Certificate de urbanism pentru reabilitarea unor străzi din Constanţa

Municipalitatea a eliberat, pe data de 15 octombrie, mai multe certificate de urbanism pentru „construire drumuri publice“, fiind vizat cartierul Palazu Mare. Vorbim de străzile George Topîrceanu, Eugen Lovinescu, Ionel Teodoreanu, Corneliu Coposu, Corneliu Baba şi Henri Coandă.
 
În cele ce urmează, vă prezentăm conţinutul documentelor eliberate de Primăria Constanţa.
 
Certificat de urbanism nr. 3186 pentru construire drum public strada George Topîrceanu (sectorul de la strada Corneliu Baba la strada Recoltei, cartier Palazu Mare) - etapa I.
 
Certificat de urbanism nr. 3187 pentru construire drum public strada Eugen Lovinescu (sectorul de la bulevardul Tomis la strada Recoltei, cartier Palazu Mare) - etapa I.
Certificat de urbanism nr. 3188 pentru construire drum public strada Ionel Teodoreanu (sectorul de la bulevardul Tomis la strada Recoltei, cartier Palazu Mare) - etapa I.
 
Certificat de urbanism nr. 3192 pentru construire drum public strada Corneliu Coposu (sectorul de la strada Recoltei până la o distanţă de zece metri faţă de limita carosabilă laterală a bulevardului Tomis - DA2A, cartier Palazu Mare) - etapa I.
 
Certificat de urbanism nr. 3196 pentru elaborare studiu de fezabilitate pentru construire drum public strada Corneliu Baba (sectorul de la strada Dumbrăveni la strada Ionel Teodoreanu) - etapa I.
 
Certificat de urbanism nr. 3189 pentru elaborare studiu de fezabilitate pentru construire drum public strada Henri Coandă (de la o distanţă de zece metri faţă de limita carosabilă laterală a bulevardului Tomis - DN 2A-, spre nord-est) - etapa I.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.