Loredana Gorpin ar putea fi noul director executiv al Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor (document)

Proiectul de hotărâre privind ocuparea temporară a funcţiei publice de conducere de director executiv al Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Constanţa va fi dezbătut în şedinţa ordinară a Consiliului Local Constanţa din 31 august. Proiectul a fost iniţiat de către primarul Constanţei, Decebal Făgădău.
 
Conform proiectului de hotărâre, se aprobă promovarea temporară, pe o durată de maximum şase luni, pe funcţia publică de conducere vacantă de director executiv gradul II al Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a persoanelor, a Loredanei Sorina Petrescu Gorpin, titulară a funcţiei publice de inspector clasa I, grad superior în cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanei.
 
„Pentru a răspunde nevoilor de organizare, coordonare şi control al activităţii Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor, din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Constanţa, propunem promovarea temporară în funcţia publică vacantă de conducere de director executiv gradul II a Loredanei Sorina Petrescu Gorpin”, se arată în referatul proiectului de hotărâre. Tot aici, se mai precizează că: „Loredana Sorina Petrescu Gorpin este absolventă, din anul 2008, a Facultăţii de Știinţe Economice, Universitate «Ovidius» Constanţa, cu durata de cinci ani. Are cel puţin trei ani vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice de conducere. Nu a fost sancţionată disciplinar. Îndeplineşte condiţiile prevăzute de fişa postului şi este numită într-o funcţie publică din clasa I”.
 
Contactat de ZIUA de Constanţa, şeful Serviciului Public de Evidenţă a Persoanei, Dezideriu Odet Dudaş, a declarat: „Eu sunt şef serviciu, iar Loredana Gorpin va coordona, în calitate de director, şi Serviciul de Evidenţă a Persoanelor, şi Serviciul de Stare Civilă, ambele grupate în Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor din cadrul Primăriei Constanţa. Până acum, funcţia de director nu a fost ocupată mai mulţi ani”.
 
Proiectul de hotărâre privind „Ocuparea temporară a funcţiei publice de conducere de director executiv al Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Constanţa” poate fi vizualizat în secţiunea „Documente”.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarații de avere Ce avere are Loredana Sorina Gorpin-Petrescu – director executiv Direcția Locală de Evidență Persoane din Primăria Constanța (DOCUMENTE)

07 Nov 2023 1248

Declarații de avere Loredana Sorina Gorpin-Petrescu – director executiv Direcția Locală de Evidență Persoane, Primăria Constanța (documente)

03 Jul 2021 2774

Aleşii locali constănţeni decid numirea directorului executiv al Direcţiei Locale de Evidenţă Persoane (document)

28 May 2018 1885

Făgădău continuă schimbările în primărie Sorina Loredana Petrescu Gorpin, numită director executiv al SPCLEP Constanţa (documente)

26 Jul 2016 10618