Mihailidis & Co Ltd SRL merge la judecată cu CNACN

Societatea comercială Mihailidis & Co Ltd SRL, cu sediul în Constanţa, a atacat la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor achiziţia directă organizată de Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile SA Constanţa, cu sediul în Agigea, pentru atribuirea contractului de servicii privind deratizare şi dezinsecţie.
 
Concret, Mihailidis & Co Ltd SRL a solicitat anularea raportului procedurii şi obligarea autorităţii contractante la reanalizarea ofertelor.
 
În urma analizării documentelor, Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a declinat competenţa de soluţionare a contestaţiei SC Mihailidis & Co Ltd SRL, în contradictoriu cu CNACN SA Constanţa, către Tribunalul Constanţa - Secţia a II-a Civilă, Contencios Administrativ şi Fiscal.
 
Potrivit datelor puse la dispoziţie de Registrul Comerţului, consultat la data de 27 august, SC Mihailidis & Co Ltd SRL are sediul social în municipiul Constanţa. Asociat unic al firmei este Mihai Arnăutu, născut la data de 22.04.1989, în Constanţa. Firma are ca obiect de activitate „alte activităţi de curăţenie“.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarații de avere Maria Arnăutu, șef serviciu la SPIT Constanța. Soțul, asociat unic și administrator al Mihailidis & CO LTD SRL, cu contracte publice (DOCUMENTE)

27 Nov 2023 1135

Contracte pentru deszăpezire şi dezinsecție, atribuite direct de CNACN către aceeași firmă

26 Jun 2014 2347