Se modifică organigrama Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanţa (document)

La şedinţa de azi a Consiliului Local Municipal Constanţa, aleşii locali urmează să voteze proiectul de hotărâre pentru modificarea HCL 256/2014 privind statutul de funcţii şi organigrama Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanţa.
 
Astfel, un post de registrator medical se va transforma în registrator medical principal, ca urmare a examenului de promovare, iar două posturi de economist II se vor transforma în economist I, ca urmare a examenului de promovare.
 
De asemenea, postul vacant de asistent medical principal cu studii postliceal din cadrul Compartimentului terapie intensivă se va transforma în post de asistent medical principal cu studii superioare, ca urmare a lipse de personal şi a criteriilor de calificare impuse prin ordinul nr. 1470/2011.
 
Potrivit proiectul de hotărâre, se va menţine utilizarea unui număr de 265 de posturi în cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase, din care trei funcţii de conducere, 33 de posturi de medici, 12 posturi de personal medical superior, 107 posturi de personal mediu sanitar, două posturi - alt personal cu studii superioare managementul calităţii, 85 de posturi de personal auxiliar sanitar, 15 posturi TESA, 8 posturi de muncitori. Din cele 265 de posturi, 254 sunt finanţate de Casa de Asigurări de Sănătate Constanţa, iar 11 de către Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Constanţa.
Pe pagina de Internet a cotidianului ZIUA de Constanţa, secţiunea Documente, puteţi viziona Proiectul de hotărâre privind modificarea HCL 256/2014 privind statutul de funcţii şi organigrama Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanţa.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Se modifică organigrama 19 posturi vacante la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa (document)

23 Feb 2016 4027