Vrei o afacere pe apă? Un executor judecătoresc vinde două nave ale firmei IRCH SA din Tulcea


 
Executorul judecătoresc Vlad Irinel, având în vedere titlul executoriu - contract de credit RQ014032518684490, din data 26.06.2014, întocmit de CEC BANK SA, modificat şi completat, anunţă organizarea unei licitaţii pentru valorificarea a două nave, proprietate a debitoarei Întreţinere şi Reparaţii Construcţii Hidrotehnice IRCH SA.
 
Licitaţia pentru cele două nave, evaluate la preţul de 271.000 de lei, va avea loc pe data de 10 iunie, la ora 11.30, la sediul BEJA Vlad Irinel şi Vlad Marieta. Participanţii la această licitaţie vor putea achiziţiona două nave.
 
Pentru primul bun scos la mezat, nava 1329, tip instalaţie plutitoare (excavator plutitor), cu o capacitate de încărcare de şapte tone, deplasament 84,18 tone, înscrisă în Registrul de Evidenţă Centralizată al Autorităţii Navale Române sub nr. ANR 1329 şi în Registrul Matricol al Navelor de Navigaţie Interioară, Secţiunea Nave de proprietate ale Căpităniei Portului Tulcea, sub nr. 15, licitaţia va porni de la preţul de 46.300 de lei.
 
Pentru nava 956, tip instalaţie plutitoare (excavator plutitor), cu o capacitate de încărcare de şapte tone, deplasament 84,18 tone, înscrisă în Registrul de Evidenţă Centralizată al Autorităţii Navale Române sub nr. ANR 956 şi în Registrul Matricol al Navelor de Navigaţie Interioară, Secţiunea Nave de Proprietate ale Căpităniei Portului Tulcea, sub nr. 14, licitaţia va porni de la 224.700 de lei.
 
Cei care pretind vreun drept asupra bunurilor urmărite descrise mai sus sunt somaţi să îl anunţe pe executorul judecătoresc înaintea datei stabilite pentru vânzare. Cei care doresc să cumpere bunurile sunt invitaţi să se prezinte la data, locul şi ora stabilite pentru desfăşurarea licitaţiei, iar până atunci, să prezinte oferte de cumpărare. Participanţii la licitaţie trebuie să consemneze, la dispoziţia executorului judecătoresc, cel mai târziu până la începerea procedurii, o garanţie de participare de cel puţin 10% din preţul de începere a licitaţiei pentru bunurile pe care intenţionează să le cumpere.

Despre Întreţinere şi Reparaţii Construcţii Hidrotehnice IRCH SA

Firma a fost înfiinţată în 2001 şi are sediul social în municipiul Tulcea, strada Portului. Capitalul social subscris, de 3.828.600 de lei, integral vărsat, este compus din 382.860 de acţiuni nominative. Firma este controlată de asociatul persoană juridică SC Deltacons SA, cu 99,9976% din capitalul social, reprezentată de Alexandru Stroie, şi asociatul persoană fizică Sandu Trofin, cu 0,0024% din capitalul social.
 
Administratorii societăţii, care se ocupă de „construcţii hidrotehnice”, sunt: Sandu Trofin - membru în CA, Aneta Stroie - membru în CA, Remus Georgescu - membru în CA şi Nicolae-Marius Ivan - director general.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.