Societatea Ecoreca Food SRL, deţinută de Aurora Economu, soţia lui Dumitrache Economu, are un nou sediu

În Adunarea Generală a Asociaţilor societăţii comerciale Ecoreca Food SRL din 7.03.2017, Aurora Economu, în calitate de asociat unic, a decis schimbarea sediului social al firmei.
 
Astfel, sediul social al Ecoreca Food SRL va fi situat în municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia. Spaţiul este deţinut în baza contractului de închiriere nr. 115/03.03.2017, cu valabilitate până la data de 3.03.2027. Decizia asociaţilor societăţii comerciale Ecoreca Food SRL a fost publicată în Monitorul Oficial al României.
 
Aurora Economu mai este asociată în Eco Star Rel SRL, Ecoreca Food Service SRL, Horeca Bar SRL, Horeca Expert SRL, Horeca Furniture SRL, La Fattoria SRL. Ea este soţia lui Dumitrache Economu, patronul lanţului de cafenele Filicori, care s-a sinucis pe data de 14 martie. Aşa cum am arătat şi în ediţiile precedente, la faţa locului au fost solicitaţi să intervină medicii de la Ambulanţă, dar, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa bărbatului de 46 de ani, acesta fiind declarat decedat. Incidentul a avut loc într-o locuinţă din complexul Arena Regia, situat la ieşire din staţiunea Mamaia spre Năvodari. Dumitrache Economu nu ar fi lăsat niciun bilet de adio prin care să-şi justifice gestul. Acesta a fost găsit spânzurat de o grindă, cu un cablu electric. Se pare că ar fi recurs la acest gest disperat din cauza unor datorii. Cercetările în acest caz sunt efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Citeşte şi:

Soţia lui Dumitrache Economu, Aurora Economu, s-a retras din Rellangelo Style SRL

Patronul de la Filicori, Dumitrache Economu, găsit spânzurat (galerie foto + video)

LIVE TEXT. Momente triste. Dumitrache Economu, patronul lanțului de cafenele Filicori, condus pe ultimul drum (galerie foto+video)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ecoreca Food SRL, schimbare de obiect de activitate și sediu social

15 Jun 2022 1353

Aurora Economu s-a retras din firma Ecoreca Food Services

11 Mar 2020 2592

Un alt bun mobil deţinut de urmaşii lui Dumitrache Economu, de vânzare (document)

30 Jun 2017 6697