O societate din Agigea a cerut falimentul ABC Val SRL, cunoscută pentru contractele cu autorităţile locale

Pe rolul Tribunalul Constanţa, pe data de 1 noiembrie, a fost înregistrat dosarul nr. 7441/118/2016, Secţia a II-a Civilă, materia faliment, obiectul - deschiderea procedurii la cererea creditorului, stadiul procesual - fond. Părţile dosarului sunt SC TAR 04 Nord SA - în calitate de creditor şi SC ABC Val SRL - în calitate de debitor. Contactaţi telefonic, reprezentanţii TAR 04 Nord SA au refuzat să ne spună motivul pentru care au apelat la instanţă solicitând falimentul ABC Val SRL.

Despre TAR 04 Nord SA

Înmatriculată în anul 1994, societatea TAR 04 Nord SA are sediul în Agigea, strada Nicolae Titulescu. Capitalul social subscris, de 133.912,5 lei, este compus din 53.565 de acţiuni nominative. Asociaţii societăţii sunt Daniel Gherman, născut pe 31.05.1968, în Constanţa, cu 96,05% din capitalul social, şi Asociaţi Listă, cu 3,95% din capitalul social. Persoană împuternicită în firma care se ocupă de transporturi rutiere de mărfuri este Daniel Gherman.

ABC Val SRL, cu lipici la bani publici

Firma ABC Val SRL a luat fiinţă în anul 1993 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Industrială. Capitalul social subscris, de 698.210 lei, integral vărsat, este compus din 69.821 de părţi sociale. Asociat unic al societăţii este Vasile Costea, născut pe 15.07.1960, în Medgidia. Tot el este şi administratorul societăţii, care se ocupă de lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
 
De-a lungul anilor, ABC Val SRL şi-a adjudecat mai multe contracte de la autorităţile locale. Contractul „Execuţie lucrări aferente obiectivului de investiţii Reamenajarea integrată a zonei pietonale din centrul istoric al municipiului Constanţa“ a avut o valoare totală de 29.543.222,71 de lei. Licitaţia organizată de Primăria Constanţa a fost câştigată de asocierea ABC Val - SCD Antrepriză Construct.
 
De asemenea, ABC Val SRL a câştigat contractul „Lucrări suplimentare aferente obiectivului de investiţii construire parcare multietajata P+7E, în staţiunea Mamaia, zona Cazino Albatros“, în valoare de 805.943,9 lei. În portofoliul de lucrări al societăţii regăsim şi contractele „Servicii de deszăpezire a căilor rutiere, pietonale şi a platformelor de circulaţie, din porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud, Midia şi Mangalia“, atribuit de Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa, „Executarea lucrărilor de construcţii pentru realizarea obiectivului Supraetajare Pavilion A - Baza Nautică a UMC“, atribuit de Universitatea Maritimă din Constanţa, „Reabilitarea şi extinderea unei clădiri din zona metropolitană Constanţa, localitatea Corbu, în vederea utilizării acesteia drept centru de tineret“, atribuit de Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Constanţa, „Lucrări conexe container de mari dimensiuni cu destinaţia Terminal Cargo General“, atribuit de SN Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu - Constanţa SA, „Reparaţii accese (scări) în corpurile A, B, C“, la sediul Companiei Naţionale Administraţia Canalelor Navigabile SA, „Sistematizare pe verticală locuinţe ANL, etapa a II-a, strada Oituz nr. 75, municipiul Mangalia“, adjudecat de la Primăria Mangalia.
 
La acestea se adaugă: „Act adiţional la contractul Executarea lucrărilor de construcţii pentru realizarea obiectivului Supraetajare Pavilion A - Baza Nautică a UMC”, în valoare de 42.667,27 de lei, atribuit de UMC; „Act adiţional nr. 2 la contractul de lucrări nr. 94/7184/15.06.2011 Reparaţii accese (scări) în corp A, B, C la sediul CN ACN“, în valoare de 28.22,2 lei, atribuit de CN ACN; „Lucrări de reabilitare şi ecologizare lacuri Neptun 1 şi 2“, contract în valoare de 9.056.684,42 de lei, atribuit de Primăria Mangalia.

Sursă foto: ZIUA de Constanta

Citeşte şi

„Este treaba Primăriei Constanța să le caute și să le aducă la loc“
„Puzzle“ 3D cu pavelele din Zona Peninsulară a Constanței! (galerie foto+video)


Negociere directă ABC Val SRL, peste 800.000 de lei pentru lucrări suplimentare aferente parcării multietajate P+7E din Mamaia 

Investiţie de peste 21 de milioane de lei S-a atribuit contractul pentru construcţia Campusului Şcolar de la Cumpăna (document)

 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.