Rotalianul.com Ferrara. român de 37 de ani lovit de o mașină, moare în spital la scurt timp după internare

Un bărbat român în vârstă de 37 de ani, rezident în localitatea San Bartolomeo din provincia Ferrara, a decedat în această noapte la spitalul din Cona unde a fost internat de urgență după ce a fost lovit de o mașină.
 
Tragicul accident a avut loc în jurul orei 3.00 din această dimineață de 1 octombrie 2017, pe via Imperiale din localitatea menționată mai sus. Conaționalul nostru petrecuse o seară cu prietenii într-un bar din fracțiunea Gallo și a decis să se întoarcă acasă pe jos dar această alegere i-a fost fatală.
 
În timp ce se îndrepta spre casă prin întunericul de pe via Imperiale, bărbatul a fost lovit puternic de un automobil, impactul provocându-i răni foarte grave. Șoferul automobilului s-a oprit și a chemat imediat o ambulanță iar bărbatul român a fost transportat de urgență la spitalul Sant’Anna din Cona. Din nefericire, toate încercările medicilor de a salva viața conaționalului nostru au fost în van iar bărbatul a murit la puțin timp după ce a fost internat.
 
La locul accidentului s-au prezentat carabinierii din Ferrara pentru a investiga circumstanțele în care a avut loc accidentul. La momentul accidentului nu erau prezenți martori, relatează ziarul online Estense.com.
 
Bărbatul român lasă în urma sa o soție îndurerată care locuia cu el în localitatea San Bartolomeo.
 
Articol preluat de pe ​www.rotalianul.com
Sursa foto: Google Maps
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Româncă decedată într-un grav accident în Italia. Iubitul acesteia martor la accident

12 Oct 2017 2533

Patru elevi de la Şcoala „Mihai Viteazul“, implicaţi în proiectul „Children’s eyes, children’s hearts“

22 Apr 2015 2433

Mobilitate Comenius în Italia Ferrara - Şc.G. 29 "M. Viteazul" Constanţa

21 Apr 2015 1583