Mihai Lupu „Comanescu de la GSP a fost interesat de CTV"

Mihai_Lupu_05.jpgZvonurile potrivit cărora Grup Servicii Petroliere ar fi acţionar majoritar al postului de televiziune CTV devin tot mai dese.

sigla_CTV.jpgMai mult decât atât, gura lumii spune că deja s-ar fi încheiat tranzacţia prin care GSP SA ar fi preluat aşa-numita televiziune a liberalilor. Însă, doi dintre acţionarii la CTV Media Group SA, Mihai Lupu şi Ovidiu Cupşa, au negat preluarea de către societatea condusă de Gabriel Valentin Comănescu. Liberalul Mihai Lupu a confirmat faptul că şeful de la GSP SA a vrut să cumpere CTV-ul, însă a spus că afacerea nu s-a finalizat. „Da, aşa este, Comănescu a fost interesat de CTV, dar până la urmă nu s-a ajuns la o înţelegere. Cât despre tranzacţie, nu cred că s-a făcut până la urmă. CTV-ul nu a fost vândut". Pe de cealaltă parte, Ovidiu Cupşa a declarat că nu ştie dacă au intervenit modificări în acţionariatul societăţii, însă consideră că orice este posibil, pentru simplul fapt că este o societate deschisă. „Ştiu că anumiţi colegi de-ai mei acţionari şi-au exprimat intenţia de a-şi vinde acţiunile, dar eu nu ştiu dacă s-a schimbat ceva. Eu unul nu mi-am cesionat acţiunile. Este adevărat că am căutat mult timp cumpărători şi ştiu că existau discuţii de principiu, dar atât", a mai spus fostul director al CN Administraţia Canalelor Navigabile. ORC-ul spune că SC CTV Media Group SA, societate înfiinţată în 2006, îi are ca acţionari pe Dănuţ Zepa Antonoaea, Gheorghe Albu, Baiazid Memiş, Ovidiu Cupşa, Gheorghe Dragomir, Puiu Haşotti, Mihai Lupu, Constantin Matei, Gabriel Monea, Adrian Viorel Stan, Victor Secuiu şi Fundaţia Brătianu. Ca administratori apar Matei, Manea şi Jean Paul Tucan, iar Bogdan Chircorian figurează cu funcţia de director general.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

un constantean

30 Mar, 2009 14:13

Numai daca deputatii PNL si consilierii locali si judeteni si-ar da salariile la CTV ar putea plati lejer salariile amaratilor de acolo. Un deputat si un senator castiga in jur de 7000RON!!!!!, iar un consilier jud. sau local cam 4000RON... Pe deasupra din ce se cunoaste, astia au afaceri si nu cred ca stau ei in banii astia... Sunt o caruta de actionari... si degeaba!!! NU VOR SA DEA BANII LA OAMENI, ASTA E CLAR!!!! Acolo nu e lipsa de bani, ci prostia umana a unora, care habar nu au ce sa faca.

un coleg de breasla

29 Mar, 2009 23:04

Deci CV domnilor Catalin HUTU si Bogdan BULBES ar arata cam asa: dupa ce au facut ca o televiziune sa nu se mai deschida - RTV Constanta. Acum au bifat si falimentarea CTV (Constanta TV) Doua televiziuni distruse de ei pana acum. Frumos CV!!! Mai vrea sa faca cineva presa cu astia doi? Lor li se adauga si pretenarul lor Sile Stroe. Dar la asta e primul insucces major pentru ca la Telegraf corecta texte.... sau cam pentru asa ceva il tinea MonaLisa.

hmm, lasa-neeeeeeeeeeeee

29 Mar, 2009 20:22

ce l-ati intrebat pe Mihai Lupu d soarta CTV-ului? asta oricum nu are nicio parere, niciodata... nu vedeti ca ae ochii mereu impaienjeniti, niciodata nu stii cand e treaz. ne jigniti ca ii cereti parerea aluia... de ce nu faceti un reportaj si cu anjagatii sau fostii angajati? au multe sa va spuna...

sictir mare

29 Mar, 2009 20:20

mi-e mai mare scarba cand m gandesc la **** alea 3 si la **** lor angajate tot la ctv. hutu, cu amanta sa, flaviana marcu-moderator emisiune; bulbi, cu amanta sa, andreea marinescu-reporter; vasilica stroe cu amanta sa vio_leta- marketing. niste **** umane, care in loc sa isi concentreze atentia pe bunul mers al lucrurilor in CTV, nu stiau cum sa se strecoare prin birouri sa si-o traga cu fetitzele. lucru pe care l-a invatat si directorasul Circorian. ce sa mai......lungim vorba, astia au tras CTV-ul la fund, **** astia ***** , dar si nepasarea si prostia pnl-istilor a contat...

fost angajat!

