Soţia fostului manager al SCJU, Dănuţ Căpăţînă, asociată într-o nouă firmă de consultanţă pentru afaceri şi management!

Magdalena Toma, în calitate de asociat unic al Clear Link SRL, a hotărât cooptarea în societate a Lucicăi Simona Căpăţînă, născută la data de 26.11.1971, în Feteşti, cu domiciliul în Constanţa, bulevardul Mamaia nr. 530. De asemenea, s-a decis majorarea capitalului social, de la 230 de lei la 460 de lei (cu 230 de lei), prin aport numerar la Lucica Simona Căpăţînă. După majorare, structura capitalului social, de 460 de lei, adică 46 de părţi sociale a 10 lei fiecare, este: Magdalena Toma - 23 de părţi sociale, respectiv 50% din capitalul social, şi Lucica Simona Căpăţînă, 23 de părţi sociale, respectiv 50% din capitalul social. Participarea la profit şi pierderi se face conform aportului la capitalul social.
 
De asemenea, s-au stabilit schimbarea sediului social (din municipiul Constanţa, strada Ion Voicu nr. 3, lot 5, et. P., ap. 6, în municipiul Constanţa, strada I.L. Caragiale nr. 43, bl. I3, sc. D, mansardă, ap. 82, camera 3) şi închiderea punctului de lucru din municipiul Constanţa, strada Celulozei nr. 2, lot 2. Celelalte clauze rămân neschimbate.
 
Prezenta hotărâre a Adunării Generale a Asociaţilor a fost luată în şedinţa din data de 17.10.2016. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial al României. Societatea Clear Link SRL se ocupă, potrivit codificării, de activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management. Conform datelor de la Registrul Comerţului, Magdalena Toma este asociat şi în cadrul societăţii DS Marketing Selling SRL, din Constanţa.

Cine este Lucica Simona Căpăţînă?

Potrivit Registrului Comerţului, Lucica Simona Căpătînă este asociată în cadrul societăţii Clear Link SRL, Performance Profile SRL şi Smart Resources SRL, aflată în lichidare şi radiată. Aceasta este soţia fostului manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, Dănuţ Căpăţînă, care este cercetat în trei dosare de către organele competente. El este anchetat pentru abuz în serviciu, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată, dar şi pentru conflict de interese, în formă continuată. Dănuţ Căpăţînă a mai fost trimis în judecată de către procurorii Anticorupţie pentru infracţiuni similare. Într-un dosar aflat pe rolul Tribunalului Bucureşti, Căpăţînă a fost deferit Justiţiei sub aspectul săvârşirii a cinci infracţiuni de luare de mită, dintre care trei în formă continuată, şi spălarea banilor, în formă continuată. Recent, Tribunalul Bucureşti a dispus începerea judecăţii cauzei. Într-o altă cauză, fostul şef al SCJU a fost condamnat de Mihaela Vlăşceanu, judecător al Tribunalului Constanţa, în primă instanţă, la patru ani şi patru luni de închisoare cu executare.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citeşte şi

Rechizitoriu „bombă“ de la DNA! Este vizat Spitalul Judeţean Constanţa (document + rechizitorii)

Dănuţ Căpăţînă, fostul şef al Spitalului Judeţean, judecat în al treilea dosar. Primul termen, în decembrie (rechizitorii)

Dănuţ Căpăţînă, trimis în judecată de DNA într-un nou dosar. Al treilea! (rechizitorii)

Începe judecata lui Dănuţ Căpăţînă, fostul manager al Spitalului Judeţean Constanţa (rechizitorii)

Interdicţiile lui Căpăţînă! Nu are voie să iasă din Constanţa şi nici să se întoarcă în fruntea Spitalului Judeţean (rechizitorii)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Constanța Laura Mădălina Caraiani, încă patru ani va fi administrator al Pozitron Medical Investigation SRL

18 Mar 2024 393

Comteh SRL, din Constanța, se va ocupa de sistemele de securitate la incendii ale clădilor Administrației Porturilor Maritime! (DOCUMENT)

18 Mar 2024 336

Firme Constanța SNC Ship Design SRL, administrată încă patru ani de Radu Cătălin Rusen

18 Mar 2024 409

Afaceri Constanța Schimbări în cadrul firmei Project Management Solutions. Un nou asociat cooptat în firmă

15 Mar 2024 575

UPDATE Laurențiu Stamat de la Larsen Consulting SRL a bătut palma și cu Primăria Constanța. Vezi pentru ce (DOCUMENT)

14 Mar 2024 613

Regional Sud Construct SRL are un nou punct de lucru în județul Constanța

14 Mar 2024 414

Licitații publice Contract de peste 3 milioane de euro. Getica 95 Com SRL va furniza energie electrică municipiului Constanța (DOCUMENT)

13 Mar 2024 543

Firme Constanța Compass Trading & Management SRL are un nou punct de lucru pe bulevardul Mamaia

13 Mar 2024 347

Firme Constanța Schimbări în Mondello SRL. Asociat nou cooptat, persoana fiind numită și ca administrator

13 Mar 2024 389

Pasticceria In Cantina SRL deschide un nou punct de lucru, în Constanța

13 Mar 2024 452

Societatea Vbnutritie SRL a desființat un punct de lucru din Constanța

12 Mar 2024 533

Afaceri Constanța Decizii importante luate de unicul asociat al firmei La Bar la Mary SRL din Lanurile

12 Mar 2024 548

Investiții Constanța Marco Chim SRL, obligată de Municipalitate să elaboreze un Plan Urbanistic Zonal pentru desființarea Casei Sibiu din Satul de vacanță

12 Mar 2024 853

Declarații de avere Constanța Maria Otilia Macovei, director tehnic la ABADL, averea și interesele. Soțul, asociat și administrator la Cantarprod SRL

11 Mar 2024 578

Bunurile societății One Star Security SRL, scoase la licitatie de AJFP Constanța (DOCUMENT)

10 Mar 2024 1051