8 Martie, sărbătorit în avans la Crucea Gheorghe Frigioi - „Femeile sunt fiinţe speciale. Doar ele pot da viaţă, după Dumnezeu“ (video)

Ziua Femeii este una dintre acele puţine ocazii din an care nu pot trece fără a fi celebrate. De aceea, din preţuire pentru reprezentantele sexului frumos, fie că sunt mame, soţii, surori sau fiice, la Crucea, ziua de 8 Martie a fost sărbătorită în avans, aşa cum se cuvine: cu multă voie bună. De organizarea marii petreceri s-au ocupat Primăria şi Consiliul Local Crucea, la iniţiativa primarului Gheorghe Frigioi.
 
„Ca în fiecare an, de 16 ani, sărbătorim Ziua Femeii. Ne-am gândit că este un bun prilej pentru a ne arăta respectul cuvenit mamelor, bunicilor, soţiilor noastre. De fapt, tuturor doamnelor sau domnişoarelor care ne fac în fiecare zi viaţa mai frumoasă, mai uşoară şi cărora, poate, nu le spunem cât de importante sunt pentru noi atât de des cât ar trebui“, a declarat primarul Gheorghe Frigioi.
 
Aşa că sâmbătă, peste 300 de femei din comuna Crucea s-au adunat pentru a petrece câteva ore departe de treburile gospodăreşti. Au fost întâmpinate cu zâmbete, îmbrăţişări şi flori de primarul Gheorghe Frigioi, care s-a asigurat ca doamnelor să nu le lipsească nimic în cele câteva ore petrecute la Căminul Cultural din Crucea. S-a ocupat inclusiv de transportul doamnelor.
 
„Au fost peste 300 de persoane. Ne bucurăm mult că am putut contribui şi noi la distracţia lor. S-au bucurat de această zi, mai ales că sâmbătă, după ora 13.00, când ne-am întâlnit, chiar şi vremea s-a schimbat şi a ieşit soarele. Muzica, cea care a completat atmosfera, a fost pe măsură. Am avut o formaţie, iar unul dintre solişti, Costin Bârjovanu, este chiar locuitor al comunei noastre“, a povestit primarul Gheorghe Frigioi.
 
Doamnele au putut degusta din feluritele prăjituri, au mâncat pizza, dar, cel mai important, au dansat cât le-au ţinut picioarele şi s-au simţit bine. „Unele dintre ele au mai uitat pentru câteva ore de grijile şi de problemele lor“, a mai spus primarul Gheorghe Frigioi.
 
Desigur, şi doamnele au apreciat iniţiativa primarului Gheorghe Frigioi, care, ca în fiecare an, a fost alături de ele în această zi unică ce le este dedicată. Mai mult, ele consideră că şi alţi edili şi gospodari-şefi ar trebui să preia acest obicei frumos.
 
„Aşa cum am spus întotdeauna, femeile sunt nişte fiinţe speciale, pentru că doar ele pot da viaţă, după Dumnezeu. Le doresc tuturor doamnelor să aibă parte de cele mai frumoase bucurii, de împliniri în familie, de zile senine alături de copii şi de nepoţi. Pentru fiecare femeie, timpul se opreşte puţin în loc la început de primăvară, pentru a le aduce un omagiu. Le urez tuturor femeilor un sincer şi un călduros «La mulţi ani!» şi le asigurăm de toată preţuirea şi respectul nostru!“, a fost urarea primarului comunei Crucea, Gheorghe Frigioi.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Afaceri Constanța Primăria Crucea plătește peste 24.000 de euro pentru elaborarea studiului de fezabilitate privind modernizarea unui drum (DOCUMENTE)

24 Apr 2024 352

Licitații Constanța Primăria Crucea, contract pentru înființarea rețelei de apă uzată în Stupina

16 Apr 2024 515

Cumpărări directe Constanța AX Perpetuum Impex a bătut palma cu Primăria Crucea. Ce servicii va presta firma? (DOCUMENT)

13 Apr 2024 523

Procesul dintre Comuna Crucea și fostul primar Gheorghe Frigioi, pe rolul Curții de Apel Constanța

04 Apr 2024 505

Licitații Constanța Primăria Comunei Crucea, licitație deschisă pentru execuția de lucrări de modernizare a sistemului de iluminat public (DOCUMENT)

23 Mar 2024 475

Proiect finanțat prin PNRR Newbuilding Cons SRL va construi un centru de colectare a deșeurilor în comuna Crucea, județul Constanța (DOCUMENT)

22 Mar 2024 632

Licitații Constanța Primăria Crucea reabilitează Căminul Cultural din localitatea Șiriu (DOCUMENT)

19 Mar 2024 574

Cumpărări directe Constanța Construirea terenului de sport cu balon de la Băltăgești costă aproape 710.000 lei (DOCUMENT)

12 Mar 2024 670

Ce nereguli au găsit auditorii de la Curtea de Conturi la Primăria Crucea, județul Constanța (DOCUMENT)

12 Mar 2024 760

Achiziții Constanța Primăria Crucea solicită ofertă de preț pentru construirea unui teren de sport cu balon la Băltăgești (DOCUMENT)

04 Mar 2024 525

ACoR Mariana Gâju, primarul de la Cumpăna a primit două distincții pentru activitatea comunei (FOTO)

12 Feb 2024 1173

A fost solicitat acord de mediu Primăria Crucea, județul Constanța tot mai aproape de realizarea noului cartier pentru tineri din satul Gălbiori

06 Feb 2024 1029

Cumpărare directă Constanța Proiect Group va gestiona sistemul de iluminat public în Crucea (DOCUMENT)

31 Jan 2024 564

Procesul dintre Comuna Crucea și fostul primar Gheorghe Frigioi, la Curtea de Apel. Cine a câștigat în primă instanță

27 Jan 2024 829

Licitații Constanța Reabilitare energetică la Liceul Tehnologic Crucea. Ce firme au câștigat contractul (DOCUMENT)

06 Dec 2023 1068