Una dintre firmele deţinute de Marius Iliev, cel care a adus dozatoarele TEC în România, are un nou administrator

Marius Iliev, asociat unic în societatea American Paradis SRL, a decis, pe data de 6.11.2017, schimbarea şi puterile administratorului.
 
Astfel, a fost aprobată schimbarea administratorului Marius Iliev cu Lucian-Claudiu Iordan. Puterile de reprezentare ale administratorului sunt depline şi se vor exercita în limitele legii. Administratorul poate încheia în numele şi pe seama societăţii orice contracte, poate semna şi angaja răspunderea societăţii prin orice acte sau fapte cu efecte juridice, poate gaja, ipoteca sau greva cu orice altă sarcină sau servitute bunurile patrimoniale ale societăţii pentru acele operaţiuni ale societăţii făcute cu bună-credinţă în interesul acesteia. De asemenea, poate angaja orice credite, poate cumpăra sau vinde în numele şi pe seama societăţii bunuri, mobile sau imobile, necesare şi utile desfăşurării în bune condiţii a activităţilor sociale.
 
Administratorul unic, prin decizie personală, decide cu privire la: angajarea şi concedierea personalului societăţii; stabilirea drepturilor salariale; elaborarea regulamentului de organizare şi funcţionare al societăţii; toate celelalte acte, fapte sau operaţiuni care privesc sau sunt legate de existenţa societăţii şi care nu sunt date prin dispoziţii normative imperative în competenţa asociatului unic.
 
În actele deliberării sau ale deciziilor care implică societatea în capacitatea sa de folosinţă sau personalitatea sa juridică, este necesară consultarea asociatului unic. Administratorul numit va supune anual aprobării asociatului unic, în maximum cinci luni de la încheierea exerciţiului financiar, raportul cu privire la activitatea societăţii, bilanţul şi contul de profit şi pierderi pe anul precedent, precum şi proiectul programului de activitate şi al bugetului de venituri şi cheltuieli al societăţii pe anul viitor şi va rezolva toate problemele stabilite de asociatul unic.
 
Marius Iliev, în calitate de asociat unic al societăţii, a fost împuternicit să efectueze următoarele operaţiuni: să semneze actul constitutiv al societăţii privind introducerea modificărilor cu referire la administratorul societăţii; să subdelege puterile conferite prin prezenta către orice persoană va considera de cuviinţă pentru îndeplinirea formalităţilor la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Deciziile asociatului unic al SC American Paradis SRL au fost publicate în Monitorul Oficial.
 

Cine este Marius Iliev

 
La începutul anilor ’90, Marius Iliev a venit cu o idee de afaceri care l-a îmbogăţit: dozatoarele de suc importate din SUA. Astfel, Marius Iliev s-a întors din America în România ca să dea lovitura cu dozatoarele TEC (The European Connection). Atunci, toţi românii stăteau la cozi pentru a cumpăra băuturi acidulate cu arome nemaiîntâlnite până atunci - de kiwi, mango, papaya şi altele. În 1993 avea 10.000 de astfel de aparate, iar lumea nu se mai sătura de sucurile colorate.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Marius Iliev este asociat în Beta Wind SRL, Ima Partners SRL, dar şi în mai multe firme radiate: Fabrimar SA, Iatec SA, ICI SA, Mixt Green SRL, Vanilla Sound SRL.
 

Afaceri cu eoliene

 
În Beta Wind SRL, Marius Iliev deţine 20 de părţi sociale. Firma Beta Wind SRL a fost înfiinţată în anul 2008 şi are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 90.000 de lei, integral vărsat, este compus din 9.000 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane juridice sunt IMA Partners SRL, cu 19,956% din capitalul social, şi Astropoint Limited, cu 79,824% din capitalul social. Asociat persoană fizică este Marius Iliev, cu 0,22% din capitalul social. Marius Iliev este administratorul firmei, care se ocupă de producţia de energie electrică.
 

Administrează mai multe societăţi

 

Marius Iliev este administratorul societăţii Via Viticola SRL, care se ocupă de comerţul cu ridicata al băuturilor. Via Viticola SRL a fost înfiinţată în anul 2006 şi are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 3.544 de lei, integral vărsat, este compus din 200 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este 17,72 de lei. Asociat unic este Adelina Elena Cireşaru.
 
Viticola Sarica Niculiţel SA a luat fiinţă în anul 1991 şi are sediul social în comuna Niculiţel, judeţul Tulcea. Capitalul social subscris, de 5.703.615 lei, integral vărsat, este compus din 2.281.446 de acţiuni nominative. Valoarea unei acţiuni este de 2,5 lei. Acţionari persoane juridice sunt SC 2N Communications SRL, cu 90,68% din capitalul social, şi Agenţia Domeniilor Statului, cu 9,28% din capitalul social. Acţionar persoană fizică este Ioan Vlad, cu 0,04% din capitalul social.

Persoane împuternicite ale firmei care se ocupă de cultivarea strugurilor sunt Cristian Dorin Bardaş - membru în CA, Camelia Maria Bugică - membru în CA, şi Marius Iliev - preşedinte CA.
 
De asemenea, potrivit Registrului Comerţului, Marius Iliev este administrator în societăţile: 2N Communications SRL, Beta Wind SRL, Ima Partners SRL.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Majorare de capital și administrator nou pentru Viticola SA

02 Jul 2023 1286

Românul care a adus dozatoarele TEC în România Mandatul lui Marius Iliev în calitate de administrator al Beta Wind SRL, prelungit

30 Jan 2019 4444

Ce decizii au luat acţionarii Viticola Sarica Niculiţel SA. Legături cu Marius Iliev, românul care a adus dozatoarele TEC în România

09 Feb 2018 6528

Marius Iliev, românul care a adus dozatoarele TEC în România, ales preşedinte al CA-ului societăţii Viticola Sarica Niculiţel SA

18 Jan 2018 5246