Cine sunt constănţenii care vor primi repartiţie în locuinţele ANL? Lista completă (document)

În şedinţa de Consiliu Local Municipal din 29 septembrie vor fi aprobate 33 de repartiţii de locuinţe construite prin ANL pentru tineri, în regim de închiriere, din recuperări. Locuinţele cu o cameră, respectiv două camere sunt amplasate în blocurile de pe străzile Brizei, Lirei, Horia Agarici, Zefirului şi Traian din municipiu.
 
Spaţiile de locuit în regim ANL sunt administrate de Regia Autonomă de Exploatare a Domeniului Public şi Privat Constanţa (RAEDPP). Repartiţiile s-au realizat în ordinea crescătoare a datei de înregistrare a cererilor de locuinţă. Cele 33 de garsoniere şi apartamente au devenit vacante deoarece, la precedentele repartiţii, beneficiarii nu s-au prezentat în vederea încheierii contractului sau au renunţat pentru că, între timp, probabil că şi-au achiziţionat un alt cămin.

 Tabelul repartiţiilor de locuinţe ANL 

33 de familii vor locui în garsonierele sau apartamentele ANL, în funcţie de criteriile de atribuţie şi de numărul de membri. Au primit repartiţie pentru garsoniere: Daniela Ienea, Nicola Cristian Gramaticu, Andreea Hangan, Cristian Cicârâc, Elena Bavela, Simona Ana Maria, Mădălina Pârvu, Alina Chivu, Sorin Dinescu, Fernando Costache, Carmen Livia Mitran, Daniel Ionuţ Stancană, Gabriela Şchiopu, Aurelian Sima, Oana Savin, Oana Gavrilă, Ionela Cosma, Levent Erturk, Marius Alexandru Ţipa, Gigi Lucian Leampăr, Cristian Dimcică, Claudiu Podac, Costel Panait, Aurelian Udrea, Georgiana Mihaela Gîrneţ, Ionuţ Viorel Trandafir, Alina Andreea Hohotă, Stelian Dimcică şi Adriana Zaharia.
 
Patru familii vor semna contractele de repartiţie pentru apartamente cu două camere situate pe strada Brizei - Gheorghe Parocescu şi Loredana Damian, pe strada Traian - Marian Badea, respectiv Ionuţ Toma, pentru blocul ANL de pe strada Horia Agarici.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza proiectul de hotărâre privind repartiţia unor locuinţe ANL în regim de închiriere, din recuperări.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța Primăria Murfatlar investește în lucrări de instalații apă (DOCUMENT)

12 Apr 2024 581

Noul regulament de vânzare a fost aprobat la începutul anului Chițac a desemnat Comisia de vânzare a locuințelor construite prin ANL. Există 30 de solicitări și 14 dosare avizate (DOCUMENT)

04 Apr 2024 728

Asfalt Dobrogea SRL a bătut palma cu Primăria Cumpăna. O parcare nouă va fi executată în zona blocurilor ANL (DOCUMENT)

29 Feb 2024 695

Ședință ordinară a CLM Constanța Adoptarea criteriilor pentru accesul la locuințele construite prin programul ANL, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

26 Feb 2024 689

Cum a pierdut Primarul Constanței procesul pentru desființarea ANL-urilor din Palazu Mare! „Reclamantul nu justifică interes în promovarea și derularea prezentului litigiu“ (MOTIVARE)

26 Feb 2024 1038

Primăria Poarta Albă, județul Constanța Au început lucrările pentru viitorul bloc de locuințe tip ANL

20 Feb 2024 671

Condițiile de închiriere pentru apartamentele și garsonierele ANL se modifică

18 Jan 2024 925

Primăria Cumpăna O nouă repartiție a locuințelor ANL pentru familiile tinere din comună

14 Jan 2024 843

Regulament Primăria Constanța vrea să vândă locuințele construite prin ANL. Totul despre procedura de vânzare și numărul de solicitări (DOCUMENT)

12 Dec 2023 6845

Constanța Proiectul de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului de vânzare a locuințelor ANL, în consultare publică

11 Dec 2023 816

Accident feroviar în zona Poarta 6 din Constanța! O victimă, decedată (GALERIE FOTO+VIDEO)

11 Dec 2023 5986

Ministerul Dezvoltării ANL a recepționat 17 locuințe pentru tineri în comuna Tăuteu, județul Bihor

07 Dec 2023 884

Primarul Chițac pierde procesul pentru desființarea ANL-urilor din Palazu Mare! (MINUTA)

27 Nov 2023 984

ANL-urile din Palazu Mare, pe masa Tribunalului Constanța! Judecătorii au nevoie de mai mult timp pentru deliberări

10 Nov 2023 746

Verdict în așteptare pentru ANL-urile din Palazu Mare

27 Oct 2023 912