Medicul din Bucureşti care nu a oprit la semnalele poliţiştilor şi a fost prins pe podul de la Agigea a fost scos din arest

Medicul din Bucuresti, care zilele trecute nu a oprit la semnalele polițiștilor, el fiind totusi prins pe podul de la Agigea, a fost scos azi din arestul preventiv. 

Si asta pentru ca azi Judecatoria Mangalia a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia si a dispus internarea medicală provizorie a inculpatului într-o unitate specializată de asistenţă medicală, până la însănătoşire sau până la ameliorarea care înlătură starea de pericol ce a determinat luarea măsurii.

Instanta a luat măsuri pentru punerea în executare a măsurii internării medicale provizorii prin comunicarea copiei de pe dispozitiv şi a unei copii de pe raportul preliminar de expertiză medico-legală către autorităţile de sănătate publică din judeţul Constanţa şi din municipiul Bucureşti.

Citeşte şi: 

UPDATE2 Focuri de armă și baraje ale poliției pentru oprirea unui bucureștean cu BMW. Cursă nebunească de la Mangalia la Agigea. Printr-un baraj a trecut (galerie foto+video)

Cursa nebunească de la Mangalia la Agigea, pentru oprirea unui bucureștean. Ce va analiza, azi, o comisie de specialitate
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ordonanţă de reţinere pe numele bucureşteanului care a trecut prin filtrele poliţiştilor. Cum arată suspectul (galerie foto + video)

30 Apr 2017 27418

UPDATE4. Ca în filme. Un BMW a fost urmărit pe străzile Constanţei de o maşină a Poliţiei! (FOTO + VIDEO EXCLUSIV)

13 Jun 2016 17031

Urmărire ca în filme şi împuşcături. Un poliţist a fost rănit în timpul operaţiunii

18 Mar 2016 2475

Urmărire ca în filme în Dolj

23 Aug 2015 1878