Modificări în acţionariatul societăţii Zeka Bau SRL

Cristian Zelca şi Mihail-Cosmin Ionel, în calitate de asociaţi ai societăţii Zeka Bau SRL, au luat mai multe decizii în Adunarea Generală a Asociaţilor.
 
Asociatul Cristian Zelca s-a retras din firmă şi a cesionat cele patru părţi sociale Ia valoarea nominală de 10 lei/parte sociaIă, cu un preţ total de 40 de lei, către asociatul Mihail-Cosmin Ionel, potrivit contractului de cesiune de părţi sociale nr. 1/27.06.2017. Ca urmare a acestei operaţiuni, cedentul Cristian Zelca a transmis, iar cesionarul Mihail-Cosmin Ionel a preluat, împreună cu activul şi pasivul, toate drepturile şi obligaţiile prezente şi viitoare ce decurg din deţinerea părţilor sociale, atât a celor deţinute, cât şi a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societăţii către bugetul de stat, către alte persoane fizice sau juridice, de orice natură, existente şi neachitate.
 
Mihail-Cosmin Ionel va rămâne asociat unic. Capitalul social subscris şi integral vărsat al societăţii este de 4.210 lei, reprezentând 421 de părţi sociale, a câte 10 lei fiecare, repartizate acestuia, iar cota de participare la beneficii şi pierderi va fi de 100%.
 
O altă decizie se referă la mutarea sediului social al societăţii, potrivit contractului de închiriere încheiat în data de 27.06.2017.
 
Hotărârile au fost publicate în Monitorul Oficial.
Mihail-Cosmin Ionel mai este asociat în Prestcon Bau SRL.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Zeka Bau SRL, o firmă rebranduită la Constanţa. Cui îi aparţine

17 Feb 2017 2750