Urmările contestatului carnaval din Mamaia Baricada Verde protestează astăzi în Piațeta Perla

Baricada Verde protestează, astăzi, în Mamaia. Acţiunea va avea loc de la ora 18.00. Mitingul este autorizat să se desfăşoare în Piațeta Perla din Mamaia. Anunţul a fost făcut public, ieri, pe contul de Facebook al Asociaţiei Constanţa Ia Atitudine (ACIA), de Sorin Ave.
Mesajul a fost postat în dreptul unei imagini  publicate de ONG, înfăţişând mai mulţi oameni care ţin în mână un banner cu următorul text: „Opriţi batjocorirea Sfântului Ştefan cel Mare: A apărat neamul românesc şi credinţa strămoşească ctitorind 40 de mănăstiri; Nu încuraja desfrâul ispitind copile; Era iubit de săraci şi nu dădea pomeni electorale; Murindu-i două soţii, a avut trei neveste; Era smerit şi mare postitor având ca duhovnic Pustnicul Daniil Sihastrul; Nu se droga şi nu pleca de Sfintele Sărbători în Brazilia - Madagascar; Nu construia locuinţe pentru infractori. Nu permiteţi necinstirea!“.
Cel mai probabil, fotografia a fost făcută sâmbătă seara, în timpul carnavalului din Mamaia, când Radu Mazăre, în ciuda criticilor exprimate, l-a întruchipat pe Ştefan cel Mare.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Oare se mai deghizează mâine Mazăre în Ștefan cel Mare? Se așteaptă o reacție promptă din partea Bisericii

01 Aug 2014 2271

Va avea loc de ziua lui Mazăre a aprobat mitingul organizat împotriva sa (document)

02 Jul 2014 3155