Licitaţie la Spitalul Clinic Căi Ferate Constanţa. Se caută firmă de catering

Spitalul Clinic Căi Ferate Constanţa anunţă organizarea şi desfăşurarea unei licitaţii pentru atribuirea contractului „Prestări servicii de catering“, în valoare estimată de 52.920 de lei, fără TVA.
 
Contractul presupune prestarea serviciilor de preparare şi livrare a hranei. Valoarea reprezintă preţul prestaţiei, respectiv prepararea şi livrarea hranei, pentru un număr mediu de 45 de porţii, zilnic, pe opt luni. O porţie se compune din mic dejun, prânz, cină şi suplimente. Porţiile se vor încadra în plafoanele stabilite de HG 665/2016.
 
Oferta va conţine şi planul meniu, pe categoriile de alocaţii. Hrana se va prepara în afara spitalului, într-o bucătărie cu fluxuri tehnologice, în conformitate cu Ordinul MS 914/2006 şi Directiva 93/43 a CE privind implementarea sistemului HACCP. Termenul-limită de primire a ofertelor este data de 27.04.2017. Deschiderea ofertelor va avea loc în data de 28 aprilie 2017. Adjudecarea se va face în baza criteriului „preţul cel mai scăzut“.
 
Reamintim că, din octombrie 2016, societatea Arimex Comexim 2000 SRL, cea care livrează hrană pacienţilor de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă şi Spitalul Municipal de Boli Infecţioase din Constanţa, a prestat servicii de catering şi pentru Spitalul Clinic Căi Ferate Constanţa. La acea vreme, Sirma Tomoş, managerul unităţii sanitare, a ţinut să precizeze că, de la momentul încheierii contractului privind servicii de catering cu societatea Arimex Comexim 2000 SRL, calitatea şi cantitatea hranei pacienţilor s-au schimbat: „Am reuşit să facem contract cu firma de catering Arimex Comexim 200 SRL, care ne-a îmbunătăţit extrem de mult calitatea mesei. Dacă înainte pacienţii noştri erau obligaţi să-şi aducă mâncare de acasă, pentru că cea livrată de fosta firma de catering nu se putea mânca, acum nu mai sunt aceste probleme“.
 
Citeşte şi:
 
Asociaţia „Suflete deschise“ a donat Spitalului Clinic CFR Constanţa tacâmuri şi farfurii. Petre Preda - „Am ajutat pacienţii“

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Spitalul Clinic de Căi Ferate Constanța a achiziționat un mamograf digital. Cine a câștigat licitația? (DOCUMENT)

03 Mar 2024 661