Reţelele de socializare la îndemâna politicienilor constănţeni care au transmis mesaje de Paşte!

Politicienii constănţeni au luat exemplul colegilor de la nivel central şi s-au întrecut în mesaje de Paşte pe site-urile de socializare. Principalii actori de pe scena politică le-au transmis constănţenilor urări de bine şi îi îndeamnă să profite din plin de sărbătorile petrecute în familie.
Christian Gigi Chiru, senator de Constanţa a ales sa transmită un mesaj prietenilor şi celor care îl urmăresc pe Facebook: "Sărbătoarea Învierii Domnului este un moment de apropiere de cei dragi şi de ‪#‎credință. Vă doresc ‪#‎linişte, ‪#‎sănătate, bucurii alături de cei dragi şi vă îndemn să nu vă pierdeţi ‪#‎speranţa. Am încredere că speranţa ne va aduce‪#‎Constanţa la care visăm. Paşte fericit!!"
Un mesaj video cu ocazia sărbătorilor a venit şi din partea  viceprimarului cu atribuţii de primar al Constanţei, Decebal Făgădău: " dragii mei, sper ca cea mai importantă sărbătoare a creştinătăţii să vă găsească alături de cei dragi. Cred în Miracolul Îinvierii, cred în oameni, cred în pace, cred că în noi. Paşte fericit, Hristos a Înviat, dragii mei”!

Preşedintele PRU, Dumitru Bădrăgan a preferat să posteze pe pagina sa de socializare un material care oglindeşte felul în care se sărbătorea Paştele în vremurile trecute, în timp de preşedintele PMP, Claudiu Palaz şi-a schimbat coperta de Facebook, aceasta însoţeşte un mesaj pentru constănţeni de Paşte din partea filialei judeţene a  partidului.
Preşedintele PNL municipiu, Vergil Chiţac nu este un tradiţionalist sau poate nu a dorit să confişte sărbătorile constănţenilor. În ultima sa postare, înainte de  noapte Învierii, Chiţac şi-a imortalizat pisicile şi a notat: “Fulga şi Caramel, doi prieteni de nădejde care au luat o binemeritată pauză de la treburile casnice şi care aşteaptă cu interes drobul de miel.  Un Paşte fericit vă dorim tuturor!”
Viceprimarul Costin Răsăuţeanu a preferat să posteze câteva fotografii din municipiu, care reflectă modul în care autorităţile au pregătit oraşul de sărbatoare: ouale montate în sensurile giratorii, ghirlandele cu îngeri şi lumânări. Fotografiile au fost răslătite şi cu like-uri dar au fost şi constănţeni care au avut critici la adresa iniţiativei municipalităţii.

Şi preşedintele PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir şi-a felicitat admiratorii şi susţinătorii prin intermediul paginii oficiale de facebook a PNL Constanţa. Dragomir a scris: “Sărbătorile pascale să vă găsească lângă familie şi cei dragi, iar liniştea , fericirea şi iubirea să vă lumineze casa”!

Şi senatorul UNPR, Marian Vasiliev a postat înainte de momentul Învierii o piesă interpretată de Monica Anghel şi urarea: “Inimile pline de nadejde si privirile sus, sus catre cer...Hristos a inviat”!
Şi reprezentanţii Uniunii Tătarilor Turco-Musulmani din România( UDTTMR)au transmis un mesaj românilor care sărbătoresc Paştele ortodox :”Sărbători fericite tuturor prietenilor creştini”!

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Urări de Paște 2023. Felicitări și mesaje pe care să le trimiți celor dragi

12 Apr 2023 1691

Mesaje de Paștele catolic 2023. Urări și felicitări pentru rude, prieteni și familie

08 Apr 2023 3982

Mesaje de Înălţarea Domnului 2022. Urările pe care le poți trimite pe 2 iunie

01 Jun 2022 2287

Idei de urări de Paşte în 2022. Iată cele mai frumoase felicitări și urări de Paște

23 Apr 2022 2653

Celebrul medic constănțean Victor Loghin va fi condus, astăzi, pe ultimul drum. Contul său de Facebook este plin de mesaje

13 May 2020 9569

Carmen Dan, despre întârzierea pensiilor cadrelor din MAI - ”Pensiile vor fi primite înainte de Paște”

31 Mar 2018 2618

Mesajele de Paşti ale politicienilor - îndemnuri la iertare şi speranţă, pe Facebook

17 Apr 2017 3071

Florii 2017 Idei de urări pentru cei care poartă nume de flori

08 Apr 2017 4600

Cum arată ornamentele de Paști de lângă sediul Consiliului Județean Constanța

06 Apr 2017 2745

Politicienii care râvnesc la fotoliul de primar al Constanţei, „apreciaţi“ de Paşte pe Facebook

03 May 2016 4015

Mesaje pascale pe Facebook Politicieni precum Traian Băsescu, Alina Gorghiu sau Valeriu Zgonea s-au întrecut în a le ura românilor "Paște fericit!"

01 May 2016 2239

Mesaje de Paște Trimite cele mai frumoase urări celor dragi

30 Apr 2016 4041

Paşte catolic. Mesaje pe care le poţi trimite celor dragi

26 Mar 2016 5119

Idei de SMS-uri pentru persoana iubită, de Sfântul Valentin

13 Feb 2016 2189

Urări de Paşte din partea comandanţilor români angrenaţi în misiuni operative, în lume

12 Apr 2015 2237