Schimbări în Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale de Investiţii

Societatea Naţională de Transport Feroviar de Marfă CFR Marfă, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile Constanţa , Compania Naţională Administraţia Porturilor Dunării Maritime şi Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa în calitate de acţionari deţinând 100% din Compania Naţională de Investiţii au participat în data de 23 februarie la Adunarea Generală a Acţionarilor.

Cu această ocazie s-a renunţat la toate formalităţile de convocare. Totodată, împreună cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice s-a decis revocarea din funcţia de membru al Consiliului de Administraţie al Companiei Naţionale de Investiţii a Mihaelei Veronica Constantinescu şi numirea în funcţia de membru al Consiliului de Administraţie al Companiei Naţionale de Investiţii pentru un an şi trei luni a lui Liviu Narcis Pîrvu

În cadrul Adunării Generale a ACţionarilor din 23 februarie s-a mai decis revocarea din funcţia de membru al Consiliului de Administraţie al Companiei Naţionale de Investiţii a lui Cătălin Bălan şi numirea în funcţia de membru al Consiliului de Administraţie al Companiei Naţionale de Investiţii a lui Dragoş Condrea pentru o perioadă de un an şi trei luni. 

Nu în ultimul rând s-a decis numirea în funcţia de cenzor cu un mandat de trei ani a lui Niţu Minodor Pîrvu. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța anunță licitație pentru modernizarea frontului de așteptare Port Basarabi (DOCUMENT)

12 Mar 2024 873

Cumpărări directe Constanța CNI caută diriginți de șantier pentru supervizarea lucrărilor la creșa din Murfatlar. „Ofertele cu prețuri neobișnuit de scăzute vor fi respinse“ (DOCUMENT)

22 Feb 2024 532

Oficial de la CNI Stadiul lucrărilor la noul cămin studențesc al Universității „Ovidius“ din Constanța au ajuns la 70%

18 Feb 2024 873

Erol Mîrzali și Daniela Silvia Mustea, realeși cenzori ai Companiei Naționale de Investiții SA

30 Jan 2024 709

Compania Națională de Investiții SA Documente cu date nereale, depuse de ofertanți pentru obținerea contractelor publice!

30 Jan 2024 612

CNI cumpără servicii de consultanță în domeniul securității pentru obiectivul de investiții „Construire creșă mică în orașul Murfatlar, județul Constanța”

08 Jan 2024 618

Acoperiș dotat cu panouri termice și fotovoltaice Noul proiect pentru bazine didactice realizate prin Compania Natională de Investiții (DOCUMENT)

10 Dec 2023 894

Licitații Constanța Sală de sport, cu tribună, în comuna Topraisar! Compania Națională de Investiții pune la bătaie peste 2,26 de milioane de euro (DOCUMENT)

18 Oct 2023 1580

Licitații Constanța CNI, proiect pilot pentru o sală de sport școlară în Ostrov! Ce cifră de afaceri și câți angajați se cer de la ofertanți (DOCUMENTE)

09 Oct 2023 851

S-a fixat termenul de judecată Licitația pentru construirea stadionului «Gheorghe Hagi» a ajuns pe masa judecătorilor de la Curtea de Apel București. Construcții Erbașu SA a contestat o decizie a CNSC

11 Sep 2023 3005

Reprezentanții UDMR, înlocuiți cu angajați ai MDLPA Mai mulți administratori din Consiliul de Administrație al CNI au fost revocați din funcție prin hotărârea AGA

06 Sep 2023 1197

Compania care se ocupă de noul terminal al Aeroportului Kogălniceanu a contestat licitația pentru construcția stadionului Farul din Constanța (DOCUMENT)

20 Aug 2023 2929

Fonduri suplimentate pentru lucrările la Cazino! „Este o investiție uriașă în sufletul Constanței“ (GALERIE FOTO)

07 Jul 2023 1186

CNI a scos din nou la licitație lucrările de reabilitare pentru sinagoga din Constanța

13 Mar 2023 1694

CNI a lansat licitația privind proiectul tehnic, execuția lucrărilor și asistența tehnică pentru noul stadion “Gheorghe Hagi”

19 Feb 2023 1210