Parteneriat Monica Gaitanidis şi Bogdan Mut Soţia primarului Făgădău a deschis o nouă afacere în domeniul medical, în oraşul natal al asociatului său

După ce, în luna iulie a acestui an, Monica Gaitanidis-Făgădău, soţia lui Decebal Făgădău, primarul Constanţei, şi Bogdan Mut-Vitcu, medic cardiolog din Timişoara, şi-au vândut afacerea de la Constanţa Spitalului Monza, cei doi parteneri de afaceri şi-au deschis o nouă firmă, pe malul Begăi.

Vă reamintim că Spitalul Monza, cea mai mare unitate medicală de chirurgie cardiovasculară şi cardiologie intervenţională din ţară, parte a grupului Policlinico di Monza din Italia, a preluat Centrul Cardioscan din Constanţa, care furnizează, chiar din incinta Spitalului Judeţean, investigaţii în explorarea bolii coronariene.
Contractul de preluare a fost semnat de preşedintele Consiliului de Administraţie al Spitalului Monza, Carmen Drăgan, şi de cei doi acţionari ai Cardioscan, Monica Gaitanidis-Făgădău şi Bogdan Mut-Vitcu. Cardioscan a făcut parte din Cardiolife, un centru medical lansat în Timişoara, care funcţionează în incinta Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Cardioscan a încheiat anul precedent cu un profit net de 767.515 lei, la o cifră de afaceri de aproape 4 milioane lei. 

Cardiolife Medical SRL, înfiinţată la începutul lunii octombrie 

În Monitorul Oficial din 27 octombrie a.c., a fost publicat un extras al rezoluţiei nr. 26142/10.10.2017, ca urmare a cererii nr. 137053 din data de 2.10.2017 prin care s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea şi înregistrarea de către Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Timiş a societăţii Cardiolife Medical SRL.
 
Firma care îi are ca fondatori şi acţionari cu părţi sociale egale, respectiv zece părţi sociale, pe soţia primarului Constanţei, Monica Daniela Gaitanidis-Făgădău, şi pe medicul timişorean Bogdan Mut-Vitcu are sediul social în municipiul Timişoara, judeţul Timiş. Domeniul principal de activitate al societăţii este reprezentat de activităţile de asistenţă spitalicească.
 
Citeşte şi: 
 
Noi precizări legate de tranzacţia dintre Centrul Medical „Policlinico di Monza“ SRL şi Cardioscan SRL

Din culisele tranzacţiei realizate de Monica Gaitanidis Făgădău şi dr. Bogdan Mut şi Centrul Medical „Policlinico di Monza“, noul acţionar unic al Cardioscan Ce spune conducerea Spitalului Judeţean despre contractul care expira în 2026

Tranzacţie efectuată de soţia primarului Decebal Făgădău. Centrul Cardioscan din Constanţa preluat de Spitalul Monza


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Societatea Yano & Edi SRL, înființată recent la Constanța

18 Apr 2024 119

Licitații Constanța Nuclearelectrica investește în servicii de montare-demontare schelă (DOCUMENT)

18 Apr 2024 156

Cumpărări directe Constanța Primăria Pantelimon cumpără stație de autobuz (DOCUMENT)

18 Apr 2024 164

Cumpărări directe Constanța Consiliul Local Castelu, licitație deschisă pentru lucrări montare pavele și borduri pe strada Republicii (DOCUMENT)

18 Apr 2024 193

Cumpărări directe Constanța Consiliul Local Amzacea investește în servicii de întreținere a spațiilor verzi din comună (DOCUMENT)

18 Apr 2024 178

CNSC, decizie care vizează DGASPC Snow Clean SRL continuă să câștige contracte la instituțiile subordonate Consiliului Județean Constanța! (DOCUMENT)

18 Apr 2024 276

Firma, obligată de Municipalitate să elaboreze un PUZ Karelly Wash SRL vrea să construiască două blocuri în municipiul Constanța

18 Apr 2024 237

Firme Constanța O nouă societate, deschisă în Năvodari. Iată cine o conduce

18 Apr 2024 194

Firma Kaad Print SRL din județul Constanța își schimbă sediul social

18 Apr 2024 278

Imobiliare Constanța Cine vrea să ridice un imobil de două etaje pe strada Baba Novac?

18 Apr 2024 353

Imobiliare Constanța Mation SRL a obținut un certificat de urbanism de la municipalitate

18 Apr 2024 286

O firmă din Iași va face curățenie în sediile Direcției Generale Asistență Socială Constanța (DOCUMENT)

18 Apr 2024 328

Firmă nouă pe strada Avram Iancu din Constanța! Iată cu ce se ocupă

18 Apr 2024 379

Cumpărări directe Constanța SC Degreen SRL tunde gazonul de pe terenuri de sport din comuna Topraisar (DOCUMENT)

17 Apr 2024 417

Primăria Constanța a emis autorizația de construire Marinii Buildings Development SRL, undă verde pentru investiția de pe strada Eduard Caudella

17 Apr 2024 552