Numerologul Milena Data căsătoriei Prinţui William cu Kate este greşit aleasăScrisoare deschisă către AMBASADA BRITANICĂ, Bucureşti, ROMÂNIA pentru, THE ROYAL FAMILY

british.jpgPe site-ul oficial al THE BRITISH MONARCHY, apare un anunţ aşteptat de mulţi: "THE MARIAGE of PRINCE WILLIAM AND MISS MIDDLENTON WILL TAKE PLACE at WESTMINSTER ABBEY on FRIDAY 29 th APRIL 2011".

Acum avem toate datele pentru a putea calcula numerologic cum sunt ei şi ce li se poate întâmpla de acum înainte, foarte pe scurt.

După o lungă prietenie, pare-se prieteniile lungi asigură căsnicii durabile, Prinţul William de Wales, cel mai mare fiu al lui Charles - Prinţ de Wales şi al Dianei - Prinţesă de Wales şi nepot al Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii şi al Prinţului Philip, Duce de Edinburgh, se căsătoreşte cu iubita sa, Catherine Elizabeth Middleton, fiica unor milionari englezi. Pare-se că idila celor doi a început pe când Kate era în anul doi la Universitatea din St. Andrews din Fife, Scoţia, şi, cu toată osteneala familiei regale, relaţia celor doi a fost dezvăluită în 2004 când, uitând de secrete, de interese ale familiilor şi cedând impulsurilor tinereţii, au făcut imprudenţa de a se săruta. Sărut, evident, surprins şi mediatizat. De atunci, viaţa ei s-a schimbat. Pază 24 de ore zilnic, hăinuţe cumpărate doar de la un anumit lanţ de magazine, fotografii, anunţuri. Relaţia cu prinţul William a trecut prin sincope, şi-a revenit acum, după resuscitări răsunătoare. Nunta se apropie după o logodnă, consumată, pare-se, în luna octombrie.Ne place să observăm cum şi cei cu sânge albastru se îndrăgostesc, îşi trăiesc poveştile de dragoste, greşesc, uitând de canoane şi de ranguri. Îi iubim mai mult când observăm cum, uneori, fac un pas greşit şi coboară din Olimp pentru scurt timp, printre noi, dând semne că ar putea fi asemeni nouă. Măcar din punct de vedere numerologic, descendenţii familiilor regale sunt oameni şi ei. Şi cum în Numerologie nu există prinţi, regi şi colane pe care stau scrise funcţii şi onoruri, vom dezvălui pe scurt cât de bine au nimerit cei doi împreună şi cum de a rezistat relaţia lor. William Arthur Philip Louis, a cărui naştere a fost anunţată că s-a produs la 21 iunie 1982, are o cifră a destinului 2 (garanta diplomaţiei) din doi de 1 (care ne oferă informaţii preţioase legate de calităţile reale de conducător). Este sigur că William are tact şi poate fi modest, dar şi că uneori poate deveni vulnerabil tocmai datorită emotivităţii şi nehotărârii care pot duce către o agresivitate şi o ambiţie uneori de o mare amploare. Normale, am putea spune, în cazul unui lider ambiţios. Desigur, graţie cifrei 1 din destin, ar trebui să fie şi raţional şi cu siguranţă este în momentele în care impulsivitatea caracteristică cifrei zilei de naştere 21, nu iese la suprafaţă. Cifra zilei de naştere îl înzestrează însă pe tânărul William cu simţul umorului, cu graţie, talent, inventivitate, cu darul de a se exprima plăcut, dar şi cu intoleranţă şi gelozie. Iscusinţa exprimării politicoase reuşeşte uneori să înlăture efectele altfel devastatoare ale fluctuaţiilor stărilor sufleteşti. Comportamentul său, influenţat cert de numele complet, are o vibraţie 8. Iată cum descoperim că este potrivit atât pentru cariera militară pentru care s-a pregătit, dar că este deosebit de atent, circumspect, eficient, categoric. Are tot ce-i trebuie pentru a conduce şi mai ales pentru a nu se lăsa contrazis.

Este evident că el trebuie să aibă dreptate permanent. Cu o cifră energetică 1, care ne informează despre realizările cele mai sigure ale lui William, aflăm că este un conducător sadea, suficient de tiranic, intolerant, dar şi curajos şi norocos prin cifra zilei de naştere, reuşind să ţină cont de mai multe opinii graţie cifrei 2 a destinului. Pentru a fi sigur că drumul pe care merge este cel bun, ar trebui să aleagă calea "exprimării iubirii universale"- are cifra obiectivelor 9. Până acum, toate bune şi frumoase dacă ne referim la Prinţul William şi Marea Britanie. Doar că el, cel puţin deocamdată, are o relaţie deosebit de apropiată cu Catherine Elizabeth Middleton, relaţie căreia nu-i acordăm prea multe şanse de fericire îndelungată. Este clar că ea poate fi conciliantă, că poate trece multe cu vederea, că îi iubeşte pe toţi şi că nutreşte sentimente sincere de simpatie şi dragoste pentru cei mai mulţi din jurul ei, data naşterii 9. Însă cifra destinului său - 3, care ne poate duce cu gândul către o oarecare compatibilitate cu William (cifra zilei de naştere 21, care înseamnă 3), ne arată că şi ea este cuprinsă de gelozie, că poate avea manifestări nervoase puternice, zgomotoase.

Ea are nevoie de dragoste. William la fel

Kate îşi poate manifesta afecţiunea faţă de el, pe când Prinţul poate deveni, cel mult, un devotat prieten şi, ulterior, bun vecin de apartament regal. Este posibil ca cei doi să se certe des. Cifra obiectivelor lui Kate este 1- adică preluarea puterii. De la cine? Credeţi că vreodată, pentru ca ei să-i fie bine, William ar putea lăsa volanul (chiar şi în căsnicie) la ea? Nu este simplu. Nici nu poate şi nici nu vrea. Kate este chiar sensibilă şi are un suflet deschis, nobil, romantic şi vulcanic, pare victima sigură. Cu siguranţă ştie că nu va fi o femeie fericită, ci doar o femeie cu o poziţie socială de invidiat.

