Restaurantul Vraja Mării din Constanţa a fost pus la pământ. Clădirea va fi modernizată (galerie foto)

Restauranul Vraja Mării, situat în apropierea Cazinoului din Constanţa a fost pus la pământ aproape în totalitate. Restaurantul, unul dintre cele mai vechi din Constanţa nu a fost demolat definitiv, acesta fiind supus unui proces amplu de modernizare, recompartimentări interioare, consolidare şi reacoperire terasă, cu scopul realizării unui imobil-reper, bine integrat în contextul urban existent.

De remarcat că în zona în care a fost amenajat şantierul pentru efectuarea lucrărilor de modernizare a Restaurantului Vraja Mării nu este niciun panou care să precizeze ce lucrare are lor acolo, şi alte informaţii care sunt obligatorii în astfel de situaţie.

Conform proiectului lucrările de intervenţie propuse constau în: C1 - intervenţii de consolidare după caz, conform expertizei tehnice de specialitate; lucrări de mărire a înălţimii libere la parter şi etajul 1 prin desfacerea şi refacerea planşeelor în vederea unei funcţionări optime conform cu specificul activităţii; amenajări interioare la parter şi la etajul 1; la etajul 1, clădirea C1 va comunica cu terasa circulabilă ce se va amenaja peste imobilul C2; acoperirea imobilului C1 va fi de tip terasă necirculabilă; consolidări după caz, conform expertizei tehnice de specialitate; desfacerea învelitorii existente şi realizarea unei terase circulabile cu acces de la etajul 1 al imobilului C1.

Aspectul faţadelor va ţine seama de caracterul general al zonei şi de arhitectura clădirilor din vecinătate cu care se află în relaţii de co-vizibilitate. Pe teren se vor amenaja o terasă descoperită în faţa clădirii şi spaţiul verde existent, care se va menţine şi recondiţiona. Restaurantul va avea două spaţii de consumare şi o terasă, care vor dispune de 1.000 de locuri.

Citeşte şi: 

Mai ştiţi restaurantul Vraja Mării? Uitaţi cum arată azi! (galerie foto+video)

Lucrări de modernizare la restaurantul Vraja Mării din Constanţa (galerie foto)

Proiectul a fost prezentat la APM Constanţa. Cum va arăta restaurantul Vraja Mării după reabilitare

Constanţa-Restaurantul Vraja Mării

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Modificări în societatea care deţine restaurantul The View, situat pe faleza Cazinoului Constanţa

28 Feb 2019 3993

Dezastru la restaurantul "Vraja Mării" din staţiunea Costineşti. Mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri. Ce spun comisarii CJPC (galerie foto + video)

24 Aug 2018 9891

Fostul restaurant ”Vraja Mării”, noul ”The View”, aproape de inaugurare. Iată cum arată! (galerie foto)

19 Dec 2017 18641

Constanţa de odinioară „Vraja Mării“, sub lupa Primăriei (galerie foto)

12 Dec 2017 22571

Pe ultima sută de metri. Cum arată acum fostul restaurant Vraja Mării, de pe faleza Cazinoului. Care îi va fi noul nume (galerie foto + video)

22 Aug 2017 13767

Sesizare - „O parte din schelăria lucrărilor de la Vraja Mării s-a prăbuşit pe trotuar. Daca era cineva acolo, era un dezastru“ (galerie foto+video)

02 Jun 2017 9429

Cum va arăta Vraja Mării după reabilitare (fotoreportaj)

20 May 2017 14008

Mai ştiţi restaurantul Vraja Mării? Uitaţi cum arată azi! (galerie foto+video)

06 Apr 2017 27579

Proiectul a fost prezentat la APM Constanţa Cum va arăta restaurantul Vraja Mării după reabilitare

13 Dec 2016 7180

Lucrări de modernizare la restaurantul Vraja Mării din Constanţa (galerie foto)

01 Dec 2016 7587