Proiect de fuziune prin absorbţie Balneo Med Clinic Eforie SRL ar putea deveni Efo Urban SRL

 

În Monitorul Oficial al României a fost publicat Proiectul de fuziune prin absorbţie a societăţii Efo Publiserv SA de către Balneo Med Clinic Eforie SRL. Prin urmare, Balneo Med Clinic Eforie SRL ar fi, în cazul în care proiectul va primi aviz favorabil, societatea absorbantă, iar Efo Publiserv SA, societatea absorbită.
 
În urma hotărârii Consiliului Local Eforie nr. 125/28.07.2015, s-a aprobat de principiu fuziunea prin absorbţie dintre cele două societăţi menţionate. Administratorul executiv al Balneo Med Clinic Eforie SRL, Rareş Hopinca, este persoana mandatată în vederea asigurării reprezentării şi semnării în numele acesteia, în timp ce persoana care reprezintă Efo Publiserv SA este Loredana Georgiana Iacob. Cei doi mandatari au primit sarcina de a întocmi Proiectul de fuziune prin absorbţie.
 
Reorganizarea prin forma propusă este de natură să asigure construcţia unei societăţi comerciale mai puternice şi mai eficiente din punct de vedere economic şi financiar, o activitate mai variată care să permită utilizarea mai eficientă a experienţei şi a aptitudinilor angajaţilor. De asemenea, obiectivele vizate sunt diversificarea activităţilor care generează surse de finanţare pentru investiţii de modernizare şi adaptare a factorilor de producţie în scopul eficientizării activităţilor şi fructificarea posibilităţii de optimizare a activităţilor prestate în scopul realizării obiectului principal de activitate ca urmare a fuziunii prin majorarea surselor proprii de finanţare a investiţilor necesare pentru modernizarea echipamentelor şi mijloacelor prin care se realizează obiectul de activitate.
 
Patrimoniile fiecărei societăţi implicate în fuziune sunt evidenţiate în situaţiile financiare de fuziune încheiate la data de 30 septembrie 2015. Dacă s-ar produce fuziunea, capitalul social al firmei absorbante va fi de 441.000 de lei împărţit în 44.100 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/părţi sociale.
 
Precizăm că societatea absorbantă îşi va păstra sediul social din localitatea Eforie Sud şi va fi condusă de un singur administrator, Rareş Hopinca, născut în Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, împuternicit al Consiliului Local al oraşului Eforie, cu funcţie executivă.
 
Societatea absorbantă va avea ca obiect principal de activitate întreţinerea peisagistică şi îşi va schimba denumirea din Balneo Med Clinic Eforie SRL în Efo Urban SRL.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Majorare de capital la Balneo Clinic Med Eforie

27 Nov 2014 1777