Data căsătoriei este categoric aleasă greşit

Vibraţia universală a datei căsătoriei (29 aprilie 2010) este 1: înseamnă început de drum, dar şi lupte interne pentru putere, o oarecare lipsă de toleranţă şi o dorinţă de independenţă care va lăsa uşa deschisă către agresivitate. Pentru a constata cât de potrivită este data căsătoriei pentru cei doi, trebuie calculată data potrivită fiecăruia în parte. Pentru William anul 2011 are o vibraţie 4, care înseamnă stabilirea cu luciditate a priorităţilor (iar căsătoria chiar este importantă pentru el - are în numerograma zilei de naştere cifra 6), luna este una a prosperităţii şi ambiţiei, una potrivită cu el, iar ziua de 29, este o zi cu vibraţie 1, a energiei, a începuturilor, a independenţei. Ai zice că este tocmai bine pentru a deschide o nouă firmă. În ceea ce o priveşte pe viitoarea mireasă, pentru ea 2011 are o vibraţie 5, care aduce o schimbare majoră, dar şi mai multă dorinţă de libertate. Luna aprilie este una deosebit de grea - vibraţie 9, care înseamnă supărare, sfârşit de poveste, durere, indicat fiind ca orice lucru nou să fie început oricând, mai puţin într-o asemenea perioadă. Iar ziua căsătoriei are o vibraţie 2, care înseamnă parteneriat, dar şi treceri bruşte de la râs către plâns şi sfâşiere sufletească.
Pentru Kate este o dată perfectă pentru încheierea unui tratat de pace, mai puţin a unei căsătorii.

O dată în plus, senzaţia mea este că nimeni, niciodată, nu ţine cont de ceea ce ar fi mai bine pentru fată. Ea pare victimă sigură. Mulţi ar spune asemeni Dianei, al cărei inel îl poartă deja pe deget. Vă voi contrazice.
Lady Diana a fost o jucătoare nemaipomenită, o bună actriţă care şi-a interpretat rolul cu o abilitate deosebită. Cifra destinului 7 din 2 şi 5 ne dezvăluie încăpăţânarea ei, nevoia ei de libertate şi dorinţa de a îşi conduce viaţa după criteriile şi grila de valori proprii, care au învins în cele din urmă. Doar că regulile jocului în lumea aceasta a gulerelor scorţoase dure au decis. De reţinut însă că atât Diana, cât şi Prinţul Charles au avut nevoie de schimbări dese ale decorului sentimental, dar că cei doi au avut ceva mai multe şanse de a convieţui decât William şi Kate.
Prinţul William, descendent al tuturor regilor şi reginelor Marii Britanii, descendenţi ai regelui William I, trebuie probabil să plătească tributul său sacrificându-şi dreptul la fericire, dragoste şi libertate. Dar Kate? Ea cu ce este de vina? Toate fetele vor să se mărite cu prinţişori. Ce urmează după aceea...
Dacă m-ar fi întrebat pe mine, le-aş fi recomandat căsătoria în luna octombrie, care are pentru William o vibraţie personală 5 - schimbare, iar pentru Kate o vibraţie 6 - foarte potrivită pentru căsătorie. Mă întreb cu sinceritate, ce mai fac numerologii din Marea Britanie? Ştiu că ei uneori măsoară altfel, dar numerele sunt numere şi Numerologia are aceleaşi instrumente de la Pitagora încoace. Chiar dacă unii circulă pe stânga şi măsoară cu cotul, cu inch.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

73 de ani de la nașterea actorului, regizorului și scriitorului constănțean Vasile Cojocaru

17 Jan 2023 2593

#DobrogeaDigitală „Pentru Tafrali, Dobrogea a fost o datorie”

09 Nov 2021 3173

Jurnalist cunoscut, audiat la DIICOT într-un dosar de trafic de droguri. Cine sunt celelate persoane audiate în dosar

16 Jul 2018 3349

Traian Băsescu speră la o redefinire a abuzului în serviciu de către judecătorii CCR

30 May 2016 3408

MAE Atenționare de călătorie Danemarca

03 May 2016 3741

Interviu online cu Robert Boroianu, candidatul PNL pentru Consiliul Judeţean „După 16 ani de administraţie a echipei PSD Constanţa, avem o situaţie dezastruoasă atât la nivel local, cât şi la nivel judeţean!”

30 Apr 2016 6164

Angola – Epidemie de febră galbenă

18 Mar 2016 2635

Plaja Modern, scapă de imaginea dezolantă Se anunţă amenzi pentru cei care nu fac curat

15 Mar 2016 5158

Comisia Europeana lansează Raportul de țară 2016

09 Mar 2016 2961

Comunicat PNL Constanta

08 Feb 2016 2987

Atenţionare de călătorie SUA - Condiții meteorologice severe pentru zonele de Nord - Est și Est, Washinhton DC și metropola New York

22 Jan 2016 2977

Atenţionare de călătorie Turcia – Anulare zboruri de pe aeroporturile din Istanbul

19 Jan 2016 2628

Atenţionare de călătorie Bulgaria – coduri de vreme rece, ninsori și polei

06 Jan 2016 2725

Atenţionare de călătorie Belgia – grevă în sistemul feroviar din capitala Bruxelles și din sudul țării

04 Jan 2016 2733

Ungaria – reglementări privind circulaţia camioanelor în perioada Crăciunului

21 Dec 2015 2731