14 Feb, 2017 02:57
14232
Emilian ANDREI
Aseară, la emisiunea
Chefi la cuțite, de la Antena 1, s-a prezentat, tocmai din Las Vegas,
Silviu Ionuț Briceag, zis Drujbă, născut-crescut la Medgidia.
Potrivit paginii sale de Facebook Sliviu are 36 de ani, lucrează, în
Las Vegas, la Guy Savoy şi Chef just 4 You, a studiat Administrarea afacerilor în comerț, turism și servicii la
Universitatea Dimitrie Cantemir.
.
El s-a prezentat în fața chefilor
Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu cu porții a câte 200 grame de pește
Chilean Sea Bass (sau Sea Bass de Marea Nordului, filetat și fără piele).
Doar pe doi dintre jurați i-a impresionat însă farfuria sa.
Lui Florin Dumitrescu nu i-a plăcut aranjamentul așa că a primit doar două cuțite de la ceilalți chefi dar Silviu Briceag merge mai departe în concurs.
Imediat, la ieșire din emisiune, a postat pe pagina sa de Facebook:
”Din suflet vă mulțumesc tuturor celor care sub o formă sau alta mi-ați fost alături în aceasta seară! Sper ca v-ați simțit bine în compania mea!”
Sursa foto: Facebook.com/silviuionut.briceag
Adauga un comentariu
Nume:
Email:
Comentariu*: