Pieţele Pescăruş, Tomis Nord, Bazar Eliberării, I.L. Caragiale şi Brotăcei, reabilitate (document)


 
Clienţii fideli ai pieţelor Pescăruş, Tomis Nord, Bazar Eliberării, I.L. Caragiale şi Brotăcei din Constanţa îşi vor face cumpărăturile în condiţii mai bune, întrucât Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public şi Privat (RAEDPP) Constanţa investeşte în lucrări de întreţinere, reparaţii şi renovare. În acest sens, RAEDPP Constanţa organizează licitaţie de atribuire a contractului „Lucrări de reparaţii generale şi de renovare“, în valoare de 7.306,98 de lei.
 
Amintim că, la începutul lunii, RAEDPP a mai anunţat o licitaţie de atribuire a contractului ce viza şase pieţe din Constanţa: Piaţa Unirii, Piaţa Griviţa, Bazar Griviţa, Piaţa Tomis III, Piaţa I.L. Caragiale şi Piaţa Brotăcei.

Citeşte şi Mai multe pieţe din municipiul Constanţa vor fi reabilitate (document)

De această dată, participanţii la licitaţie îşi vor adjudeca un contract ce prevede „Lucrări de întreţinere, reparaţii şi renovare în Piaţa Pescăruş, Piaţa Tomis Nord, Bazar Eliberării, Piaţa I.L. Caragiale şi Piaţa Brotăcei din municipiul Constanţa, conform antemăsurătorilor publicate de autoritatea contractantă pe site-ul oficial al RAEDPP: http://www.raedpp-constanta.ro, secţiunea anunţuri”. Termenul de finalizare a lucrărilor prevăzut în contract este de maximum 15 zile de la data primirii notei de comandă.
 
Ofertele se vor depune până la data de 11 august, la sediul RAEDPP din bulevardul Tomis nr. 101, biroul Achiziţii Publice. Informaţii suplimentare pot fi solicitate la aceeaşi adresă sau prin contact telefonic la numărul +40241580523 sau la adresa de email edpp.ra@ygmail.com. Totodată, autoritatea contractantă a precizat că va selecta din SEAP oferta care prezintă preţul cel mai scăzut.
 
Anunţul de participare la licitaţia organizată de RAEDPP poate fi vizualizat în secţiunea „Documente“.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fotoreportaj Piețele din Constanța, locul unde timpul a stat pe loc ani de zile (GALERIE FOTO)

02 Feb 2024 2256

ZIUA LIVE. Niciuna dintre piețele din Constanța nu își va pierde destinația, chiar dacă, în unele dintre ele, privații au mai multe spații decât RAEDPP

18 Mar 2022 2204

Pieţele agroalimentare Tic-Tac şi Peşcăruş vor intra în reabilitare anul acesta

04 Sep 2019 2093

Mai multe pieţe din Constanţa vor intra în reabilitare (document)

19 Sep 2018 3020

Mai multe pieţe din municipiul Constanţa vor fi reabilitate (document)

04 Aug 2016 4168