RADET Constanţa caută firmă pentru verificarea şi repararea contoarelor de energie termică (document)

Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) Constanţa anunţă organizarea şi desfăşurarea unei proceduri publice pentru atribuirea contractului „Servicii de verificări metrologice, revizie şi reparaţii contoare energie termică“, în valoare de 350.000 de lei.
 
Societăţile interesate pot depune ofertele de participare până pe data de 25 mai, ora 11.00, urmând ca acestea să fie deschise în aceeaşi zi, la ora 14.00. Cuantumul garanţiei de participare este de 6.930 de lei. Aşa cum reiese din anunţul de participare nr. 373616/11.05.2015, publicat pe licitatiapublica.ro, serviciile de verificări metrologice, revizie şi reparaţii contoare energie termică sunt necesare în vederea menţinerii în funcţiune a parcului de contoare de energie termică, aferent sistemului centralizat de alimentare cu energie termică a municipiului Constanţa. Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante responsabile de organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire sunt: Eugen Ionescu - director comercial, preşedinte cu drept de vot, Ioana Tănase - director economic, Liviu Dorel Popa - director producţie, Bogdan Orozan - şef Sector Contorizare, Daniel Drăghici - şef Laborator Metrologic, Elena Filipescu - consilier juridic, Mirela Vasiliu - referent de specialitate Birou Achiziţii Publice, Aprovizionare, Depozit, Daniela Panca - consilier juridic.
 
Anunţul de participare la această procedură publică poate fi vizualizat în ediţia online a cotidianului ZIUA de Constanţa, la secţiunea „Documente“.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.