Un imobil de pe strada Poporului, de vânzare Printre proprietari, şi Sisteme Internaţionale de Afaceri SA, din Dosarul Retrocedărilor (document)

După ce mai multe terenuri proprietate a debitorului SC Rezident Com SA, firmă deţinută de Valentin Gheorghe Ionescu, au fost scoase la mezat de Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa, Serviciul Colectare Executare Silită Persoane Juridice, iată că un nou imobil al acestuia urmează să fie valorificat.
 
Biroul Executorului Judecătoresc Sarkis Ionica anunţă vânzarea unui bun imobil situat pe strada Poporului. Licitaţia va avea loc astăzi, 29 noiembrie, ora 9.00, la sediul din municipiul Constanţa, strada Jupiter nr. 19. Participanţii la această licitaţie vor putea achiziţiona un imobil situat pe strada Poporului nr. 93, înscris în Cartea Funciară nr. 205838 a municipiului Constanţa, identificat cu nr. cadastral 5661, alcătuit din teren în suprafaţă de 294 mp, conform actelor de proprietate, având deschidere de 13,95 ml, construcţie C1 compusă din cinci camere şi dependinţe, în suprafaţă construită de 148 mp, şi construcţie C2, compusă din spaţiu comercial, bucătărie de vară şi hol, în suprafaţă construită de 55 mp.
 
Imobilul a fost dobândit în baza contractului de vânzare-cumpărare autentificat sub nr. 3531/06.12.2000 la BNP Boruna Chiraţa, proprietate a debitorilor Andrei Ionel şi Andrei Grazziela, care, împreună cu debitorii SC Sisteme Internaţionale de Afaceri SA, Cristina Daniela Balcan, Maria Andrei, datorează creditorului loan Dardac, care a cesionat creanţa din convenţiile de credit şi din contractele de garanţie aferente de la creditoarea APS Delta SA, suma de 2.082.545,18 lei, reprezentând debit, plus cheltuieli de executare silită, inclusiv TVA.
 
Preţul de pornire a licitaţiei este de 456.830 de lei, reprezentând preţul de evaluare stabilit conform raportului de evaluare întocmit de expert tehnic judiciar ing. Cristina Maftei la data de 26.11.2014. Respectivul imobil este grevat de următoarele sarcini şi drepturi reale, conform extrasului de Carte Funciară pentru informare nr. 87833/16.09.2014: contract de ipotecă nr. 1139/21.10.2008 BNP Toncu în favoarea creditorului pentru garantarea creditului în valoare de 1.050.000 de lei, interdicţia de înstrăinare, grevare, demolare; somaţia emisă la data de 12.09.2014 de BEJ Sarkis lonica, în dosarul nr. 1570/2014. Cei care doresc să cumpere imobilul urmărit sunt invitaţi să depună pe recipisă, pe seama şi la dispoziţia BEJ Sarkis Ionica, până la termenul stabilit pentru vânzare, o cauţiune reprezentând 10% din preţul de începere a licitaţiei.

Despre Sisteme Internaţionale de Afaceri SA

Firma a fost înfiinţată în anul 2003 şi are sediul social în Bucureşti, strada Aviator Nicolae Drossu. Capitalul social subscris, de 90.000 de lei, integral vărsat, este compus din 60 de acţiuni, fiecare în valoare de 1.500 de lei. Firma este controlată de Masterjob Limited, cu sediul în Cipru, cu 93,33% din capitalul social, şi Valentin Gheorghe Ionescu, cu 6,66% din capitalul social. Administratorul firmei este Valentin Gheorghe Ionescu. Sisteme Internaţionale de Afaceri SA se ocupă de servicii de reprezentare media.
 
Master Job Limited apare ca asociat şi în Harborside Imobiliara SRL şi Sisteme Internaţionale de Afaceri SA. La rândul său, Valentin Gheorghe Ionescu este asociat în Compania de Servicii şi Consultanţă SA, Compania de Tutun şi Ziare SA, Eco Industries Trading Group SRL, Euro Pro Construct SRL, Habitat şi Ambient SA, Rezident Com SA. Numele lui apare şi în mai multe societăţi radiate: Societatea Naţională de Distribuţie SA, Templum Plus SRL, Trans Media Xpress SRL, Dusep SA, Eco Industries Trading Group SRL, Evyoly Impex SRL, Jacobs, Hendrix & Partners SRL, Millenium Global Development SA.
 
