Modificări în firma Black Sea Grain Consulting SRL, deţinută de un constănţean

Gheorghiţă Răzvan Iulian, constănţeanul Emil Sebastian Petcu şi Ioana Cristina Petcu, în calitate de asociaţi ai societăţii Black Sea Grain Consulting SRL, s-au întrunit pe data de 23 mai în Adunarea Generală a Asociaţilor.
 
Ei au decis următoarele: în urma contractului de cesiune nr. 2/23.05.2017, asociatul Gheorghiţă Răzvan Iulian a cedat zece părţi sociale în valoare nominală de 10 lei fiecare şi în valoare totală de 100 de lei şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 25% lui Emil-Sebastian Petcu şi zece părţi sociale în valoare nominală de 10 lei fiecare şi în valoare totală de 100 de lei şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 25% din capitalul social Ioanei Cristina Petcu.
 
Distribuţia capitalului social pe asociaţi, ca urmare a contractului de cesiune, este următorul: Emil Sebastian Petcu deţine 15 părţi sociale în valoare nominală de 10 lei fiecare şi în valoare totală de 150 de lei şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%; loana Cristina Petcu deţine 15 părţi sociale în valoare nominală de 10 lei fiecare şi în valoare totală de 150 lei şi o cotă de participare la beneficii pierderi de 50%.
 
Precizăm că sediul societăţii este situat în judeţul Ilfov, comuna Tunari. Deciziile Black Sea Grain Consulting SRL au fost publicate în Monitorul Oficial.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.