Proiectul „Patrimoniul cultural-istoric comun româno-bulgar - parcul miniatural“, scos la licitaţie de municipalitate

Municipalitatea anunţă cumpărarea directă de servicii pentru elaborarea cererii de finanţare aferente proiectului „Joint Romanian-Bulgarian Cultural and Historical heritage - Miniature Park“. Valoarea estimată fără TVA: 32.000 de lei.
 
Criteriul de adjudecare este preţul cel mai scăzut. Termenul-limită de primire a ofertelor: 14.09.2017, ora 16.00. Oferta se va transmite în original pe adresa Primăriei Municipiului Constanţa.
 
Proiectul „Patrimoniul cultural-istoric comun româno-bulgar - parcul miniatural“ (denumire originală - „Joint Romanian-Bulgarian Cultural and Historical Heritage - Miniature Park“) a fost depus de municipalitate în vederea evaluării în luna iunie a.c. Sursa de finanţare a proiectului este Programul INTERREG V-A România - Bulgaria. Beneficiar este UAT Municipiul Constanţa, iar partener în cadrul proiectului, NGO European Institute for Cultural Tourism EUREKA (EICT EUREKA).
 
Obiectivul general al proiectului este îmbunătăţirea utilizării durabile a patrimoniului natural, a resurselor şi a patrimoniului cultural. Durata de implementare propusă este de 36 de luni. Contractul prevede elaborarea cererii de finanţare conform prevederilor ghidului solicitantului aferent Programului Interreg V-A România-Bulgaria 2014-2020, Axa prioritară - O regiune verde, Obiectivul specific 2.1 - Îmbunătăţirea utilizării durabile a patrimoniului natural şi a resurselor şi patrimoniului cultural; întocmirea anexelor cererii de finanţare, aşa cum sunt prevăzute de Ghidul solicitantului sus-menţionat, inclusiv cele aferente partenerului bulgar; asistenţă pe toată durata perioadei de evaluare a proiectului, pană la contractarea finanţării proiectului; menţinerea legăturii cu partenerul bulgar atât pe parcursul elaborării cererii de finanţare, cât şi pe perioada de evaluare; redactarea în eMS a aplicaţiei şi verificarea finală a tuturor secţiunilor şi anexelor, inclusiv cele ale partenerului; înainte de completarea tuturor câmpurilor şi anexelor în aplicaţia eMS, prestatorul va prezenta beneficiarului informaţiile ce urmează a fi încărcate în sistem; cererea de finanţare va fi elaborată în format tipărit în limba română şi în limba engleză - un exemplar şi în format electronic (un CD sau memory stick), în format editabil (Word şi Excel), cât şi scanată în format PDF, având în vedere faptul că limba oficială a programului este engleza.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ședință Consiliu Local Constanța Proiect de hotărâre privind aprobarea sistării stării de indiviziune cu sultă asupra unui imobil teren de pe strada Avram Iancu (DOCUMENT)

22 Apr 2024 396

Ședință CL Chițac cere revocarea dreptului de administrare al Administrației Fondului Imobiliar SRL asupra pistei de roleri și skateri din Parcul Tăbăcărie (DOCUMENT)

22 Apr 2024 449

Ședință CL Constanța Proiect de hotărâre privind aprobarea sistării stării de indiviziune cu sultă asupra unui imobil teren de pe strada Crinului (DOCUMENT)

22 Apr 2024 381

Ședință Consiliu Local Constanța Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție și a principalilor indicatori tehnico-economici​ (DOCUMENT)

22 Apr 2024 326

Un imobil din zona Complex Perla din Mamaia va trece în domeniul public al municipiului Constanța? Consilierii locali decid în ședința de CL (DOCUMENT)

22 Apr 2024 416

Ședință CLM Excedent de peste 130 de milioane lei. Cum arată execuția bugetară a municipiului Constanța la 31martie 2024 (DOCUMENT)

22 Apr 2024 318

Consiliul Local Constanța votează PUZ-ul pentru construirea parcării supraetajate de la Casa de Cultură (DOCUMENT)

22 Apr 2024 551

Ședință CLM Constanța Protocol pentru organizarea Festivalului Naţional de Muzică Uşoară „Mamaia” şi a Festivalului Naţional al Cantecului şi Dansului Popular „Mamaia”

22 Apr 2024 308

În atenția consilierilor locali Două locuințe sociale vor fi repartizate către cinci persoane. Unde sunt situate (DOCUMENT)

22 Apr 2024 357

Ședință CLM Constanța Parteneriat între Primăria Constanța și UDTTMR pentru organziarea „Zilei Limbii Tătare”

22 Apr 2024 360

Grupul consilierilor locali PSD au înregistrat proiectului „Protocol pentru Viitor. Intership plătit pentru tinerii din Constanţa” !

22 Apr 2024 412

Ședință CJ Constanța Consilierii vor vota pentru aprobarea documentației de atribuire a lotului 3 din contractul de delegare a gestiunii Serviciului public de transport județean de persoane (DOCUMENT)

22 Apr 2024 672

Achiziționarea serviciilor de consultanță juridică și reprezentare juridică în instanță pentru Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Constanța, în atenția consilierilor județeni (DOCUMENT)

22 Apr 2024 301

Proiectul de hotărâre privind administrarea Creșei nr. 2, pe agenda ședinței CL Constanța (DOCUMENT)

21 Apr 2024 419

Ședință CL Constanța Consilierii locali discută despre acordarea de stimulente financiare pentru personalul medical al Spitalului de Boli Infectioase Constanţa (DOCUMENT)

21 Apr 2024 379