Firma Sisteme Internaţionale de Afaceri SA este asociată în Agexcom International Ltd SRL, Est Capital D.V. SRL, Follow Me SRL, Owen Five SRL, Tomis Marina Management SRL, Yacht Service & Brokerage SRL, dar şi în mai multe societăţi radiate: Arora Construct Invest SRL, Autorenco SA, Eco Block SRL, SC Mamaia Luxury Construction SRL, Market Investment SRL, Mediarom Communications Group SRL, Tomis Marina Management SRL.

Inculpat în Dosarul Retrocedărilor

Valentin Gheorghe Ionescu este un nume des întâlnit în peisajul afaceristic constănţean. Alături de Georgică Giurgiucanu, Mihai Camboianu, Cristian Borcea şi fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, Ionescu a reuşit să intre în posesia unor terenuri din zone foarte bune ale Constanţei, majoritatea făcând parte din averea familiei Movilă.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul publicat de Biroul Executorului Judecătoresc Sarkis Ionica.
 
Sursa foto: Facebook
 

Citeşte şi:
 
Inculpat în Dosarul Retrocedărilor, executat de Fiscul din Constanţa. Trei terenuri deţinute de Valentin Ionescu, de vânzare (document)

 
Preţ diminuat cu 25%: A doua licitaţie pentru terenul din zona Compozitorilor al lui Valentin Ionescu, inculpat în Dosarul Retrocedărilor
 
Zile grele pentru un prieten al tandemului Mazăre-Constantinescu? Un teren deţinut de Valentin Ionescu în zona Compozitorilor, scos la mezat
 
Coleg cu greii Constanţei: Un inculpat din Dosarul Retrocedărilor, executat de Fisc (document + rechizitoriu)
 
Firma apare în Dosarul Retrocedărilor: Terenul Sisteme Internaţionale de Afaceri SA, scos la mezat pentru a treia oară
 
Sisteme Internaţionale de Afaceri SA şi Cristian Serghie îşi vor creanţele: Mamaia Luxury Construction SRL îşi vinde tractorul Lamborghini

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Modificări importante în Est Capital D.V. SRL! Legături cu Dosarul retrocedărilor din Constanța

09 Jun 2023 1465

Mamaia Luxury Construction SRL, în faliment! Cine controlează firma și ce pași s-au făcut în instanță

16 Sep 2022 2115

Una din firmele constănțeanului Cristian Ion Serghie și-a schimbat sediul social

14 Jul 2021 1674

Ce decizie au luat acționarii de la Sisteme Internaționale de Afaceri SA?

03 Jul 2021 1535

Celălalt apropiat al lui Mazăre, Valentin Ionescu, s-a retras Follow Me SRL, controlată exclusiv de Ionuţ Barbu

26 Jul 2019 3827

Valentin Ionescu s-a retras din funcția de administrator al firmei Sisteme Internaționale de Afaceri SA. Cine a fost numit în locul lui

23 Mar 2019 3409

Follow Me SRL, controlată de Ionuţ Barbu și Valentin Ionescu, a obținut două acte de urbanism de la municipalitate, pentru un bloc de nouă etaje în Mamaia

08 Nov 2018 2724

Tomis Marina Management, firmă apropiată lui Radu Mazăre, are un administrator nou

07 Sep 2018 5747

MasterJob Consultanţă SA devine acţionar majoritar în societatea Follow Me SRL, controlată de apropiaţii fostului primar, Radu Mazăre

03 Jul 2018 2554

Constanţa. Terenuri deţinute de societatea Sisteme Internaţionale de Afaceri SA, a lui Valentin Gheorghe Ionescu, de vânzare (document)

25 Mar 2017 6247

Asociat este Ionuţ Barbu Firma Follow Me SRL îşi extinde sediul de pe strada Sulmona!

15 Dec 2016 4825

Sisteme Internaţionale de Afaceri SA, a lui Valentin Gheorghe Ionescu, s-a retras din D&L Stars Comp SRL

08 Dec 2016 3293

Sisteme Internaţionale de Afaceri renunţă la Owen Five în favoarea unei firme cipriote

17 Oct 2016 3387

Ce sume au de recuperat Sisteme Internaţionale de Afaceri SA şi Cristian Serghie, în tabelul preliminar al creanţelor Mamaia Luxury Construction SRL (document)

19 Nov 2015 3297

Restaurantul Temple, local desprins din Evul Mediu şi ancorat în realitatea friguroasă a Constanţei (galerie foto)

11 Nov 2015 10282