29 Mar, 2009 13:33

pnl-istilor nesimtiti, nu va ganditi in timp ce duceti mangcarea la bot ca angajatii vostri mananca pe datorie! cat mai tine nesimtirea voastra? doamne, cat ii mai rabzi pe excrocii astia? constanteni, nu votati pnl, e sursa sigura de saracie! v-o spunem din experienta prorie, noi, fostii angajati ai CTV. sclavie de negri... ne-au sfidat de cate ori ne-am dus cu dolaente, cum sa va asculte pe voi, oameni buni? nu fac decat sa traga plapuma si mai mult pe hoitul lor de imputiti! veti avea o anticampanie din care nu veni mai iesi nici la jumate de cat ati fost pana acum... la sapa cu voi! nu meritati nici cat negru sub unghie sa conduceti un oras ca acesta. javrelor imputite! dati banii la angajati, scarbelor! in timp ce voi va plimbati si va lafaiti, altii mor de foame! desi au muncit. javrelor!

Jimmi din Cta

29 Mar, 2009 00:33

Pe ala il cheama CIRCorian e director general la Circ TV(CTV) e vai de mama lui... looser.. zero barat

un telespectator

28 Mar, 2009 19:52

Sincer sa fiu nu stiu pentru ce mai emit CTV astia.. Stiri nu mai au de 2 zile. Azi au dat stiri de 2 Zile!!! documentarele alea au fost reluate de zeci de ori saptamana asta.... Asta-i tot!!! Or mai fi avand 3 , 4 angajati care staiu pe acolo sa nu pice curentul. Mai bine sa faca la fel cum s-a facut cu MTC.. sa CNA ul inapoi frcventa si sa o scaoata din nou la licitatie.. ca cu liberalii astia ne am lamurit....

cami

28 Mar, 2009 16:51

Bogbad Chircorian e Director la Pompe Funebre. Pentru ca el a ingropat CTV-ul; impreuna cu ceilalti 3 gropari.. cu sape si lopeti: Catalin Hutu, Bogdan Bulbes si Vasile Stroe

MIA

28 Mar, 2009 15:01

Cred ca liberalii isi baga unghia in gat acum. Iar PD_l si PSd jubileaza ca pnl-istii au ramas cu beleaua asta pe cap care le mananca toate resursele. Pentru ei PNL, televiziune asta a devenit o adevarata povara. Si nu prea au cum sa scape de ea.

Man

28 Mar, 2009 13:23

EU SA FIU SINCER NU VAD NICI MACAR UN ARGUMET PENTRU CARE GPS-UL (SAU ALTICNEVA NU CONTEAZA CINE), AR CUMPARA TELEVIZIUNEA AIA, IN HALUL IN CARE ARATA ACUM. CU DATORII MAI MARI DECAT AR COSTA O TELEVIZIUNE, CU ANGAJATII NEPLATITI (TOTI PESTE VREO 150 CATI AU FOST) DE APROAPE 3 LUNI DE ZILE, CU RECUPERATORII DE DEBITE PE URMELE EI SI SEDIUL IN CURTEA UNUI pnl-IST.. NU VAD CINE S-AR INCURCA IN ASA CEVA!!! PAI MAI BINE FACI ALTA DE LA ZERO CA IESI MAI IEFTIN!!! CA SA NU MAI SPUN CA ACUM NU MAI SUNT DECAT VREO 10-15 OAMENI PE ACOLO,(BINE-NTELES... LA MUNCA VOLUNTARA).

Articole asemanatoare

Persoanele fără adăpost din Tulcea își pot găsi un acoperiș la Centrul Social de Urgență Phoenix

29 Mar 2024 376

Primăria Municipiului Constanța angajează casier. Detalii

29 Mar 2024 425

Universitatea Ovidius din Constanța angajează. Iată ce post este scos la concurs

29 Mar 2024 569

Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa angajează biolog. Cine poate participa la concurs

29 Mar 2024 396

Angajări Constanța Post vacant la Școala Gimnazială Nr. 22 „I. C. Brătianu” Constanța

28 Mar 2024 881

Angajări Constanța Termoficare Constanța SRL angajează. Detalii

27 Mar 2024 616

Primăria Orașului Techirghiol, județul Constanța angajează. Ce post este scos la concurs

26 Mar 2024 2535

Ședință CLM Constanța Aleșii locali vor aproba programul de acțiune destinat combaterii riscului de excluziune socială pentru 2024 (DOCUMENT)

25 Mar 2024 343

Centrul Militar Zonal Constanța angajează. Ce post este scos la concurs și cine poate participa

23 Mar 2024 862

Prefectul Silviu Coșa- „Viitorul energetic al Constanței este promițător“

22 Mar 2024 558

Locuri de muncă Constanța Școala Gimnazială nr. 1 Cuza-Vodă angajează îngrijitor

21 Mar 2024 514

Ce sărbătoare este în calendarul ortodox, la data de 21 martie 2024?

21 Mar 2024 1125

Huțucă (PNL) „NATO construiește cea mai mare baza militară din Europa în județul Constanța!"

19 Mar 2024 682

Locuri de muncă Constanța Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” scoate la concurs posturi vacante. Detalii

18 Mar 2024 872

Școala Gimnazială Nr. 29 ,,Mihai Viteazul’’ Constanța angajează. Ce post este scos la concurs

18 Mar 2024 788