Micuții de la Centrul de Dezvoltare Timpurie, Educație și Recreație „Baby Genius“ Constanța cheamă primăvara cu zâmbete și mărțișoare (galerie foto)

Creativitate, îndemânare și mii de zâmbete sunt câteva dintre atributele participării micuților de la Centrul de Dezvoltare Timpurie, Educație și Recreație „Baby Genius“ Constanța la atelierele de creație cu tema Mărțișorului desfășurate la Muzeul de Artă Populară Constanța. Ce poate aduce primăvara mai repede? Un mărțișor creat de mânuțele copilașilor. Mai mult decât atât, primăvara este adusă de zâmbetele lor, o primăvară frumoasă, delicată, plină de soare, asemenea sufletului de copil!
 
Copiii de la Centrul de Dezvoltare Timpurie, Educație și Recreație „Baby Genius“ Constanța au petrecut o dimineață de neuitat, distracția, jocul, creativitatea, iubirea de frumos fiind împletite cu realizarea de mărțișoare. „Copiii, zâmbetele, primăvara, puritatea, viața sunt elemente esențiale ale vieții. Toate acestea capătă un înțeles profund, încărcat de semnificații, dacă se află într-un cadru autentic, așa cum ni l-a creat Muzeul de Artă Populară din Constanța, prin implicarea personalului, în special a domnișoarei muzeograf Mihaela Dragomir”, a precizat Liliana Naclad, coordonatorul centrului.
 
În cadrul atelierelor desfășurate la Muzeul de Artă Populară din Constanța, preșcolarii și elevii constănțeni învață, sub îndrumarea specialiștilor muzeului, tehnici de lucru și tradiții decorative în realizarea mărțișorului. De asemenea, în cadrul instituției culturale sunt organizate în fiecare an, cu prilejul Mărțișorului, de Paște, de Crăciun, ateliere muzeale.
 
La Centrul de Dezvoltare Timpurie, Educație și Recreație „Baby Genius“ Constanța, micuții cu vârste cuprinse între un an și șase ani pot urma un traseu de dezvoltare bilingv (română și engleză), „Baby Genius“ îmbrățișând diversitatea și multiculturalitatea.
 
Activitatea Centrului de Dezvoltare Timpurie, Educație și Recreație „Baby Genius“ Constanța se desfășoară în trei săli de clasă, corespunzătoare grupelor de vârstă 1 - 2,5 ani, 3 - 4 ani și 5 - 6 ani, iar în curând își vor derula activitatea într-un spațiu generos din zona Trocadero.
 
Info contact Centrul „Baby Genius”
Adresa: Strada Călărași nr. 11, Constanța
Facebook: www.facebook.com/BABY-Genius
Telefon: 0760 103 506.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanţa, gazda întalnirii de lucru „Educația timpurie incluzivă de calitate"

27 Sep 2019 1393

Grădiniţa privată „Santa Maria del Mar“ din Constanţa, acreditată de Ministerul Educaţiei Naţionale. Legături cu Grădiniţa „Micul Regat“ (galerie foto)

21 Aug 2019 6433

Sediu generos şi ultradotat pentru Centrul „Baby Genius“ din Constanţa Liliana Naclad - „Micuţii geniali au fost şi rămân motivaţia principală!“ (galerie foto)

04 Apr 2017 9275

Zâmbete, voie bună și multe daruri Moș Crăciun a ajuns la prichindeii de la „Baby Genius“ Constanţa (galerie foto)

23 Dec 2016 3863

Rămas-bun, Baby Genius! Tony a predat cheia succesului (galerie foto)

27 Jun 2016 5161

Universul poveştilor a prins viaţă la serbarea copiilor de la Centrul de Dezvoltare Timpurie „Baby Genius“ Constanţa (galerie foto + video)

21 Dec 2015 4881

Grădiniţa Genius din Constanţa „Din dragoste se naşte un copil, din educaţie, geniul” (galerie foto)

21 Oct 2015 4209

Agresoarele de la grădiniţa „Micul Regat“ din Constanţa au scăpat de controlul judiciar

26 Feb 2015 2037

Întrebări fără răspuns pe domnuleprimar.ro O mamă, către Primăria Constanţa - „Cine ne apără copiii? Cine nu şi-a îndeplinit responsabilităţile?“

19 Jun 2014 2607

Ce spune preotul Ilie Petre despre acuzaţii În scandalul de la grădiniţa „Micul regat“ este implicată soţia directorului Seminarului Teologic Constanţa

06 Jun 2014 7354

Litoral Tv ,,Micul Regat” tot mai reclamat

05 Jun 2014 2569

Acţionari, cifră de afaceri şi legături cu alte firme Totul despre grădiniţa „Micul Regat“

05 Jun 2014 6173

Actele reprobabile de violenţă de la „Micul Regat“ puteau fi evitate Florin Gheorghe - „Dacă acel proiect era adoptat, grădiniţa cu pricina nu ar fi existat“

04 Jun 2014 2421

Imagini șocante în grădinița privată din Constanța unde a izbucnit astăzi un scandal (video)

02 Jun 2014 4229

Update Scandal la o grădiniţă din Constanţa

02 Jun 2014 4494