Matei, Cojocaru, Chiru, Micu si Stan merg cu Luiza Popa la Sankt Petersburg

sankt_petersburg.jpgCinci primari constănţeni pleacă astăzi către Sankt Petersburg, unde va avea loc un forum economic al autorităţilor locale din zona Marea Neagră-Marea Baltică. Mulţi dintre edilii care fac parte din Zona Metropolitană nu au putut să fie prezenţi în Rusia, invocând numeroase motive.

Printre primarii prezenţi la forum se numără şi edilul oraşului Basarabi, Gheorghe Cojocaru. „Întâlnirea de la Sankt Petersburg este organizată de primăria oraşului pentru ca noi să vedem cum funcţionează acolo primăria. Este un schimb de experienţă. Dintre primarii invitaţi, Florin Mitroi (edil Valu lui Traian) nu vine pentru că este în doliu, Vasile Delicoti (primarul de la Poarta Albă) are probleme personale, Dumitru Bocai (primar Ovidiu) are nunta lui, iar Marian Gălbinaşu (edilul comunei Corbu) nu are paşaport", a declarat Gheorghe Cojocaru. De fapt, forumul are alt scop, după cum a susţinut Adrian Crăciun, purtătorul de cuvânt al Zonei Metropolitane. „În perioada 5-10 iulie va avea loc forumul economic al ţărilor care fac parte din Zona Marea Neagră-Marea Baltică.

Vin reprezentanţi ai fostelor state din URSS, dar şi ai Greciei şi Bulgariei. Numai cinci primari şi-au confirmat prezenţa, Nicolae Matei de la Năvodari, Gheorghe Cojocaru, Basarabi, Dumitru Chiru, Lumina, Florin Micu Constantin, Tuzla şi Adrian Stan de la Techirghiol. Costurile de cazare sunt suportate de primari, din bugetul local, motiv pentru care Mariana Gâju, edilul comunei Cumpăna, a preferat să achite alte proiecte, decât să meargă la forum. Pe lângă primari, din delegaţia puţin numeroasă a noastră mai fac parte şi 5 membri ai Zonei Metropolitane, precum Ani Merlă, administrator delegat şi Luiza Popa, arhitect-şef al primăriei Constanţa. În cadrul întâlnirilor vom discuta şi diferitele propuneri care au venit din partea Chinei, Ucrainei, precum şi a Rusiei, care vrea să facă un parc agroindustrial, asta doar dacă suntem atenţi să fructificăm proiectul înainte să ni-l ia bulgarii", a precizat Adrian Crăciun.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

SURMELIS ARGENTINA PUSA

05 Jul, 2010 19:53

Primarii constanteni sunt protejati de RUSI de au incredere sa se duca la ei acasa sau sunt ALIATII LOR SECRETI ???

Pe MICU DE LA TUZLA LASATI-L ACASA

05 Jul, 2010 13:42

Ce cauta Micu la rusi? El mai tot timpul a fost pe la turci si ce a facut?

anonim

05 Jul, 2010 11:53

mda, bine k au bani de forumuri, o prima, o atentie sau altceva nu ar da primarii astia oamenilor care ii are in subordine...mai ales cu salariile astea de kkt pe care ni le dau acum...... domnilor primari, mai uitati-va si in jurul vostru inainte sa va ganditi in ce excursii si plimbari sa mai plecati.......

SURMELIS ARGENTINA PUSA

05 Jul, 2010 10:07

HA! HA! HA! RUSII vor parc AGROINDUSTRIAL in judetul Constanta,ROMANIA ??? IMPOSIBIL deoarece ei bombardeaza cu unde electromagnetice tot ce le STA IN CALE. Intr-un fel anume, RUSII sunt chiar FANATICI, deci PERICULOSI.In 1962 au BOMBARDAT cu unde electromagnetice AMBASADA AMERICANA din MOSCOVA , de s-au IMBOLNAVIT toti ANGAJATII acesteia de diferite tipuri de CANCERE. GHEORGHE GHEORGHIU DEJ a fost BOMBARDAT cu unde electromagnetice MORTALE pentru ca acesta a murit de CANCER la 6 luni dupa ce facuse o vizita la MOSCOVA.

Articole asemanatoare

LIVE TEXT. Superliga 2023/2024 Farul Constanța, victorie uriașă cu Rapid în deplasare, la debutul în play-off. Louis Munteanu, dublă de senzație! (GALERIE FOTO + VIDEO)

15 Mar 2024 912

Programul spectacolelor Teatrului „Căluțul de Mare” Constanța în prima săptămână de primăvară

01 Mar 2024 606

Spectacolul „Cei trei purceluşi“ va fi pus în scenă la Teatrul „Căluţul De Mare” din Constanța

23 Feb 2024 713

Născut la Constanța Vasile Cojocaru și cele peste trei decenii de emanare a talentului actoricesc la Teatrul de Stat

16 Jan 2024 1085

Prejudiciul reținut după auditul Curții de Conturi se ridică la aproximativ 88.000 euro Fostul primar din Murfatlar, Valentin Saghiu, chemat în judecată de actuala conducere a orașului!

02 Jan 2024 5453

Ceremonia de certificare a detașamentului Forțelor Aeriene Turce aflat în România pentru a executa misiuni de Poliție Aeriană Întărită

05 Dec 2023 750

Programul Teatrului „Căluţul de Mare” în perioada următoare

22 Sep 2023 792

Gheorghe Cojocaru, primar al orașului Murfatlar, averea și interesele (DOCUMENTE)

18 Jul 2023 1646

Spectacolul la care Teatrul „Căluțul de mare” Constanța îi așteaptă pe cei mici pe 11 iunie

01 Jun 2023 1042

Străzile din Murfatlar vor fi asfaltate cu finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny"

28 Feb 2023 1029

„Comparația «Ionuț Cojocaru - Denis Alibec de picior drept» cum este?“. Ce a răspuns ultimul debutant în Superligă al Farului Constanța (GALERIE FOTO)

10 Feb 2023 1813

Două noi contracte de lucrări care privesc investiții în cadrul Sistemului Regional Constanța (SRC), semnate la RAJA SA (GALERIE FOTO)

29 Nov 2022 1543

#Dobrogea144Gheorghe Cojocaru, primarul orașului Murfatlar, mesaj de Ziua Dobrogei

18 Nov 2022 1744

Gheorghe Hagi i-a testat pe tinerii Farului în „vulcanul“ din Giulești. Puștii au luat examenul. Adrian Mazilu, debut cu gol (GALERIE FOTO)

11 Nov 2022 3127

Liga a 3-a Farul Constanța II a învins echipa pregătită de Răzvan Farmache (VIDEO)

23 Oct 2022 2227