Cât a plătit Primăria Constanţa Ornamentele pascale, închiriate de la clujenii de la Neon Lighting SRL

Primăria Constanţa a atribuit contractul privind furnizarea prin închiriere, inclusiv montare-demontare, a unor produse constând în instalaţii de iluminat ornamental cu ocazia sărbătorilor pascale 2017 în municipiu.

Contractul a fost adjudecat de Neon Lighting SRL, din Cluj.Napoca, contra sumei de 102.984 de lei, deşi valoarea estimată a achiziţiei era de 132.000 de lei, fără TVA. S-a realizat, prin urmare, o mică economie.

Produsele constând în instalaţii de iluminat ornamental cu ocazia sărbătorilor pascale 2017 au început să fie montate în intersecţii, sensuri giratorii şi pe bulevarde. Toate produsele decorative utilizate in iluminatul festiv sunt echipate cu sursă de lumina de tip LED, astfel încât să se asigure un consum mic de energie electrică.
 
Firma câştigătoare se laudă cu un portofoliu bogat în lucrări derulate în malluri, firme luminoase, dar şi iluminat festiv de sărbători.
Potrivit documentelor publice, SC Neon Lighting a câştigat anul trecut un contract similar pentru iluminat festiv în oraşul Cernavodă, în sezonul rece 2016-2017.
 
Conform informaţiilor financiare oferite de site-ul Ministerului Finanţelor Publice, firma din Cluj are o medie de 46 de salariaţi, iar afacerea a fost pe val în ultimii ani, cu un profit de peste 4 milioane de lei anual.

Despre Neon Lighting SRL

Neon Lighting SRL a fost înfiinţată în anul 1994. Societatea are sediul social în Cluj şi un capital subscris de 2.000 de lei. Asociaţi şi administratori ai firmei sunt Dorinel Augustin Cosma şi Ioan Nemeth. Obiectul de activitate este comerţul cu ridicata al aparatelor electrice de uz gospodăresc, al aparatelor de radio şi al televizoarelor, al echipamentelor şi al accesoriilor de iluminat, al cablurilor, al întrerupătoarelor şi al altor repere de instalaţii electrice pentru uz casnic.
 
Conform caietului de sarcini, SC Neon Lighting SRL a furnizat municipalităţii 137 de produse care fac obiectul achiziţiei prin închiriere, cu următoarele specificaţii tehnice:
- Traversare panou luminos bidimensional pe cadru de aluminiu de dimensiuni de aproximativ 6,00 x 1,5 m, echipat cu perdea luminoasă LED de culoare alb rece, cu mesajul „Paşte Fericit!“, şi cu furtun luminos LED alb rece. Se montează ca traversare pe şufe.

- Figurină luminoasă tridimensională, sub forma unui ou, dispusă pe structură de aluminiu de dimensiune de aproximativ H = 1,5m x 0,90 m, echipată cu furtun luminos de diverse culori combinate: roşu, alb rece, alb cald, albastru, galben, roz, verde, urmând a fi montate în sensuri giratorii.

- Figurină luminoasă bidimensională pe cadru de aluminiu de dimensiuni de aproximativ 1,20 x 1,00 m, sub forma unui iepuraş cu ou, echipată cu furtun luminos de culoare roşie şi alb rece. Se montează pe stâlpi.

- Figurină luminoasă bidimensională sub forma unei candele, pe structură de aluminiu de dimensiuni aproximative de 1,20 x 1,20 m, echipată cu furtun luminos de culoare alb cald şi roşu. Se montează pe stâlpi.

- Figurină luminoasă bidimensională pe cadru de aluminiu de dimensiuni aproximative de 1,20 x 1,00 m, sub forma unei lumânări cu ou, echipată cu furtun luminos de culoare roşie şi alb rece. Se montează tot pe stâlpi.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Din Constanta

07 Apr, 2017 09:15

Cred ca se putea si fara.... La sensul giratoriu pod IPMC, impopotonat cu asa ceva, sunt cateva gropi care atunci cant treci prin ele, te duci cu gandul ca altele erau prioritatile orasului, nu ornamentele de Paste. Si exemple sunt multe, din pacate....E vorba aia romaneasca, cu tichia de margaritar - se potriveste perfect in aceasta situatie !

Articole asemanatoare

Altfel de ornamente pascale!

19 Apr 2022 4417

Critici însușite? Primarul Chițac s-a răzgândit. Constanța va avea ornamente luminoase pe perioada sărbătorilor pascale

02 Apr 2021 3446

Paşte la malul mării fără ornamente stradale. Să fie de vină bugetul de austeritate sau eşecul ouălor colorate îmbrăcate în beteală de anul trecut?!

07 Apr 2018 3105

Când dispar ouăle buclucaşe din intersecţiile municipiului Constanţa

25 Apr 2017 4789

Ornamente pascale împodobite cu beteală de iarnă amplasate în intersecţiile din Constanţa (galerie foto + video)

11 Apr 2017 6524

Primăria Constanţa ne luminează sărbătorile pascale. Dar pe câţi bani!

02 Mar 2017 3257