschet CSM Constanța, victorie cu CS U Cluj-Napoca, cea care a condus la pauză (GALERIE FOTO)

25 Nov 2023 1170

UPDATE Premiera filmului Miami Bici 2 la Constanța

20 Nov 2023 2189

O nouă societate de construcții, înființată în Culmea, județul Constanța

24 Sep 2023 1043

Farul Constanța efectuează selecții pentru echipele feminine de fotbal

13 Aug 2023 1189

Istoria Dobrogei - Bibliografie Scylax (sec. IV î. H) – „Călătorie pe mare de-a lungul țărmurilor locuite ale Europei, Asiei și Libiei”

01 Jul 2023 3276

ZIUA LIVE Senatorul Septimiu Bourceanu, răspuns tranșant - „Candidatul PNL la alegerile locale de anul viitor va fi actualul primar" (VIDEO)

25 Mar 2023 2462

Constanța. Câte nave sunt avizate la sosire în porturile maritime românești pentru operare. Lista completă

21 Jan 2023 1351

O firmă din Năvodari va moderniza străzile din comuna Corbu, județul Constanța (DOCUMENTE)

15 Dec 2022 2354

Gloria Băneasa, aproape de victorie pe terenul Farului Constanța II (VIDEO)

30 Oct 2022 1926

Sezonul gripal a debutat! Câte persoane s-au vaccinat și câte cazuri au fost înregistrate

13 Oct 2022 1235

Tenis de masă Bianca Mei-Roșu și Elena Zaharia, pe podium la Top 10 Europa

03 Oct 2022 1488