S-au finalizat cadastrul şi intabularea Consiliul Judeţean organizează licitaţie pentru proiectul noului sediu al Serviciului de Medicină Legală Constanţa

Sediul Serviciului de Medicină Legală Constanţa se va muta în curtea Spitalului de Boli Infecţioase, în clădirea în care a funcţionat Secţia de Endocrinologie a Spitalului Judeţean. Demersurile au fost iniţiate deja, s-a lucrat la cadastru, intabulare şi acum se întocmesc studiul de fezabilitate şi proiectul pentru viitorul sediu al Serviciului Clinic de Medicină Legală.

La începutul acestui an, Consiliul Judeţean Constanţa a demarat procedura de atribuire a lucrărilor pentru elaborarea proiectului tehnico-economic, faza Documentaţiei de Avizare a Lucrărilor de Intervenţii (DALI), la obiectivul „Amenajări interioare/exterioare, consolidare şi modernizare imobil D+P+1E pentru Serviciul Clinic de Medicină Legală Constanţa din strada Ştefan cel Mare nr. 133“.
 
Contractul cuprinde inclusiv analiza cost-beneficiu, studii geo, măsurători topografice, expertiză tehnică, audit energetic al clădirii, întocmire scenariu de securitate la incendiu, întocmire documentaţie pentru obţinerea avizului Sănătatea populaţiei la obiectivul menţionat, conform specificaţiilor tehnice din caietul de sarcini. Achiziţia este directă, conform prevederilor art. 17, alin. (1) şi (4) din HG nr. 395/2016, actualizată, iar sursa de finanţare este bugetul local.
 
Pot participa toţi operatorii economici interesaţi, indiferent dacă aceştia deţin sau nu cont în SEAP. Aceştia pot posta oferta de preţ totală în sistemul electronic SEAP, secţiunea Catalog produse/servicii/lucrări. Autoritatea contractantă va achiziţiona serviciile de mai sus respectând prevederile art. 43 din HG 395/2016. Ofertantul desemnat câştigător va posta oferta în SEAP, în condiţiile în care deţine cont. În cazul în care ofertantul selectat nu va îndeplini condiţiile de participare sau refuză încheierea contractului, va fi selectat/contactat operatorul economic situat pe următorul loc, în baza criteriului de adjudecare.
 
Informaţii şi clarificări pot fi solicitate de la Serviciul Achiziţii, Analiză Piaţă, Urmărire Contracte, Consiliul Judeţean Constanţa.
Criteriul de atribuire este „preţul cel mai scăzut“.
 
După finalizarea lucrărilor, cel mai probabil până la sfârşitul anului, în curtea Spitalului de Boli Infecţioase va funcţiona întreg Serviciul de Medicină Legală, inclusiv cabinetele şi morga.
 
 
 
 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Procesul legat de modernizarea sediului Serviciului de Medicină Legală Constanța, amânat

09 Jan 2024 680

CJC vrea să facă o expertiză tehnică pentru sediul „abandonat" al Serviciului de Medicină Legală Constanța

20 Feb 2023 1316

Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța a cumpărat amestecuri pentru laboratorul Serviciului de Medicină Legală (DOCUMENT)

14 Apr 2022 2965

Un bărbat a murit după ce a căzut de pe acoperiș, în timp ce încerca să intre în casă prin balcon

03 Dec 2021 1467

ZIUA LIVE. Autopsia deceselor Covid. Ce spune șeful Serviciului de Medicină Legală Constanța

23 Sep 2021 3288

ZIUA LIVE. Mituri despre alcool! Interviu cu șeful Serviciului de Medicină Legală Constanța

21 Sep 2021 3162

Consiliul Judeţean Constanţa a reziliat și contractul cu proiectantul sediului Serviciului de Medicină Legală. Decizii de ultimă oră!

27 Aug 2021 2573

Licitație de peste un milion de lei pentru proiectare și asistență tehnică în cadrul Policlinicii 2 din municipiul Constanța. Cine răspunde de atribuirea contractului?

13 Jul 2020 1766

Continuă lucrările la noul sediu al Serviciului de Medicină Legală Constanța, în curtea laterală a Spitalului de Boli Infecțioase (galerie foto)

03 Apr 2020 2278

Serviciul de Medicină Legală din Spitalul Județean Constanța, dotat cu echipamente noi (document)

19 Nov 2019 2613

Sediul Medicinei Legale şi Teatrul de Vară de la Mamaia, cele două mari proiecte de investiţii ale CJC, în faza de documentaţii tehnico-economice

28 Jun 2019 2508

O firmă din Brașov cu administrator constănțean se va ocupa de proiectarea noului sediu al Serviciului Clinic Județean de Medicină Legală

12 Jun 2019 2187

Spitalul Judeţean Constanţa a achiziţionat mai mulţi reactivi şi consumabile pentru diverse secţii (document)

02 Oct 2018 1681

Emil Alexiu, fost asistent în Serviciul de Medicină Legală Constanţa, a scăpat de controlul judiciar

27 Jun 2018 2381

Consiliul Judeţean organizează licitaţie pentru sediul Serviciului de Medicină Legală Constanţa

25 May 2018 1636