Mai ştiţi restaurantul Vraja Mării? Uitaţi cum arată azi! (galerie foto+video)

Restauranul Vraja Mării, situat în apropierea Cazinoului din Constanţa este unul dintre cele mai vechi din Constanţa. Tocmai pentru poziţia sa foarte bună, s-a decis modernizarea restaurantului, astfel că echipele de muncitori au trecut la treabă. Pentru a se pune planurile de modernizare în aplicare mare parte din vechea clădire a fost pusă la pământ.


Luând în considere potenţialul deosebit al zonei, beneficiarul a solicitat iniţierea lucrărilor de modernizare, recompartimentări interioare, consolidare şi reacoperire terasă, cu scopul realizării unui imobil-reper, bine integrat în contextul urban existent.

Conform proiectului lucrările de intervenţie propuse constau în: C1 - intervenţii de consolidare după caz, conform expertizei tehnice de specialitate; lucrări de mărire a înălţimii libere la parter şi etajul 1 prin desfacerea şi refacerea planşeelor în vederea unei funcţionări optime conform cu specificul activităţii; amenajări interioare la parter şi la etajul 1; la etajul 1, clădirea C1 va comunica cu terasa circulabilă ce se va amenaja peste imobilul C2; acoperirea imobilului C1 va fi de tip terasă necirculabilă; consolidări după caz, conform expertizei tehnice de specialitate; desfacerea învelitorii existente şi realizarea unei terase circulabile cu acces de la etajul 1 al imobilului C1.

Aspectul faţadelor va ţine seama de caracterul general al zonei şi de arhitectura clădirilor din vecinătate cu care se află în relaţii de co-vizibilitate. Pe teren se vor amenaja o terasă descoperită în faţa clădirii şi spaţiul verde existent, care se va menţine şi recondiţiona. Restaurantul va avea două spaţii de consumare şi o terasă, care vor dispune de 1.000 de locuri.

În galeria foto prezentăm în oglindă câteva fotografii despre cum arată şi cum arăta înainte clădirea restaurantului Vraja Mării. 

Citeşte şi: 

Lucrări de modernizare la restaurantul Vraja Mării din Constanţa (galerie foto)

Proiectul a fost prezentat la APM Constanţa. Cum va arăta restaurantul Vraja Mării după reabilitare


Constanţa-Restaurantul Vraja Mării

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Constanța Danimar Tur SRL își deschide punct de lucru în Eforie Nord

16 Aug 2023 810

Iată cum se vede noaptea localul The View, ridicat pe locul restaurantului Vraja Mării. Cum vi se pare? (galerie foto+video)

28 Jan 2018 10037

Dumitru Cuşu, o nouă solicitare de la APM Constanţa. Este vizat localul The View, ridicat pe locul restaurantului Vraja Mării SRL

11 Jan 2018 12702

Fostul restaurant ”Vraja Mării”, noul ”The View”, aproape de inaugurare. Iată cum arată! (galerie foto)

19 Dec 2017 18709

Constanţa de odinioară „Vraja Mării“, sub lupa Primăriei (galerie foto)

12 Dec 2017 22634

Pe ultima sută de metri. Cum arată acum fostul restaurant Vraja Mării, de pe faleza Cazinoului. Care îi va fi noul nume (galerie foto + video)

22 Aug 2017 13802

Proiectul a fost prezentat la APM Constanţa Cum va arăta restaurantul Vraja Mării după reabilitare

13 Dec 2016 7207

Exercițiu de dresaj într-o parcare de la Poarta 1, din Constanța (video)

21 Jan 2016 2856

Singura Competitie Internationala de Roboti Subacvatici de la Marea Neagra - 12 august 2014

12 Aug 2014 3044