Preţul, diminuat cu 25 la sută Se vinde o pensiune turistică în Eforie Sud (document)

Biroul Executorului Judecătoresc Deacu şi Asociaţii anunţă organizarea şi desfăşurarea unei proceduri publice pentru valorificarea unui imobil situat în localitatea Eforie Sud, strada Republicii nr. 11.
 
Licitaţia va avea loc pe data de 17 august, ora 10.15, la sediul biroului executorului judecătoresc din Constanţa, strada Traian nr. 39. Proprietatea evaluată este un imobil situat în Eforie Sud, care aparţine societăţii Ager Cargo Company SRL. Imobilul reprezintă o pensiune turistică cu regim de înălţime P+2E, cu suprafaţă construită la sol de 174,47 mp, suprafaţă desfăşurată de 523,41 mp şi teren în suprafaţă de 500 mp. Terenul intravilan şi construcţia sunt înscrise în Cartea Funciară nr. 296, număr cadastral 180, cod 3. Proprietatea funcţionează ca o unitate locativă individuală, construcţia dispune de toate utilităţile, cu excepţia gazelor naturale. Licitaţia va începe de la 867.800,50 de lei (preţul este diminuat cu 25%). Conform raportului de expertiză, imobilul a fost evaluat la preţul de 1.157.126 de lei. Persoanele care vor să cumpere imobilul la licitaţie sunt obligate să depună la Trezoreria statului, la CEC sau la orice altă instituţie bancară, Ia dispoziţia executorului judecătoresc, până la termenul stabilit pentru vânzare, o cauţiune reprezentând 10% din preţul de începere a licitaţiei pentru termenul respectiv. Creditoarea societăţii Ager Cargo Company SRL este BRD - Groupe Société Générale SA, Sucursala Constanţa, cu sediul în Constanţa, strada Arhiepiscopiei nr. 7-9.

Despre firma debitoare

Potrivit Registrului Comerţului, consultat pe data de 26 iulie 2015, societatea Ager Cargo Company SRL a fost înregistrată în anul 2006 şi are sediul social în localitatea Eforie, bulevardul Republicii. Firma are un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale. Asociat unic şi administrator este Despina Voiculescu, născută pe 4.05.1961, în Cogealac. Activitatea principală a societăţii Ager Cargo Company SRL constă în „alte activităţi recreative şi distractive“. Numele Despinei Voiculescu mai apare şi în SC Voides Com SRL, în prezent radiată.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Altă încercare de vânzare a pensiunii ce aparține firmei Ager Cargo Company din Eforie Sud. Ce a stabilit creditorul

31 Aug 2018 1729