Moştenitorii lui Gheorghe Oancea, buni de plată Primăria Constanţa vrea să supraimpoziteze un teren deţinut de fiul omului de afaceri

Pe data de 14 septembrie s-a întrunit în şedinţă Comisia nr. 1 - de studii, prognoze economico-sociale, buget, finanţe şi administrarea domeniului public şi privat al municipiului Constanţa.
 
Unul dintre proiectele de pe ordinea de zi a fost vizat majorarea cu 300% a impozitului pentru „terenul situat în municipiul Constanţa, strada Theodor Aman nr. 8, proprietate a lui Ionuţ Oancea, ca urmare a constatării stării tehnice de teren neîngrijit“.
 
La acea adresă funcţionează societatea Rise And Shine SRL. Potrivit Registrului Comerţului, firma a fost înfiinţată în anul 2001. Capitalul social subscris, de 330 de lei, integral vărsat, este compus din 33 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi în Rise And Shine SRL sunt Alexandru Oancea, născut pe 13.11.1979, în Constanţa, şi Ionuţ Oancea, născut pe 5.05.1974, în Constanţa. Fiecare asociat deţine 50% din capitalul social. Alexandru Oancea este administratorul firmei, care se ocupă de „restaurante“.
 
Alexandru şi Ionuţ Oancea sunt fiii defunctului om de afaceri Gheorghe Oancea, fostul preşedinte al Asociaţiei Naţionale a Scafandrilor şi Salvamarilor Profesionişti, apropiat al fostului primar al Constanţei, Radu Mazăre, şi al fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu.
 
Un nume cunoscut opiniei publice constănţene, Oancea a administrat businessuri precum On Plonge, Mobitom, Plonge Prest, Plonge SRL, Shark şi Five-Holding. Pe cea din urmă societate funcţionează magazinul Brick. Five-Holding este proprietarul magazinului Brick, dar şi asociat în SC Sigma Trading SA, firmă în care deţin acţiuni Radu Mazăre, dar şi Nicuşor Constantinescu. Potrivit Registrului Comerţului, societatea Five-Holding mai este implicată şi în Mobitom, Mira Impex SRL, Italnegro şi Plonge Prest. SC Mobitom SA este una dintre firmele abonate la bani publici obţinuţi în urma licitaţiilor organizate de Primărie şi de Consiliul Judeţean Constanţa.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

O nouă încercare a afaceriștilor de la On Plonge Junior de a salva construcțiile de la local. Răspunsul dat de Curtea de Apel

26 Nov 2021 1613

Decizia nu e definitivă Desființare construcții la On Plonge Junior, din Mamaia. Afaceriștii au pierdut procesul. Trebuie să îi plătească și avocatul primarului!

16 Nov 2021 4378

Afaceriștii de la On Plonge Junior ajung la Curtea de Apel pentru a-și păstra pontonul și terasa. Primarul le vrea desființate

08 Oct 2021 3270

Primarul Constanței, dispoziție pentru desființarea terasei On Plonge Jr., din Mamaia. Decizia instanței

28 Sep 2021 4387

Decizii importante luate de urmașii lui Gheorghe Oancea. Este vizată firma Five-Holding SA

26 Jun 2017 5581

Magazinul Brick din Constanţa va fi supraetajat

22 Apr 2017 8080

Urmaşii lui Oancea investesc în Mangalia Five-Holding a depus la APM Constanţa proiectul PUZ-ului pentru un magazin P+2 (document)

14 Mar 2017 6374

Informaţia, afişată pe copaci Mobitom, firma defunctului Gheorghe Oancea, va reabilita Parcul Arheologic Constanţa (galerie foto+document)

16 Nov 2015 4121

Cum s-a împărţit On Plonge Constanţa la doi ani de la decesul lui Gheorghe Oancea

06 Nov 2015 9707

Fiii lui Gheorghe Oancea extind obiectul de activitate al societăţii Rise and Shine SRL

29 Aug 2014 6699