Chestori care părăsesc MAI azi. Posturi cheie deținute în structură. Un general a plecat ieri. Alți chestori zilele trecute. Vezi cine sunt

Prin decrete semnate, ieri, de președintele României, Klaus Iohannis, începând de azi încetează raporturile de serviciu ale chestorului principal de poliție Alexe Irina cu Ministerul Afacerilor Interne.

Irina Alexe a fost, până pe data de 19 decembrie anul acesta, secretar de stat în minister, și al patrulea om în ierarhie, după ministrul Ion Dragoș Tudorache.

Chestorul principal de poliție Irina Alexe era secretar de stat din 15 septembrie anul acesta când a venit pe post de la cancelaria Primului ministru, dar a mai fost secretar de stat în MAI din iulie 2013 până în februarie 2016.

Irina Alexe este născută în 19 martie 1974.

Tot începând de azi părăsește ministerul chestorul general de poliție Tudor Dănuț, fostul secretar general adjunct al MAI, dar și chestorul principal de poliție Stelică Drăgulin, fost director general al Direcției Generale Financiare din minister.
nainte de a pleca din minister lui Drăgulin i-a fost acordat gradul profesional de chestor principal de poliție, la  încetarea raporturilor de serviciu.

De ieri, prin decret semnat de Iohannis, a plecat din sistemul MAI și generalul de brigadă – cu o stea Gavrilă Angelică-Costel, fost comandant al Jandarmeriei Dâmbovița.

Însă acestea nu sunt singurele plecări, în ultima perioadă, din MAI.

La 22 decembrie au încetat raporturile de serviciu ale chestorului de poliție Dumitru Jianu, fostul adjunct al lui Bogdan Despescu, șeful IGPR.


O zi mai târziu, pe 23 decembrie, au mai plecat din MAI și chestorul de poliție Elisabeta Lipă, fost ministru al Sporturilor, dar și chestorul principal de poliție Andronie-Rădulescu Viorel.

Și tot de ieri, prin decret al președintelui României au încetat raporturile de serviciu ale chestorului de poliție Ioan Handra cu Ministerul Afacerilor Interne.
Ioan Handra a lucrat până ieri în Poliția de Frontieră.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Lista chestorilor semnată de președintele Iohannis. Cine a fost înaintat de la gradul de chestor la cel următor. Comisari șefi avansați chestori. Printre avansați sunt și trei femei

01 Dec 2017 12497

Ultima zi de muncă în MAI pentru doi chestori cu funcții importante în sistem. Ce poziții ocupă în statul de funcțiuni. De ce părăsesc ministerul

11 Sep 2017 8059

Doi chestori își încetează raporturile de serviciu cu MAI. Cine sunt și ce funcții dețin. Vezi de ce pleacă din sistem

07 Sep 2017 8084

Încă şapte chestori de poliție şi un general de brigadă au încetat raporturile de serviciu cu MAI

03 Aug 2017 2404

Klaus Iohannis a semnat decretele de încetarea raporturilor de serviciu cu MAI pentru doi chestori de poliție. Cine sunt și ce funcții au deținut

06 Jul 2017 10311

Unul dintre cei mai puternici chestori din poliție părăsește sistemul. Cine este. Ce funcții a avut. Și-a început activitatea în județul Constanța

01 Apr 2017 22536

Din Ministerul Apărării trei generali și din MAI trei chestori părăsesc sistemul. Unul este chestorul avertizat de Băsescu

29 Mar 2016 6962

Decretele curg. Alți patru chestori și un general din MAI părăsesc sistemul. Vezi cine sunt

17 Mar 2016 7390

Cutremur la vârful MAI. Un general și patru chestori pleacă din sistem

15 Mar 2016 5846

Curățenia lui Petre Tobă. Lovitură pentru chestorii din poliția română

13 Jan 2016 3600